תודה!
א אביגיל מהר המלכים New member 24/7/12 #200 אני לא מאמינה שזה יוצא לי מהמקלדת, אבל... הגופיה ממש צריכה גיהוץ הפס הזה של הקיפול ממש בולט ולא יפה...
אני לא מאמינה שזה יוצא לי מהמקלדת, אבל... הגופיה ממש צריכה גיהוץ הפס הזה של הקיפול ממש בולט ולא יפה...
ש שאפולי New member 25/7/12 #227 מותר לגהץ בכלל?< יש לי כמה כאלה ואין מצב לשמור אוותן ישרות כך שאם אני לא זוכרת להוציא אותן ערב לפני אין מצב ללבוש. אמא שלי לימד אותי לרסס בשפיצר קצת מים מרחוק ולהשאיר תלוי וזה באמת מיישר אבל זה מזה מבטל לבישה ספונטנית . אז חזה לשאלה הראשונית- את מגהצת אותן?
מותר לגהץ בכלל?< יש לי כמה כאלה ואין מצב לשמור אוותן ישרות כך שאם אני לא זוכרת להוציא אותן ערב לפני אין מצב ללבוש. אמא שלי לימד אותי לרסס בשפיצר קצת מים מרחוק ולהשאיר תלוי וזה באמת מיישר אבל זה מזה מבטל לבישה ספונטנית . אז חזה לשאלה הראשונית- את מגהצת אותן?
י יוגורט פטל New member 25/7/12 #228 אני מודה שלא ניסיתי עצלנות זה כאן! אבל עפ"י ההוראות על הפתקית, אפשר לגהץ בחום נמוך, במהופך.
Z Zorikit New member 24/7/12 #20 מלפני שבוע בערך... אני לא מרבה ללבוש שחור, בטח שלא בקיץ. לא מתה על זה. אבל כשמאתיים מעלות בחוץ ואני יוצאת לסידורים וצריכה להראות מהוגנת - שמלת טריקו שחורה זה פתרון מעולה. השמלה הזאת ישנה מאוד, חגורה חדשה מ 6, נעליים של פלייפוט ותכשיטים עם רובי ויהלומים.
מלפני שבוע בערך... אני לא מרבה ללבוש שחור, בטח שלא בקיץ. לא מתה על זה. אבל כשמאתיים מעלות בחוץ ואני יוצאת לסידורים וצריכה להראות מהוגנת - שמלת טריקו שחורה זה פתרון מעולה. השמלה הזאת ישנה מאוד, חגורה חדשה מ 6, נעליים של פלייפוט ותכשיטים עם רובי ויהלומים.
H Happy Goth New member 24/7/12 #68 שאפה! אני הוזה או שלנעליים יש גרדיאנט כזה, מתחילות בצבע בצבע בורדו ומאחור משתנות לשחור?