שרשור שי
[shay08]

mor93

New member
יום לפניי אחיי אחי נולד בתאריך מגני

מגניב 9.9

מור תקשיבי מאמי..

את כאילו מתחילה איתי שיחה וזה גורם להצפה העירו לי על זה ולקחתי את זה אישי מידי כנראה אבל באמת זה שטות להגיב לזה

עזבי אני זו לא דוגמא אבל

אנחנו צריכות לאט לאט להתרגל חחחחחחחחחחחחח כי אני יודעת כמה זה מדבק וחייבים להגיב

עוד כמה שאלות

- אתה נחשב רומנטי? - אתה אוהב בנות או בנים? - למה אז אתה בפורום של דניאל? - מה אתה חושב בקשר למלחמה? - למה קראו לך שי? - לה אתה עונה לי בכלל?

shay08

New member
...

- אתה נחשב רומנטי?כןן - אתה אוהב בנות או בנים?בנות
- למה אז אתה בפורום של דניאל?כי אני אוהב ת'שירים של דניאל - מה אתה חושב בקשר למלחמה?עצוב - למה קראו לך שי?ע"ש סבא שלי ז"ל - לה אתה עונה לי בכלל?כי זה השרשור שלייי..

חח עוד שאלה

בא לך להיות חבר שלי|? [חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח] מממ ... עוד שאלה: מה בחיים לא היית עושה בשביל לפגוש את דניאל תמיד אנחנו אומרים מה היינו עושים מה לא היית מוכן לעשות אף פעם

mor93

New member
והייתי אוכליםם גו'קיםם בשבילל לפגוש

אותו????????? בעעעעעע רק מלראות את הגו'קיםם אני צועקקתתת

mor93

New member
זהו אזז לא רק למותת...לא הייתה אוכ

אוכלל גו'קיםם ואני לא מפרטתת עודד כי זהה דוחההההה ועודדד שאלההה->>>>>> את מעריץץץ של רוניי נכוןןן?????

shay08

New member
אני אוהב גם את..

רוני , ג'סטין , סריטני , כריס בראון , נינט , דניאל בלייברג

mor93

New member
אתת מיי אתההה הכי מעריץ?

אתתת... רוני או ג'סטין או סריטני או כריס בראון או נינט או דניאל בלייברג או את דניאלל זילברשטיין...???? איךך אתה אוהבבב אתת נינטטטטטט???? שירי מימוןן הרבה יותרר שווה ממנההה שיהיה לךך ברורר

shay08

New member
אני לא מעריץ אובססבי , פשוט אוהב:)

אה ואני אוהב גם את שירי איך שכחתיייייייייייייייייייייייייי... אני אוהב אותה לא ברמה של לבכות בשבילה וכאלה . שומע את השירים שלה אני הכי אוהב את דניאל.

למעלה