שרשור של.....

hadas555

New member
שרשור של.....

קייטי הולמס כמובן.... אף פעם נראה לי לא עשיתם שרשור שלה אבל אני אעשה חחח יאללה מתחילים! (כמו בפרסומת )

טוב אם אנחנו כבר בקטע של קייטי אז

הנה עובדות עליה, שאני מודה שלקחתי מאתר ערוץ 3: קייטי הולמס נולדה: 18.12.1978, טולדו, אוהיו גובה: 1.70 צבע עינים: חום בהיר שיער : חום הפעם הראשונה: הפקה חובבנית בבית הספר הקתולי בו למדה. חלום חייה: להיות נזירה חסודה. הולמס למדה בבית ספר קתולי שבו הנזירות היו בודקות את אורך החצאית עם סרגל על מנת להבטיח את צניעות התלמידות. ציטוט: "זה מאוד מחמיא שילדים בני 13 מעריצים אותי. גם אני הייתי כזאת, בעצם אני עדיין כזאת. אבל לפעמים זה ממש מפחיד אותי כשבני 19 נועצים בי עיניים בגלל שאני מוכרת מהטלוויזיה. בא לי להגיד להם: "היי, תהיו חברים שלי, אני ממש כמוכם". רומן ידוע : ניהלה בחייה האמיתים רומן קצר לאורך העונה הראשונה עם עמיתה לסדרה, ג´ושוע ג´קסון, שאמר פעם בראיון: "אתה יכול לראות תמונה שלה שצולמה בחושך מוחלט והיא עדיין תיראה מצויין". הופיעה בסרטים : "סופת קרח", "גו", "ללמד את גברת טינגל" תעוזה: בסרטה החדשה "המתנה" היא מופיעה נטולת חולצה וחזיה לצידו של קיאנו ריבס. ג´ואי פוטר ג´ואי פוטר היא נערה בת 16 אשר מקיפה עצמה בחומת קשיחות כהגנה מפני הסביבה עקב כל מה שחוותה בחייה. היא נפגעה בעבר פעמים רבות ולכן נמנעת מלשדר חולשה ולהוות מטרה לפגיעה אפשרית. היא איבדה את אימה שחלתה במחלת הסרטן ואביה מרצה עונש מאסר בעקבות עברות סמים. היא עברה טלטלות רבות וכעת עליה להעריך מחדש מי היא באמת ומה היא רוצה. כל חייה גדלה ג´ואי צמוד לשכנה דוסון, והיתה חברתו הטובה ביותר. המצב השתנה כאשר חצו דוסון וג´ואי את "הקו" והפכו לזוג – מה שפגע בחברות ביניהם ויצר ריחוק. כיום ג´ואי היא בת זוגתו של פייסי, וחברותה עם דוסון זקוקה להצתה מחדש. כשתגדל מתאים לה להיות: הנשיאה הראשונה של ארצות הברית מוזיקה שמאזינה בזמנה החופשי: אופרות ומוזיקה קלאסית סגנון לבוש : ספורטיבי מאכל שמתאים לה: שניצל וצ´יפס שידוך הולם: ג´ואי מ"חברים" - יש להם את אותו השם… (לא ממש)...

אממ הינה התנועה הזאת שוב....

יענו התנועה של זה שהיא שמה את שער מאחוריי האוזניים.... גם מה שצ´ארלי התחיל איתה...|זר
----> מרגש...חח

למעלה