שרשור שיתופים

MoRoSH11

New member

אני מכירה את זה והייתי שם, אבל לצערי אני לא יכולה לתת לך איזו עצה טובה או להגיד לך משהו חכם\ רק שתתרחק מהם ושהם לא שווים את כל הכאב והכעס וכו'.

אורישקי

New member
האמת שזה די קשה להגיד את זה

כי עדיין אנחנו מדברים כרגיל, לא יודע אם הם קולטים שהתעצבנתי ככה.

בכל אופן תודה על התגובות לכולם חמודים.

MoRoSH11

New member
מניסיון, אם לא אומרים אנשים לא יודעים

לכן, אם יש משהו שמפריע לך הכי טוב ללכת ולדבר איתו. כן, אני יודעת שזה לא קל, אבל לפעמיםשווה לעשות את המאמץ הזה.

MoRoSH11

New member
אה, פשוט לא באמת זכרתי מה כתבתי לך

והייתי בטוחה שאמרתי לך להגיד להם או משהו כזה, אבל מסתבר שלא
.

kobyz21

New member
מבין את המצוקה

אבל הכי חשוב שהעצה הכי טובה זה לא לקחת ללב, גם במצבים קשים כאלה להמשיך לשמור על השלווה, הרוגע ועל החיוך, תמשיך להאמין במי שאתה ובאופי שלך, בסוף דברים כאלה רק יחשלו אותך ואתה יכול לגדול מהם...

tamiamir

New member
תגובה לקוראת של מעריב לנוער

קראתי את מה שכתבת וזה נשמע לי כמו "אוי אוי אוי".. לך תחפש חברים חדשים!!

עכשו ברצינות, זו תחושה מגעילה. להרגיש "בחוץ" בעיקר מאנשים שאתה מחשיב חברים טובים. אין פתרון קסם. צריך לפתוח את זה איתם, לברר אם ומה מפריע להם. לפעמים התחושה היא הרבה יותר גדולה ממה שקורה בפועל (נגיד אתה חושב שמורה מסוים מתנכל אליך, אתה תרגיש שכל מבט אליך זה בגלל שהוא שונא אותך אבל בפועל הסיפור הוא שונה לגמרי) ושווה להבין מאיפה מגיעות התחושות האלה ואם הם אמיתיות או מטעות.
יכול להיות שהם כבר לא חברים שלך. מצב דמיוני שכזה. אתה רוצה להיות איתם כשהם לא רוצים להיות איתך?
שלישייה כמבנה חברתי זה דבר בעייתי כי זה גורם הרבה פעמים לאחד להרגיש בחוץ. אולי קרה בעבר שהיית עם אחד יותר והשלישי הרגיש דחוי? כשאתה בצד השני אתה לא שם לב לזה.. מספיק משהו קטן שיגרום להם להיות ממש יחד ולהישאר איתך אותו דבר אבל אתה תרגיש בחוץ.
נראה לי שווה לחכות כמה ימים ואם זה לא משתפר לנסות לדבר על זה עם אחד מהם ("הרציני יותר" מבניהם).
עכשו אני מרגישה כמו מגיבה לקוראת במעריב לנוער..

בהצלחה אורי

פה אתה אחד יחיד ומיוחד ומלך הכיתה

אורישקי

New member
את באמת נשמעת ככה

לכי תדעי. זה באמת נשמע ככה. בעיקרון זה לא קרע רציני, אנחנו עדיין מדברים כרגיל אבל יש לי הרגשה כזו שקצת "הוחלפתי", אני אשתדל להתעלם מזה אבל אני מודה שאני בן אדם שקשה לו להעביר דברים כאלה הלאה, יכול להיות באמת שאני היחיד ששם לב לזה.

תודה גם לך נשמה

למעלה