שרשור שירים

LimiMimi

New member
שרשור שירים

אבל הכי הכי טובים והשירים שאתן הכי אוהבות. [מה לעשות, אני זקוקה נואשות לשירים יפים לשים באמפי3 שלי! היהי]

InfeCtedShesek

New member
'עוד מעט ואבוא אליך'

עטור מצחך ביצוע: אביתר בנאי מילים: אברהם חלפי לחן: יוני רכטר עטור מצחך זהב שחור (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים ואור, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. חלוקך הורוד צמרירי ורך. את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. לא הייתי רוצה להיות לך אח, לא נזיר מתפלל לדמותו של מלאך ורואה חלומות עגומים של קדושה ולמולו את אישה... את אוהבת להיות עצובה ושותקת להקשיב לסיפור על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל על אודות אחרים. שוכנת נפשי בין כתלי ביתך ושבויה בין כתלייך ממני נפרדת עת אני בגופי נפרד ממך. פרוש חלומי כמרבד לרגליך צעדי אהובה על פרחיו פסיעותיך לבשי חלוקך הורוד לעת ליל עוד מעט ואבוא אליך. ומצחך העטור זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אל שיר אז אלחש באזניך עד בוקר עד אור כשיכור... עטור מצחך זהב שחור.

InfeCtedShesek

New member
'לשתוק הרבה או סתם לומר שטויות'

להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך ביצוע: המכשפות מילים ולחן: ענבל פרלמוטר לקום וללכת, לא לראות, ובטח לא לבכות לרוץ, להתעייף, אסור לחשוב, אף פעם לא לטעות לשתות ולעשן, לשתוק הרבה או סתם לומר שטויות. להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך. לשבור ולנפץ בלי לתרץ, ובלי לתת תשובות לטעום את הכאב בלי לפחד, אפילו להנות לרצוח את הרגש, לכבות את כל האהבות. לברוח ולשכוח להעלם להרדם להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך.

InfeCtedShesek

New member
'אז די נו, אז תפסיקי כבר לבכות'

היכנסי כבר לאוטו וניסע ביצוע: מאיר אריאל מילים ולחן: מאיר אריאל הכנסי כבר לאוטו וניסע עומדת בגשם בוכה הכנסי כבר לאוטו וניסע דמעות וטיפות את והשמיים איזה יופי נו... הכנסי כבר לאוטו וניסע בואי נצא מהסרט הזה תפסיקי לבכות נדבר בדרך אני לא מכיר מילה או משפט שסוגרים ענין הרבה מלים צריך הרבה משפטים יותר מהדמעות האלה אפילו יותר מכל הטיפות האלה נו... נו... הכנסי כבר לאוטו וניסע עומדת בגשם בוכה גאה בלי קול מה את כל כך צודקת מה את באמת כל כך חושבת שאת הצדק היחידי עלי אדמות עלי אדמות הנה תסתכלי גם עלי רגע תראי איזה חתיכת צדק לא מי יודע מה אולי רק עפר לרגלייך אבל גם כן חתיכת צדק של עפר לרגלייך אז תפסיקי לבכות את הבכי היפה הזה הכנסי כבר לאוטו וניסע אמרתי שאני מצטער אמרתי שלא אחזור על זה נכון שאמרתי את זה מליון פעם ועוד אומר את זה מליון פעם ואת תפסיקי לבכות ולבזבז טיפות מלח כל כך יקרות הם מורידים את מפלס המלח במלח וצריך את הדמעות שלך לפת שחרית אז די, נו אז תפסיקי כבר לבכות הכנסי כבר לאוטו וניסע כן, הכנסי כבר לאוטו וניסע

InfeCtedShesek

New member
'ואם מלאכים לא היו ואינם'

צער לך ביצוע: אריק איינשטיין ויהודית רביץ מילים: אברהם חלפי לחן: יוני רכטר צער לך וצער לי, על כך מעידות העיניים. בואי, אישה, ביום זה אוילי לארוחת צהריים. נשב, נשוחח על דא ועל הא, על אי השוקע במים, על אבינו אדם, על אמנו חוה, ועל מלאכים בשמים. ואם מלאכים לא היו ואינם, נשוב נדבר על חוה ואדם.

