אושר. קרית ים
ג גמל הקרח New member 27/11/06 #59 אח שלי עושה את הפרק משימה שלו בקרית ים! הוא עוזר באיזה תיכון.. חח אבל אין לי מושג איזה! כמה תיכונים יש בכלל בקרית ים?
אח שלי עושה את הפרק משימה שלו בקרית ים! הוא עוזר באיזה תיכון.. חח אבל אין לי מושג איזה! כמה תיכונים יש בכלל בקרית ים?
ג גמל הקרח New member 28/11/06 #81 זה חלק משירות בגרעין נח"ל שאחרי השלב הצבאי, של שירות בצה"ל כל הגרעין עובר לעשות עבודה התנדבותית במקום כלשהו.. הוא עוזר לתלמידי יא בקרית ים ללמוד לבגרות.. אבל אני עדיין לא יודעת באיזה תיכון
זה חלק משירות בגרעין נח"ל שאחרי השלב הצבאי, של שירות בצה"ל כל הגרעין עובר לעשות עבודה התנדבותית במקום כלשהו.. הוא עוזר לתלמידי יא בקרית ים ללמוד לבגרות.. אבל אני עדיין לא יודעת באיזה תיכון
O Osher191 New member 28/11/06 #90 אוי אז יש מצב שהוא באמת אצלי בבצפר כי ראיתי חייל על מדים שמסתובב מדי פעם ועם כומתה ירוקה.. שהיא של נח"ל אם אני לא טועה אבל אם הם לא על מדים אז זה לא הוא חח
אוי אז יש מצב שהוא באמת אצלי בבצפר כי ראיתי חייל על מדים שמסתובב מדי פעם ועם כומתה ירוקה.. שהיא של נח"ל אם אני לא טועה אבל אם הם לא על מדים אז זה לא הוא חח
T Tinkit16 New member 28/11/06 #77 ../images/Emo142.gif קיבוץ ליד עפולה?! תוכלי לשלוח לי במסר את שם הקיבוץ? אני כל חופש בקיבוץ ליד עפולה, יש מצב שזה אותו אחד
../images/Emo142.gif קיבוץ ליד עפולה?! תוכלי לשלוח לי במסר את שם הקיבוץ? אני כל חופש בקיבוץ ליד עפולה, יש מצב שזה אותו אחד
E eynav br New member 28/11/06 #84 אמ.... מאיפה לי?חחח שולחת מסר למרות שאין לי בעיה גם לכתוב את זה פה..