שרשור שמינית גמר נשים

LENAFAN

New member
בסוף קים ניצחה 1-6 5-7

...קצת צמוד בסוף אבל לא היה ספק מי טובה יותר ותנצח. קים תפגוש את הינגיס ברבע הגמר. כרגע נותר הכרטיס השמיני והאחרון, בין שראפובה לזבונרבה על הזכות לשחק נגד צ'קבטדזה. לדעתי, שחר באופן סופי במקום ה-14 לפחות.

j crew

New member
שחר במקום ה14 אלא אם...

שחר תשאר מקום 14 לפחות אלא אם ורה זבונרבה תנצח היום את שאפובה בשמינית (קשה לי מאוד מאוד להאמין..) ואת אנה צבקטדזה ברבע (שוב קשה לי להאמין...) ו או שסרפובה תקח את הגראנד סלאם (קשה לי להאמין כבר אמרנו? בוא נקווה ששחר תנצח גם מחר ונתחיל לחשוב על מקום 13 והלאה

oren987

New member
כן. זכיה של סרינה,והיא עוקפת את שחר

אם סרינה זוכה בטורניר, היא תהיה 14 על חשבונה של שחר.

LENAFAN

New member
משחק גדול בין זבונרבה לשראפובה

4-5 לורה אחרי משחקון מרתוני...

j crew

New member
מריה בBP ה10 שוברת ל6-5 ותגיש לסט

משחק הגשה מצוין שלה אבל משהו ממש מוזר עובר עליה כל BP

LENAFAN

New member
5-7 שראפובה בסט ראשון

זבונרבה נתנה פייט, הצילה אין ספור נקודות שבירה אבל שראפובה פשוט טובה יותר ויודעת להגיש כמו שצריך...

בעין לא מקצועית זה נראה שכל מה

שמריה יודעת לעשות זה פשוט להגיש בעוצמה ולצעוק בחבטה הבאה מכל הלב וזהו לצערי זה די מבאס לחשוב על זה שהיא מקום ראשון בעולם אני פשוט לא נהנית לראות אותה ראיתי לא מעט משחקים בימים האחרונים ואני חייבת להגיד שהיא הכי פחות מעניינת זה מאד חבל שהיא מקום ראשון ... היא דמות לחיקוי לצעירות בסבב ואם הן לומדות ממנה אז לא מחכות לנו שנים מעניינות כל כך

LENAFAN

New member
2-3 שראפובה, היא לא רב גונית אבל...

...יש לה כלים לנצח. אני מניח שאת מכירה טניסאית מוכשרת מאד שאין לה סרב ולכן כל פעם היא גומרת גרנד סלאם מאוכזבת.... המשחק היום הוא גם בגלל הסגנון של זבונרבה שהולכת גם היא על חבטות ארוכות אז שתיהן לא מתקרבות לרשת. לגבי הגניחות, פשוט מבחיל...

כן אבל מה יש להשוות בתור צופה

המשחק של אלנה , של קים , של ינקוביץ , סרינה , אמילי ף זוסטין כמובן הוא ממש הנאה צרופה גם משחר מאד נהניתי אתמול ובמיוחד נהניתי לראות את דודי סלע ( זאת היתה פעם ראשונה ) ומאד מאד התרשמתי ( אגב את המערכה האחרונה כבר לא ראיתי , כי כבר הייתי חייבת להיות בעבודה ) ואולי בגלל זה נשאר לי רק טעם טוב ממנו

האמת שהייתה לי ביקורת אחת על דודי

שלא קשורה דווקא לטניס אבל אם הוא קורא את הפורום אז אני רוצה שהוא ידע שהעגיל השחור שהוא ענד על האוזן לא עושה לא טוב קודם כל כי יש לו פנים מאד עדינות והעגיל הזה היה מאד מגושם ודבר שני זה שיש לו אוזנים קצת בולטות ולא יפות במיוחד ובוודאי אין סיבה להבליט אותם יותר במיוחד כשאתה משחק עם חתיך כמו ספין... חשוב שתראה במיטבך אבל זה לא קשור לטניס שלו שמאד מאד הרשים אותי וממש הרגשתי שיש כבוד לטניס הישראלי

צקי מחכה לה עוד מהקרמלין ...

שם היא הבריזה לה שניה לפני המשחק בינהן לדעתי צקי תעשה ממנה קציצות מריה תגמור את המשחק מאד מאד צרודה ועם אבא על סף אישפוז הלוואי ואני צודקת

LENAFAN

New member
זבונרבה הוציאה לה את הנשמה...

היא כבר הובילה 40-0 במשחקון האחרון, אבל דווקא אז שראפובה נתנה כמה חבטות אדירות שלזבונרבה לא היה סיכוי אמיתי. זה היה משחק טוב מאד, אולי האיכותי ביותר עד כה בטורניר. לשראפובה יש בעיה מסוימת בלגמור משחקים אבל איך שהוא היא שומרת על קור רוח עד הסוף ממש בעוד זבונרבה לא ממש... אני די סקפטי לגבי צ'קבטדזה. אמנם היא בכושר מעולה והיא שחקנית חכמה, אבל שראפובה לא תתן לה הרבה זמן לחשוב והניסיון במעמדים האלה הוא קריטי מאד.

אני הרבה יותר מחכה למשחק ../images/Emo185.gif

שעכשיו הולך להתקיים בין נדאל למארי. אין הרבה מצב שטניס איכותי לא נראה במשחק הזה,ונקווה גם שמארי ייתן פייט ויהפוך את המשחק למשחק גדול.

נחכה ונראה מי צודק

אני אומרת שדווקא בגלל שהיא בעלת הנסיון והמועמדת הטבעית זה יהיה בעוכריה לדעתי אם היו נותנים לה לבחור משהי אחרת לרבע היא הייתה מחליפה אותה בכולן מלבד אולי קים ... לא מדובר כאן רק בטניס מדובר כאן בעינייני נשים צקי תעשה ממנה קציצות

למעלה