שרשור שלום עלינו

עידוד פעילות הומוסקסואלית בבתי הכלא

העידוד של הפעילות ההומוסקסואלית נעשה מטעמים מדעיים, וכמו תמיד ישראל מבקשת להיות הראשונה בתחום בעולם. מדובר בנוגדנים שנוצרים על ידי המעיים, והם בסיס לחיסונים בטיפות (בניגוד לחיסונים בזריקה) סייבין . העידוד הוא גם לגבי פעילות לסבית, שכפי הנראה גם היא חשובה מבחינה מדעית, לחקר הנוגדנים.

8 שנות מאסר? - 8 שנות מחקר !!!!!

תמצאו בגוגל ידיעה לפיה אחד, טד רוברטס נידון למאסר

מתגלה קשר בין רצח 5 ע"י אימם .....

ביוסטון טקסס, כאשר אביהם של הילדים עובד בתוכנית החלל בנאסא, ובין האסטרונאוט היהודי הראשון שמת בטם עת. הקשר הוא קשר גנטי, בנושאם את אותם אנטיגנים. השלכות הפרשה - 1. השערה, האם אילן רמון לקה בשבץ מוחי לפני ההתרסקות על רקע של "חיידקים" כלשהם שצרך? 2. האם בנאסא הפכו את חקר המוח של מתנגדי המשטר ל"ספינת הדגל"? (הסבר קצר למופתעים... התברר לי ששם משפחתו האמיתי של אילן רמון הי"ד הוא וולפרמן. (איראנגייט). שם המשפחה של הילדים שנרצחו לפני כמה שנים על ידי אימם הוא ייטס. היא טענה שהיתה לכולם בעיית התפתחות התנהגותית (פגיעה מוחית).

ירו בראשו והוא טוען "אין לי אויבים"

נכון. אבל, מישהו מעוניין לחקור את ה"פריונים" (גורמי מחלה שאינם חיידקים ווירוסים) במוחו. הדרך היחידה, פגיעה שתצריך ניתוח מוח מחקרי. יש לכם גנים טובים? חבשו קסדות.

טענותי בדבר זהות כפולה של מדען....

אתם כבר יודעים שד"ר מנגלה חבב מחקרים בתאומים. לכן, אני סבורה שהוא עשוי להתחזות כ"תאום" של מדען אחר. החשד שלי נפל על ד"ר סייבין בגלל המשקפיים הענקיות והשפם והזקן וכן בגלל נישואיו לברזילאית מהאיזור הגרמני של ברזיל. "ידיעות אחרונות" טוען שד"ר מנגלה "ישב" בעיר סאו פאולו בברזיל. בברזיל יש מדינה שלמה של גרמנים שיש בה ערים נפלאות למגורים על שפת הים כמו: ג"ונווילה, בלומינאו, פלוריאנופוליס. ראש המדינה ה"גרמנית" הזאת הוא............ ע ר ב י בשם אספרדיאון אמין. מדובר במכוני מחקר רציניים מאוד שנמצאים במקום, בין השאר גם סובייטיים. המקום נמצא לא רחוק ממפגש הגבולות פרגואי,ברזיל,ארגנטינה. התעשיה האוירית העבירה לשיפוצים כל שישה חודשים מטוס משם לישראל. אולי חבר הכנסת הרצוג בקי בפרטים הקטנים, מסיפוריו של דודו אבא אבן ז"ל.

המחקר הרפואי משתולל בחוצות.........

אבל אין לנו צ"אנס מול סקרנות המדענים ולהיטותם לקבל "פרס נובל". והיום, שדרוג. (לצערי) היום המחקר הרפואי חוגג בגדול את מינויו של בעליה של חברת התרופות טבע למשנה לנשיא בית המשפט העליון.

חפשו בעיתונות את תמונתו של וולפמן,

ש נ ד ר ס, בצפון הארץ לפני כמה חודשים. גנים מבוקשים, כבר אמרתי?

לא צריך לחפש את הקונספרציה במקרים

שרשמת ולשבור את הראש. הנה זה מתחת לאף שלנו ואנשים אפילו לא שמים לב לזה

"המזכרות מהירח" - גורמות למחלות

במקום להזהיר מפני המחלות הללו, העדיף מאן דהו לכלוא את הסטודנט בן ה 26 שנים שהועסק על ידי נאסא למטרה של מחקר רפואי במחולת שתתפתחנה. גם אצלנו, מיד לאחר אסון החללית, נורה אחד מהעוסקים ברפואת חלל (בריב על מקום חניה, על ידי חייל בתל אביב) ניביה שמו. הרקע...ניסויים רפואיים?

ניביה דורבן ז"ל.- הרקע-ניסויים רפוא

האם נרצח למטרת לוחמת נוגדנים? (נגד עיסוק בעניני תעופה וחלל). האם נרצח בגלל ששהה עם "מזכרות מהחלל" ונדבק באיזה וירוס? מי יודע?

Gilliana

New member
אני רוצה להבין...

את באמת מאמינה בדברים הללו שאת מביאה כאן???

שימו לב במיוחד........

בימים אלה שבהם משודרת סדרה על אושוויץ ויש טקס מרשים במלאת 60 לסיום מלחמת העולם השניה, נטיית הלב היא לחשוב... א נ ח נ ו ב ט ו ח י ם כיום. טעות, מדובר במזימה תקשורתית בלבד, להסתרת הפעילות הגזענית.

למעלה