שרשור שלום עלינו

הסודיות הרפואית - פשע נגד האנושות

כאשר קוראים מחקרים, שמם של הפצייינטים איננו מוזכר בגלל "צנעת הפרט". מצד שני, הסתרת השמות מחזקת את מזימת הטרור הגזעני נגד נושאי הגנים הטובים של חיפוש צדק, כושר ביטוי, הגנה על החלש, וכישורי תרבות כמו אהבה לספורט, מוזיקה ותיאטרון.

Gilliana

New member
הגזמת...

היית רוצה שכל דיכפין יוכל לקבל פרטים רפואיים אישיים לגביך??? מה עם צנעת הפרט? איפה הפרטיות??? איך את יכולה להגיד שסודיות רפואית היא פשע נגד האנושות? אני עכשיו באמת המומה...

Gilliana

New member
את בודאי לא חושבת...

ששבץ מוח שתקף את אילן רמון היה הגורם להתרסקותה של הקולומביה. הרי אילן לא היה ממטיסי הספינה...

Gilliana

New member
ריסקו את הקולומביה...

על מנת להסתיר פגיעה רפואית??? אני לא שוללת את האפשרות שמדובר בחבלה מכוונת, וזו יכולה בהחלט להיות אפשרות סבירה - אבל מהסיבה הזו??? אני יכולה לחשוב על עשרות סיבות טובות יותר.

....שהיה שר החוץ ב 73.שמעון פרס היה

שר התחבורה. גם הניירת של משרד התחבורה מאותם שנים ("נתיבי איילון") מוסתרת בגלל טריק ארכיוני, שבמהלכו נגנזו המסמכים של 73 יחד עם השנים הבאות. לגבי הסתרת הניירת של יום הכיפורים, בזה מתעסק יו"ר ועדת החוקה. כנראה שגם הוא יושב חזק על כתפיה של חברת תרופות מדעית אנטישמית.

Gilliana

New member
אני שוב לא מבינה...

איך פעילות הומוסקסואלית/לסבית יוצרת נוגדנים???

Gilliana

New member
את מתכוונת מן הסתם ל...

... תגובה אימיונולוגית. מהסוג שמתרחש באלרגיות למיניהן. עם זאת עדיין לא ברור לי הקשר בין הדברים.

אינו דומה שונה פרקו 100 פעמים,...

לשונה פרקו מאה פעמים ואחת. הבנתי שנשיא מדינת ישראל הוא חלק מאירנגייט וקשור להונגריה.

למעלה