שרשור שיתופים

tamiamir

New member
שרשור שיתופים

מכירים את זה שקורה לכם משהו ואתם פשוט חייבים לשתף אנשים? אז נכון, יש פייסבוק אבל אי אפשר לכתוב שם סיפור שלם וגם לא כל סיפור..
לכן, החלטתי לפתוח שרשור (בעיקר כי מור ביקשה כלכך יפה
) שבו כל אחד יכתוב מה שבא לו.
אם אין לכם מה לכתוב, אל תכתבו אבל תגיבו לאחרים. בטוח כולכם מכירים את התחושה שאתם כותבים סטטוס בפייסבוק או תגובה פה ופשוט אף אחד לא מגיב...

tamiamir

New member
אני אתחיל...

-עובד איתי מישהו, בחור על הכיפאק באמת, בעיקר טוב לב כזה שתמיד נותן תחושה טובה. מקצועית הוא אולי הכי גרוע שיש, הוא לא חושב שהוא טוב אבל לא נראה לי שהוא יודע עד כמה הוא גרוע..
הבעיה היא אחרת. הוא מסריח. ברמות מטורפות. אי אפשר לעמוד לידו. כולם מריחים את זה, כולם מדברים על זה ואין לנו מושג אם ואיך להגיד לו את זה..
רעיונות?

- שונאת את זה שבעבודה בגלל שאני החדשה, הצעירה והרווקה משנים לי כל הזמן את המשמרות. אני צריכה לעשות בוקר משנים לי לערב. במקום ערב לבוקר. לפעמים מעיזים לתת לי בוקר-ערב. ואחרי לילה, משאירים אותי לבוקר. מבטיחה לכם שהשתבשו לי לגמרי החיים..
(נגיד היום אני אחרי משמרת של 24 שעות. ישנתי בעבודה איזה 5 שעות (שזה מלא!) אבל לא הצלחתי להירדם בבית עד 14:00 בערך וישנתי רק שעתיים. עכשו אני שוב עייפה אבל עוד מוקדם..)

Zohar 01

New member
וואי, לגבי הראשון:

באמת מה עושים במצב כזה? אי אפשר להגיד את זה בדרך שלא תהיה פוגעת ושלא תגרום לחוסר נעימות

אני יודעת שלא עזרתי לך ממש עם (אי) העצה הזאת, אבל כדי להראות שקראתי וכו'.

Zohar 01

New member
אולי הדרך הנכונה היא להשתכר או משהו ולהגיד את

זה. זה לא ימנע את חוסר הנעימות שלו, אבל זה יגרום לזה שמישהו פשוט יגיד את זה ואולי זה יפתר אחת ולתמיד.

MoRoSH11

New member
הלוואי שהייתה לי איזשהי עצה טובה בשבילך לגבי

הבחור המסריח, אבל באמת שאין לי, מצטערת.

אני מבינה וגם (די) מזדהה לגבי הסעיף השני. אז אמנם אצלי בעבודה אין דבר כזה שמחליפים לנו משמרות בלי רשות שלנו ובלי שאנחנו נבקש, אבל מכיוון שאני עובדת עם עוד 3 בנות שהן שלושתן אימהות, מה שאומר שהן עובדות בקרים (לא משנה ששתיים מהן מושכות לפעמים משמרות) יוצא שאני זאת שרוב השבוע, למעט יום שני שבו אני בכלל עובדת בוקר, יוצאת ללמוד שעתיים וחוזרת לעוד שעתיים בעבודה |מוכה|, עובדת משמרות ערב (12:00-19:00). אז נכון שאם אני צריכה או רוצה משמרת בוקר אני אקבל אותה, אבל אני תמיד מרגישה כמעט לא נעים לבקש אבל הבעיה היא יותר אצלי.
עם זאת, שלא תבינו לא נכון אני לא סובלת משמרות בוקר ואני גם יומיים בשבוע גם ככה לומדת בבוקר.

tamiamir

New member
זה מלא! למרות שלרוב זה נסבל

בעיקר כשרואים את המשכורת בסוף החודש

אורישקי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הבחור המסריח מזכיר לי משהו שקרה לנו ביסודי עם מישהי
קשה למצוא דרך להגיד את זה האמת כי זה יישמע די מגעיל.

