שרשור שירי אוטבוס

Mc Shuf Shuf

New member
שרשור שירי אוטבוס

אנשים איזה שירים מעבירים את הנסיעה שלכם הכי בסבבה זרקו שירים ואיזה שירים הכי כיף לפוצץ בהם את האוזניים שכל האוטבוס יסתכל עלייך מרוב הרעש כאילו שאתה יצור מהחלל

WickiD

New member
אני לא יודע למה אבל...

בכל נסיעה ... גם באוטובוס וגם במכונית...גם באוזניות וגם בסידי בפול ווליום... בא לי לשמוע כלא 6 ואת הבונוס טראק של מיק למקס... ו..."המשחק" של כלא אני תמיד שומע בפול ווליום... -----------------המשחק שולט-----------------

the xecutioner

New member
לא "שיר אוטבוס"

אבל סתם שיר שמצאתי הזדמנות להמליץ עליו: Linkin Park - Nobody's Listening שיר היפ הופ לכל דבר Linkin Park - Step Up לא רק שזה גם שיר היפ הופ לגמרי, הוא גם מדבר על היפ הופ ועל זה שכל אחד היום נהיה ראפר... אחלה MC יש ללינקין פארק, מומלץ להוריד

Gershenman

New member
מי המטומטמם?

בואו נלך כמה דפים אחרוה ונראה כמה הודעות יש לו בהקשר של אמינם.

Samy A

New member
אוי תסתום את הפה שלך כבר

מה קרה שמעת את "לי זה לא יקרה" אז הבאת הודעה "רק פאק"?! אתה מזיין את השכל איך לכל אחד יש דעה משלו ואז אתה בא וקובע עובדות שלינקין היא חרא של להקה? לך תשמן את פי הטבעת ותחדיר איזה דיסק של של שיידי רקורדס או אפטרמאט' נשבר לי הזין כבר מההערות המפגרות חסרות המשמעות שלך

Psycho BuZZ

New member
לדעתי הם חרא...

אם יש'ך בעיה אם זה אז שייסתם לך החור של התחת מרוב העצבים, לא איכפת לי...

Samy A

New member
נזכרת להוסיף את המילה "לדעתי"

פתאום הא? אתה חתיכת אידיוט כל הפורום פה רק צוחק על ההודעות הדביליות שלך, שלא נדבר על החתימה שלך. מילא היית מצוטט דברים חכמים של אמינם. עצה ידידותית. פשוט תתאבד. שיא הרציני.

Psycho BuZZ

New member
להוסיף את המילה "לדעתי"?

איזה מפגר אתה וואי!!! ואז כשאמרתי בהודעה ההיא דעתו של מי זו היתה?! דפוק אחד!

RiRo

New member
ילד רק לדעת משהו אחד

אמינם בתקופתו האנדרגאונדית היה עושה הרבה פרייסטיילים בכל מקום כמעט האם אתה אוהב את האומנים הבאים: planet asia akinyele dilated people necro cage juice krs1 kool g rap ועוד כמה וכמה שמות? אני מניח שיש לך קרבות שלו , תשמע אותם , שמעת פריסטיילים שלו עם אנשים (חלק שציינתי מלמעלה) מה wake up show? שמעת את האנשים שהוא אמר להם תודה בגראמי האחרון? אנחנו מדברים לרוב על האנשים האלו פה בפורום מצחיק לחשוב שאתה כל כך פנאטי של אמינם אבל בניגוד אליו אתה לא מעריך את האנשים שהוא עבד איתם פעם אתה פשוט פתטי שאין לך דעה משלך אם אתה כל כך אוהב ראפ , תאמין לי לחיות עם 500 שירים רק של אמינם ישעמם אותם תחת, עוד שנה שנתיים תעבור לסגנון אחר בנתיים אתה מוכן לא לזיין לאנשים את השכל בפורום? תודה ויום טוב

למעלה