שרשור שנאה!|~!@!!@!#@$#$%#$W@!!!!!!!!!@!#@!DE

netahaa

New member
גם אני מחבבת אותם..

אבל חברים שלי הלכו להופעה שלהם ואמרו לי שהיא זייפה הרבה ולא נשמעה אותו דבר בכלל תחפש ביוטוב אפילו הופעות חיות
יש לה הרבה פחות עוצמה בקול..

PerfectSP

New member
אני אסביר לך למה, ../images/Emo190.gif

כיוון שאנחנו היינו היעד האחרון בתור של כמעט שנה, אז מן הסתם שכבר נגמר לה הקול כשהיא הגיע לישראל.. ואם היית שמה, היית רואה שהיא באמת התאמצה להוציא את המיטב שנשאר! והיא אפילו עשתה הדרן, את מיי אימורטל

netahaa

New member
כיף לך שהיית

לא הייתי בארץ שהם באו
סאמק לא יכלו לחכות שבוע זו כנראה יכולה להיות הסיבה אבל זה לא מסביר למה בסרטונים ביוטיוב היא נשמעת שונה בלייב? באמת תחפשי אפילו ושם זה לא אחרי סיבוב הופעות של שנה... מיי אימורטל
כמה זמן לא שמעתי

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אני גם הייתי שם.

אחת מהשורות הראשונות, עמדנו על הכיסאות וראיתי ממש טוב. היה ממש נחמד חוץ מזה שכאילו .. 360 שקל על פחות שעה ממה שהיה אמור להיות. זה ממש ביאס אותי ואבא ממש התעצבן אבל הו וול היה סביר אז זה כנראה שווה את זה.

Billy Shirs

New member
וול,

אנהי כל כך שונאת את המורה שלי למחשבים-פרויקט! למזלי זאת רק שעה אחת אבל יש לי כל כך הרבה סיבות לשנוא את השעה הזאת: 1. היא על ארוחת צהריים. 2. זה שיעור קריאת חוברות. המורה פשוט דוחפת לנו חוברת ליד, אומרת "תקראו", ואנחנו צריכים להבין מזה משהו. 3. המורה ממש יצורO0. כשהתחלנו אשכרה לעבוד על הפרויקטים שלנו, הייתי צריכה ממנה עזרה, וככה זה הלך: "את יכולה לעזור לי רגע?" "כן, מה הבעיה?" "אני מנסה לעשות שאילתה שתהיה ככה וככה." "אה, איפה החוברת שלך על שאילתות?"

למעלה