שרשור שמות

סילביא

New member
שרשור שמות

לאור העובדה שלרובינו יש כאן כינויים וזה יראה קצת ..המ.... מטומטם לקרוא אחת לשניה בכינויים במפגש אני מציעה שכל אחת כאן תכתוב את השם שלה , ועוד פרט מזהה או משהו.. כדי שנדע למצוא אחת את השניה. אני יעל ואותי תזהו כי יש לי קרחת! טוב לא לגמרי קרחת אבל קצוץ קצוץ

maayan15

New member
אמ...רגע...שכחתי את השם שלי....

אה..כן...מעיין. פרט מזהה...יש לי שיער חום ארוך עד לתחת...ו....אמ....אני יהיה עם שלט שרשום עליו "אני שונאת את ג´סטין!!!!!!!"...אתם חושבים שתצליחו לזהות אותי?

אני... אם... מעיין מה השם שלי??...

אני יפית למי שלא יודע.... אבל אתן מוזמנות לקרוא לי המכשפה... תזהו אותי דרך זה שיש לי ניטים על הצוואר והיד.... אני לובשת רק שחור... ואני סביר להניח ילך ליד ילדה שיש לה שלט על הצוואר :" אני שונאת את ג´סטין!!" ולי היה שלי עם חץ לכיון של השלט שלה ויהיה כתוב...:" גם אני!!"

Angel Girl1

New member
יש עדין לא ניתקו אותי!

טוב... עד שאמא שלי תחזור מהעבודה אני כאן... אז... קוראים לי מור... ואממ... יש לי דומה לשל בריאן על יד שמאל... ואממ... אה אגב... יש לי עוד חברה שבאה (שמתם לב כמה אנשים אני מביאה איתי?! כבר 3!) והיא כן רואה הכי גאים... אז אני מביאה גם אותה=)

netaK

New member
אמממ...אני

נטע אם עוד לא גיליתם...ו..אהה...יש לי צמיד כמו של בריאן וצמיד ניטים...ו...אההה...ממ...אני אהיה עם אוזניות כי אני לא זזה בלי המינידיסק שלי (שאגב קוראם לו ברי-תן)

lolly1

New member
מממממ....

אני לא באה בכלל....מה אני עושה בשרשור הזה..??? אבל רובכן יודעות איך קוראים לי ..נכון..??

למעלה