שרשור שירים..

שרשור שירים..

תנו המלצות לשירים,או שסתם תרשמו שירים אהובים!

Crazy Dipsi

New member
המלצות-

השירים לא הכי חדשים,אבל אני אוהבת לשמוע אותם כל פעם מחדש. Coldplay - Talk Depeche Mode - Precious Fix You-coldplay איפה הילד - נפלת חזק מוניקה סקס - מכה אפורה

Psychodish

New member
אויי

יש יותר מידי! התחלתי לשמוע לאחרונה יותר מידיי רגטון, לא בריא! אבלללל הנה! PINK FLOYD- ON THE TURNING AWAY Rascal Flats - I Melt Sean Paul - Temperature Nelly (Ft. Tim McGraw) - Over And Over Again COCO JAMBO Wig Wam - Tell Me Where To Go Wig Wam - Hard To Be A Rock'n Roller

הממ...

Black Eyed Peas - Pump it Ray Charles - I've got a woman Karen Capenter - Rainy days and Mondays Janis Joplin - Take another little peice of my heart Twista ft. Mariah Carey - So lonely

כן, באולם הכי גדול

ב- SECC (איפה שכריסטינה אגילרה וג'סטין באו להופיע ומכרו את כל הכרטיסים) ולחשוב שלפני חודשיים-שלושה שהלכתי לראות אותם, הם הופיעו בקארלינג אקאדמי, שזה אולם כזה מסכן בד"כ לגיגס של להקות לא מוכרות...

AnnabeI Lee

New member
Led Zeppelin - Thank You

Pink Floyd - Wish You Were Here Pink Floyd - Echoes Pink Floyd - Time Led Zeppelin - Night Flight Led Zeppelin - D'yer Ma'ker Led Zeppelin - Over the Hills and Far Away The Replacements - Androgynous U2 - With or Without You Guns N' Roses - Estranged Guns N' Roses - Patience Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine

AnnabeI Lee

New member
חח אפשר להגיד כל שיר של לד זפלין

והתגובה שלי תהיה "כן גם אותו... זה שיר מדהים"

eynav16

New member
בטח אף אחד לא מכיר

"אור" של שרית חדד ולועזי אני לא אוהבת

למעלה