שרשור שלום ואיחולים

marco

New member
יום המשפחה (לשעבר האם) שמח../images/Emo20.gif

לכל הבנות והבנים, האחים והאחיות - יום משפחה שמח!!!!
איחולים ??? הרבה! 1. שכל ההורים יבינו שלא חשוב אם בנם אוהב גברים או בתם נשים, העיקר שהדבר מסב להם אושר. 2. שאחרי ההבנה הזו תבוא גם קבלה. 3. שכל הבנים והבנות יבינו שגם הורים הם אנשים שלפעמים טועים ושגם הורים עוברים תהליך של "יציאה מהארון". 4. שלאחר ההבנה הזו תבוא גם קבלה. 5. שייגמרו ימי השקר וההסתרה, ההתעלמות ואי הקבלה. 6
ברכה מיוחדת לאמא של הפורום הזה, "אמא לבן". כל כך מיוחדת ורגישה ומעל הכל אנושית. אני מאחל לך את כל האיחולים הקודמים ויותר. הרטטת את הלב של הרבה בנים ובנות בפורום.
עודד

marco

New member
../images/Emo23.gif וולנטיין דיי מצויין לכולם ../images/Emo23.gif

ברכות לכל הזוגות ואחולי הצלחה לכל המחפשים. לכאן תוכלו לשרשר את כל הברכות, האיחולים, הסיפורים וכל מה שתרצו על אהבה, בני זוגכם ועוד.

taxi555

New member
היי אני חדש

כל מי שבא לו לדבר אני ישמח לעזור והייתי רוצה את חוות דעתכם לגביי זה האם אתר שבו אנשים מכל הסגנונות ידברו על הכל כגון יחסי יהודים -ערבים חילוניים- דתיים הומואים/לסביות- סטרייטים אוהדי קבוצות ספורט יריבות ועוד לגביי הידברות בין אנשים וסובלנות והבנה והכי חשוב למנוע כבר את כל האלימות הזאת בארץ שלנו אז אני מחכה לתגובות בתודה מראש!!!!! משה

מישהו היה בהופעה של עברי לידר?

אם היית בהופעה של עברי ליר ב"צוללת הצהובה" בי-ם, ב-8.2.02 יום שישי אז תענה!!! אני מת לדבר עם מישהו כמוך... ביי LOVE רותם

אלי פלס

New member
היי מרקו...

יום משפחה שמח גם לך... משפחה...מושג מוזר לי. אבל חג שמח לכוווולם (ואולי עד יום המשפחה הבא המושג הזה לא יהיה מוזר אפילו לא לי...) שלכם/ן, אלי (גנבתי לך חלק מהברכות לפורום שלי (וגם נתתי קרדיט)...)

לירוי25

New member
מצטרף לברכות אבל בקשה קטנה..?!

די כבר עם כל השירים הדביקים האלה ברדיו!!! ארוחת הצהרים שלי עולה לי בגלים כלפי מעלה מרוב דביקות ומושי...

אני רוצה ללכת להופעה שלו בתל אביב..

מתי היא??? by da way - אתה חייב לעשות משהו בקשר לניק המזוויע הזה.... לייעוצים פנה אלי...

אמא לבן

New member
יום משפחה שמח לכם ולכן

שלום לכולכם ולכולכן אני שבה, למרות שאין באמתחתי עדכונים. הפעם אני מתייחסת לברכות ליום המשפחה והייתי מעוניינת להוסיף כמה משלי. אני מאחלת לכולכם אושר רב, כל טוב וסיפוק מחייכם האישיים והמקצועיים. למעשה, הנני מאחלת לכם את מה שאני מאחלת לילדיי. ארצה רק לעדכן כי ילדיי הזמינו אותי לארוחה מיוחדת, שהם כעת עמלים עליה בבית. היות ו"אסרו" עליי מלחזור הביתה בטרם ייצרו עימי קשר אני ממלאת את זמני בעבודה. כעת אני חוטאת
בקריאה ובכתיבה כאן. לסיום רק אברך את כולכם שוב.

לכבוד יום המשפחה

בתמונה: סול קלי-ג´ונס ואימותיה - ג´ואן קלי וסנשיין ג´ונס ממדיסון, וויסקונסין.

המממ

טוב בגלל שמשעמם לי ואני צריכה בצורה כלשהי להעביר את הזמן החלטתי לכתוב פה... אז למרות שכבר הצגתי את עצמי... אז... אולי אתם תציגו את עצמכם? אגב... יש לכם איי סי קיו?

למעלה