ולגבי ההצעה השנייה... לא חוויתי את זה מעולם לשמחתי אבל זה נשמע מבאס לגמרי

MoRoSH11

New member
כפרה עלייך

תודה שפתחת

אוו ,אני בהחלט מכירה את ההרגשה הזאת

MoRoSH11

New member
השרשור הזה בא לי מעולה

ונותן לי אפשרות מעולה לדבר על מישהי שעובדת איתי ואני מודה שאני לא הכי סובלת

קודם כל, היא בנאדם עם נטייה להעיר הרבה מאוד לאחרים (למרות שלאחרונה היא די הפסיקה עם זה) ולחשוב שהיא יודעת יותר טוב מכולם בעניינים מסוימים. חברה שלי ממש בכתה ממנה, לפחות פעם אחת, בגלל ההערות האלה שלה.
והכי אירוני שלפני כמה שבועות היא אמרה לי שאני כל הזמן מעירה לאחרים (אני לא, באמת) כי אמרתי משהו באמת בצחוק ובאמת לא מעליב (סתם לבריאות על איזה קול שהיא הוציאה מהפה
) ואני בטוחה שאותה מנהלת בכלל לא לקחה את זה לכיוון שאותה עובדת לקחת. \\

מעבר לזה, מבחינת העבודה עצמה, היא לא עושה הרבה, אני לא אומרת שהיא לא עושה כלום, אבל גם כשהיא עושה את מה שהיא צריכה היא לא עושה את זה יותר מדי טוב, מה שאומר שבסופו של דבר הרבה פעמים צריך להעיר לה ולעבור אחריה. המנהלת שלי מעירה לה על זה (כי אנחנו אומרות לה בעיקר) והיא אמנם משתפרת לכמה ימים, אבל אז חוזרת לסורה.
היום למשל, היינו במשמרת שלוש בנות, והיה כל מיני דברים לעשות, ואיכשהו רק אני ועוד אחת עשינו הכל. זה מעצבן ומסתכל ולא פייר.
ואח"כ היא מקבלת מצטיין !!!

אורישקי

New member
בהחלט מעצבן

בתור מי שעושה הרבה עבודות בכיתה עם אנשים מהסוג הזה, אני חושב (מגילי הקט
) שהכי חכם זה פשוט להתעלם ולהוכיח את עצמך.

MoRoSH11

New member
תראה אם נגיד וזה שהיא לא עושה את מה שהיא

צריכה או לא עושה אותו טוב היה בעיה רק שלה, אז מילא, אבל זאת גם בעיה שלי ושל מי שעובד איתי ואיתה כי ברגע שהיא לא עושה את שלה, העבודה נופלת על אחרים.

תודה על העצה בכל מקרה

tamiamir

New member
איזה מעצבן זה

לצערי בכל מקום עבודה בכל תחום יהיו אנשים כאלה..

אורישקי

New member
טוב יש לי משהו קצת לפרוק מהלב

זה מציק לי כבר כמה ימים ואתם כמו בית שלי אז אתם בוודאי תשמחו לשמוע על זה.

