שרשור שיתוף!

שרשור שיתוף!

גם בXBOX וגם בPS החדשים יש אופציות לשיתוף קטעי וידאו ותמונות, איך זה שעוד לא העלנו כאלה לפורום?

אני מציע שנעשה שרשור שבו נעלה את השיתופים שלנו, תעלו לפה את השטויות שלכם, אני מעלה עכשיו קצת תכנים של WATCH DOGS, אני מצרף קישור לסרטון יוטיוב קצר (מאד קצר) שעשיתי היום בWATCH DOGS.

למי שיש דברים שהוא אסף עד עכשיו, נשמח לראות מה יש לכם לשתף :)

לינק לסרטון שלי:
http://youtu.be/_f9HhtW4lpY

זה לא נותן לי להעלות תמונות

לא יודע למה, אני אמשיך לנסות מחר, אולי יש להם בעיה עם הקבצים שלי או שזה משהו אחר, בכל אופן אני אנסה מחר להעלות את התמונות שלי.

LAX1M

New member
מצטרף להצעה

וכמובן שאתם מוזמנים לשתף בקבוצת הפייסבוק של הפורום
אנחנו עדיין מחכים לראשון שיעלה סרטון גימפליי

יפה..Like a Ninja

אהבתי בעיקר את הדרך בה טיפלת ב Criminal Convoy שזה גם אחת מהמשימות צד שאהובות עלי במשחק...
חבל רק שהעלילה והגרפיקה לא משהו וזה משחק די בינוני...

Megalomaniac911

New member
תודה

הרבה אנשים מתלוננים שהמרדפים שם קשים מדי והמשטרות זה סיוט... אני מוצא את המרדפים במשחק הזה אפילו יותר כיפיים מאלו של GTA V.
עם כל הקטע של ההאקינג... והמרדפים הרגליים שמרגישים כיף לא נורמלי.
יש מלא דרכים לאבד אותם, לפעמים אני מטעה אותם ויוצא מהרכב שבו היה המרדף ונכנס לרכב אחר שנמצא 2 מטר לידו ומתחבא שם, ואז הם מוצאים את הרכב שלי, בודקים אותו, רואים שהוא ריק ואז הם הולכים...

זה מגניב

חבל שאין את אותו יחס לפרטים בכל שאר מערכות הAI, למשל שסתם נוהגים בעיר ואתה חותך רכב אחר, הוא ימשיך בשלו כאילו אתם לא הולכים להיכנס אחד בשני אם הוא לא יעצור, דברים כאלה.

וגם הייתי שמח אם היה איזשהו משחק כזה שיצליח להפוך להגיוני את כל המערכת של המשטרה, תמיד קצת מציק לי הקטע הזה ששוכחים מי אתה ברגע שיצאת מהרדיוס שלהם, אני מבין את זה מבחינת מבנה משחק, אחרת זה היה ממש מציק ומפריע, מצד שני שייתנו איזה כיסוי סיפורי לשטויות האלה, זה תמיד יותר כיף ככה.
מן הסתם אני לא מצפה שיהיה ריאליסטי בדברים האלה, אבל אני מוכן לסלוח לדברים כמו למות ולעשות RESPAWN, כי כשזה לא בבית חולים כמו GTA אין את השקר המגוחך הזה של, סבבה, נפלת ממטוס על רכבת נוסעת שבמקרה בדיוק התפוצצה, חבשנו אותך ועכשיו אתה סבבה.
אז זה מרגיש יותר RESPAWN קלאסי של משחק, ועם זה אין לי בעיה, רק המסביבים האלה מציקים לי בעין.

יש אנשים שרזולוציה וכאלה מציק להם בעין, לי מציק השטויות האלה, בייחוד שכשבאיזורים אחרים של המבנה של המשחק כן נתנו תשומת לב.

אגב, איפה קונים סוללה לטלפון שמטעינה את עצמה? חח

מישהו 2

New member
אם אתה עושה כמה שטויות במשחק

אתה צובר בקלות מוניטין שלילי, ובסופו של דבר הופך למבוקש.
כשאתה מבוקש, גם אם הצלחת להתחמק מהמשטרה, יש סיכון שיעלו עליך שוב בגלל שאזרחים שרואים אותך מדווחים כל הזמן או אם במקרה עברת ליד ניידת וכו'..

למרות זאת, מהניסיון שלי זה לא עובד טוב כמו ב- GTA.
צברתי פעם אחת מה שמקביל ל- 5 כוכבים ב-GTA של מעקב משטרתי.
נסעתי לאיזה אחוזה שיש במשחק שנמצאת על גבעה , ופשוט התחלתי להרוג את כל השוטרים מלמעלה. זה לא היה מתוחכם מספיק כדי שהם יעלו עם הניידות על הגבעה - כל הניידות עוצרות בכביש מסוים מתחת לגבעה והשוטרים לא מנסים להגיע רגלית אפילו לאזור.
אחרי 3 דקות של הרג שוטרים מהגבעה , כל הכוכבים נעלמו כי הם לא הצליחו 'למצוא' אותי..

Shpritz

New member
מדהים!

אבל כל המרדפים וההתחמקויות מהמשטרה בשביל 300 XP?
בעעע

לגמרי!

איזה מבאס שזה לא מחשב את המספר "כוכבים" , הזמן של המאבק, ניידות ושוטרים ששחררת מהשירות וכל מיני דברים אחרים לחשב יותר XP על דבר כזה

johny3guns

New member
זה סרטון בוס מהמשחק PixelJunk Shooter

הבוס הזה ייאש אותי אתמול והחלטתי לנסות שוב היום בבוקר, תו"כ שאני מצלם. לשמחתי הצלחתי בנסיון הראשון וזה חסך לי הרבה כאב ראש של צילומים ופינוי מקום בזיכרון ..
בכל אופן הבוס נראה דיי פשוט בנסיון הזה אבל באמת שהוא הוציא ממני הרבה עצבים יום לפני, במיוחד כי לי ידעתי איך להתמודד עם הזרעונים בקטע השני של הבוס.

טוב הנה הסרטון -
Boss Frost Grubber

למעלה