InfeCtedShesek

New member
'את מי אני אוהב, אותך או אותי?'

מתנות מילים ולחן: אביתר בנאי כשאני יוצא מזה אני קונה מתנות לכולם כשאני יוצא מזה אני איש חדש בעולם כשאני יוצא מזה ואני יוצא מזה סולם זהב בקצה של בור הגוף יש לו סוף לנשמה אין לה סוף אין לה סוף תן לשינוי לצמוח אל תפחד מהפחד את מי אני אוהב אותך או אותי למי אני נאמן לך או לי גם את עם מישהו לומדת לאהוב כמו שאני עם מישהי לומד לאהוב בשבילי הכאב והפרידה אני בדרך הבייתה היא רגש הצלה קרקע פוריה תן לשינוי לצמוח אל תפחד מהפחד ופחד הוא רגע זה רגע לפני בין לילה ליום הפחד הוא שער תן לשינוי לצמוח אל תפחד מהפחד כשאני יוצא מזה אני קונה מתנות לכולם

InfeCtedShesek

New member
'תראה אותנו נרקבים פאסיבית'

עוקף מלמעלה ביצוע: מוקי מילים: מוקי לחן: פילוני אני מעביר לכם את המסר טלפאטית נותן בראש בדרכי הפרובלמאטית כשאני מצליף אני פוגע מתמטית אחד אחד אני קוצר בם אוטומטית אני מגיש את המציאות האנטי פלסטית את החיים אני אורז חורז בומבאסטית זו האמת אשר הולמת בנו דראסטית האלטרנטיבה הפנטסטית מנסה לבחון את היותנו אובייקטיבית נראה אותנו נרקבים פאסיבית מה שמדליק אותי שוב ושוב אגרסיבית שוצץ וקוצף עם המוזיקה מאסיבית מתפנק על המיקרופון פסיכופטית אצלי ביד הספליף יושב אריסטוקרטית צועד בדרך אל החופש סיסטמית בלב חפץ ובנפש מיליטנטית בדרכי אל הלאה עוקף מלמעלה בינינו למחר הרי מפריד רק הלילה עובר הלאה, עוקף מלמעלה מה זה חופש בכלל אם לא ניצחון האדם על עצמו? אנחנו אבק בחלל כל מה שיכולנו להיות ואנחנו לא אני בונה את הקיום שלי לוגיסטית מול ההתרחשות אני ערוך מיליטריסטית אל מול עולם הולך ומטמטם סאדיסטית עולם אשר ליבו שלו קפא בו סטטיסטית איך זה לחיות בתוך חברה פוסט טראומטית שמתמכרת לשנאה נרקופטית איך היא טובעת בביצה הבירוקרטית עיניים מתות שמביטות בי אנטיפטית כשהיא מטגנת לי ת'מוח סלולרית היא ומצפונה המפורר מולקולרית זה המאוחסן לשעת הצורך מודולרית זה הממותג המשומן כולו דולרית מוק בא ומבעיר את האש, מציף אותה ווקאלית המילים שורפות לא נשרפות, עוקף ורבלית תמיד בתזוזה, מתנהג מולטי סטאיילית אני לוחם את הקרבות שלי מנטלית ואם תאמרו אני מגזים עם זה דרמטית אני אומר שדעתכם לא רלוונטית חותך וחונך בשטיפות המוח אקרובטית אי אפשר לדחוס אותי לתוך סיסמה קומפקטית אי אפשר לתייק אותי, לשווק אותי אותנטית אי אפשר לספר אותי, לשקר אותי קוסמטית הטוב השב אל היוצר אותו מגנטית מקלף את כל המסיכות מכם פואטית

InfeCtedShesek

New member
'תשמע עוד עלי ותשמח שהכרת אותי'