בכל אופן עוד משנה שעברה היינו בכזו חבורה, ודי למדתי לחבב אותם, גם השנה זה היה ככה ומתחילת השנה הייתי מבין כולם חבר מאד קרוב של 2 ילדים מסוימים. היינו כל הזמן כמו שלישייה כזו, בכל עבודה שהייתה, בכל דבר כמעט. בכל אופן אנחנו חוזרים מהחופש ואני מגלה שיום לפני כן, כשהיה לנו בוחן בפיזיקה, הם למדו לבוחן ועם מישהו אחר, הם אמרו שממילא לא הייתי בא ואת זה עוד איכשהו הבנתי כי אני באמת הברזתי להם כמה פעמים לפני מעייפות/חוסר יכולת להגיע/זמן לא מתאים.
יום שלישי קיבלנו עבודה בביולוגיה, מקצוע הכי גרוע שלי, שדי הורס לי את התעודה ושאני חייב להעלות את הציון בו, היא אמרה שהעבודה בשלישיות ולפני שהיא סיימה את המשפט אני קולט את אחד מהם מסמן לשני, אני אתה ו____ (הכנס שם של אותו ילד שלישי). באותו רגע כבר ממש כעסתי כי זה בא לי די משום מקום, במשך כל הימים האלה אמנם גם יצאנו ודיברנו כרגיל אבל היה בי הרבה כעס עליהם, עדיין היה לי קצת קשה לשחרר את זה.
גם היום היה קטע דומה. אני שמעתי את הילד שהוחלפתי בו ואת אחד הילדים אומרים "טוב אז אני יכול היום" אחד לשני. נכנסתי לשיחה ואמרתי "מה יש היום?", ואז הם אומרים לי "אה אנחנו סתם לומדים, לערבית וקצת למתמטיקה". בהתחלה אמרתי שממילא לא הייתי בא וזה הגיוני כי הם בערבית ואני לומד צרפתית, לכן זה מיותר להיכנס אליהם סתם ככה וזה מובן. אבל אז בסוף היום אני רואה אותם אומרים לשלישי "טוב אז דברו איתי בקשר להיום".
זה היה ממש הקש ששבר את גב הגמל, הרי הבן אדם בצרפתית.
זה לא העניין של הלימודים, זה לא מעניין אותי, זה העניין האישי. אנשים שממש סמכתי עליהם, שחשבתי שאני יכול לשים את חיי בידיים שלהם ולסמוך עליהם שהם לא יפקירו אותי, שעשינו ביחד כל עבודה - ואני עוד עשיתי את הרוב בכל העבודות ושלקראת מבחנים למיניהם עזרתי להם, בעיקר לאחד מהם. פאקינג שכתבתי לו מבחן בגאוגרפיה שקיבלתי בו 100 כדי שילך לו טוב כשיעשה.
אני באמת באמת לא מצליח להבין מה קרה שזה קרה ככה, פשוט משום מקום. חשבתי שהמשפט "שמור אותי מאוהביי ומשונאי אשמר בעצמי" זה קשקוש, אבל גיליתי שיש בו הרבה אמת. בסופו של דבר אני בן אדם עם די הרבה ביטחון שלא שם @ין על מה שחושבים עליו כשמדובר באנשים שאני לא אוהב/מעריך/לא אכפת לי מהם אבל אני די רגיש כשמדובר באנשים שאני אוהב ושיקרים לי, או שלפחות חשבתי ככה.

אוי אני מתוסכל וגם נשמע כמו קוראת של מעריב לנוער. תודה שהקשבתם לי.

Love Music Yoni

New member
אורייי

אני כל כך מבין אותך בסיטואציה הזאת, כולם יגידו "מה, זה כולה עבודה, מה הבעיה?" אבל באמת שזה מרגיש נורא כשחברים מתאחדים ועושים משהו כביכול נגדך, גם כשזה משהו הכי קטן. ובגלל שאני בגילך אני מבין אותך לגמרי

גם לי יש שלישייה כזאת שאנחנו ביחד מסביבות כיתה ג', ועברנו 2 פיצולי ואיחודי כיתות ביחד, ואנחנו ממש חבורה מגובשת. אצלי אמנם אף פעם לא קרה לי משהו כזה בתחום הלימודי, זה כל כך ידוע אצלנו שכל עבודה קבוצתית זה שלושתנו. הם קצת מציקים לפעמים, ויש לי תקריות איתם (לא בדיוק כמו שקרה לך), ככה שזה כל כך הגיוני להרגיש ככה ואל תחשוב שזה מוזר! אני לא יודע להסביר, אבל זו באמת מחשבה לגמרי קונבנציונלית.

למעלה