שרשור שלישי

מוקדש למרים

שעשתה לי חשק לנצל טוניקה ישנה ואהובה שהיא במקור שמלה קצרה מידי שנקנתה כי אני לא יכולה לעמוד בפני דברים ורודים עם פרחים ותחרות אבל בפועל בגלל קוצרה שימשה אותי לרב כבגד בית או בגד טיול על חוף הים.
היום ( אתמול) אחה"צ בהשראת מרים החלטתי להוסיף לה תחתית של חצאית וזה היה קליל קייצי נוח ומשמח.
בכלל נדמה לי שהחצאית האסימטרית הזו מתאימה עם טוניקות ובפעם הבאה אני חושבת לסובב את החצאית כדי שהאלכסון יהיה בחלק הקדמי ולא בצדדים

michali278

New member
לייק!

מקסימה!
מאוד אוהבת לפתוח את הראש עם דברים כאלה
לבוש על נשים "רגילות" ולא הפקות אופנה ואפילו לא בלוגריות
תכלס מה שהולך ברחוב.

דווקא כן בלוגרית

אבל בהחלט לא בלוגרית אופנה אז כייף לקבל מחמאה כזו

בדיוק מדדתי ברזילי חצאית דומה

מבד גומי דקיק כזה
באדום
עוצרת נשימה......
אבל הא-סימטריה גמרה אותי

ואני חייבת להודות - גרמת לזה לעבוד (וגם שכנעת אותי שעשיתי טוב שלא קניתי את ההיא, הסטייל הזה לא יעבוד עליי).

בוקר טוב למשכימה... אני אמנם רצה לעבודה אבל

לפני כן חייבת לברר איתך מה זה הדבר הזה בד גומי?
נשמע כמו חליפת צלילה או במקרה של החצאית אולי פעמון צלילה?

Zorikit

New member
פארטי פופרית - אני לא אוהבת את זה.

באופן כללי אני לא אוהבת טוניקות והשילוב שלהן עם חצאיות הוא פשוט נוראי בעייני. עכשיו הסבר:
טוניקות מלכתחילה מחלקות את הגוף בצורה שהיא לא טבעית ולא פרופורציונאלית - מאריכות את פלג הגוף העליון ומקצרות את התחתון.
הדרך לגרום לזה לעבוד היא שילוב של האלמנטים האלו:
1. רצוי להיות גבוהה או לנעול עקבים.
2. לבחור בטוניקות שמגיעות עד סוף הישבן/מפשעה ולא ארוכות יותר מזה.
3. להוסיף חגורה במותן.
4. ללבוש עם הטוניקה סקיני ג'ינס/לגינגס שנותנים מראה צר וארוך לגוף שנוגד את ה"קיצור" שהטוניקה עושה.

עכשיו חצאיות הן בד"כ לא צמודות כמו סקיני ג'ינס או לגנינס וגם אם הן בגזרה ישרה או צמודה מה שאת בעצם עושה זה נותנת לגוף שני חיתוכי רוחב במקומות שהם ממש לא הכי צרים בגוף (כמו המותן למשל...) : אחד איפה שהטוניקה נגמרת והשניה איפה שהחצאית. אז את גם מקצרת את הגוף וגם מרחיבה אותו מה שלא מחמיא לאף אחת...
הרבה דתיות הולכות עם טוניקה וחצאית ובעייני זה פשוט לא מחמיא אבל אם כבר טוניקה וחצאית - רק חצאית צמודה ועם חגורה במותניים.

מותק כשאני לובשת ורוד קשה מאד לקלקל לי את

השמחה

וברצינות:
הבנתי לגמרי את ההגיון בדברים שכתבת ומשום מה כאן הכל נראה לי הפוך אולי בגלל אורך הטוניקה ואולי בגלל הא סימטריה ואולי....... בגלל הורוד.

בכל מקרה ניסיתי בעבר שילובים אחרים וחצאית צרה נראתה זוועה וחגורה גם עם השילוב הזה וגם עם חצאית אחרת לא החמיאה ונראה לי שמשהו הפעם התליח ליצור מראה של שמלה עם שוליים בצבע שונה ופחות של טוניקה...
אולי בגלל זרימת הבדים והתנועה שלהם ואולי בגלל הא סימטריה שנותנת כאן עניין ומטשטשת את קו הרוחב התחתון שתיארת .

אולי כשאני אערוך עוד ניסויים אני אגיע למסקנות בנושא . ואולי כשאני רואה ורוד ופרחים אני בכלל לא אובייקטיבית..

למעלה