דיאטה ביצוע: אפרת גוש מילים: ברק פלדמן לחן: יוני בלוך לא, לא חשבתי עליך מאז יש עוד דברים בעולם בכל זאת עברו, כמה? שבע שנים אנשים משתנים כל הזמן לא, לא שאלתי אמרו דווקא ש- נסעת מתוך מטרה היה לך מן רעיון להצליח אומרים שהצלחת לא רע כשכולם שואלים אני אומרת שזהו בינינו הכל נעלם אולי יום אחד תחזור שוב אלינו בנתיים מוטב לך שם כן, גם רואים שאתה התבגרת ולא אין לי חצי שני היו דווקא כן נסיונות פה ושם אבל לא שום דבר רציני כן, זה נכון, התקדמתי יפה מצאתי מקום מסודר אומרים שאולי עוד אגיע רחוק זה יכול להיות נהדר כשכולם שואלים אני אומרת הלוואי וכל זה יהיה אמיתי אולי יום אחד תשמע עוד עלי ותשמח שהכרת אותי כן, קצת רזיתי, רואים? באמת? טוב, היה משברון שעבר בכל זאת עברו, כמה, שבע שנים לא שמעת ממך שום דבר כשכולם שואלים אני אומרת דיאטה וזהו בעצם הכל אולי יום אחד ימצאו אותי מתה ואז כבר יפסיקו לשאול

InfeCtedShesek

New member
'לתת לראש לרוץ חופשי'

כל הזמן שבעולם ביצוע: דודי לוי מילים: מאיר גולדברג לחן: דודי לוי ומשה לוי לנצח טוב לי שאת כאן לנצח טוב לי שאת כאן לנצח טוב לי שאת כאן, אבל לנצח אין איתך די זמן הייתי טס איתך מכאן הייתי טס איתך מכאן מוכן לטוס איתך מכאן עכשיו עלי על מכונת הזמן ונפליג ונגלוש ניתן לראש לרוץ חופשי באינטרנט או על אי בודד אם תבקשי כי בזמן אחר אני אומר היית אחרת גם והיה לך זמן את כל הזמן שבעולם את כל הזמן שבעולם מעל גגות העיר ענן מעל גגות העיר ענן מעל גגות העיר ענן שחור כשאת אומרת שאין זמן להפליג ולגלוש לתת לראש לרוץ חופשי באינטרנט או על אי בודד אם תבקשי כי בזמן אחר אני אומר היית אחרת גם והיה לך זמן את כל הזמן שבעולם כל הזמן שבעולם

InfeCtedShesek

New member
'כשאת תבואי לא יהיה כבר כלום'

הכעס ביצוע: רוקפור מילים: טל גורדון לחן: אמיר צורף אזני אטומות חיוכך זיכרון עמום הודף מחשבות וזורק כמו אל בור פעור חותם על חוזים הסכמים שעבר זמנם רואה את הכל מתערב ונשאר בצד הכעס כבר נעול אבל עדיין מטלטל בין הפינות החשופות אני צריך להיזהר כשאת תבואי לא יהיה כבר כלום זה כמו מקום אחר אני בורח וקורא לך לא יכול להשתחרר אם יש עוד סיבות הם כבר לא חשובות היום צולל נעלם וטומן את הראש בחול אוסף שאלות זה עדיין בפנים בוער פוחד לעלות ותמיד מחדש נופל הכעס כבר נעול...

InfeCtedShesek

New member
'הדומינו לא דו מיני' ../images/Emo6.gif

דומינו ביצוע: קורין אלאל מילים ולחן: קורין אלאל אנחנו נוסעים ימינה והלב שלי נשאר שמאלה הוא תמיד יישאר שם כי אין לי לב אחר והוא תמיד באותו המקום באוויר הוירטואלי של העולם הדו מיני שהביא לעולם אל הדומינו הדומינו לא דו מיני הדומינו הוא חד מיני הדומינו לא דו מיני הדומינו הוא חד מיני מיקונוס מתחתינו ואנחנו לא מתלוננים הייתי שולחת מיקי מאוס קטן שישחה עד לחוף תל אביב ומתערבב עם מיקוננוס נוסקונמי אנחנו דומים לנחל וחלוקי דעות לא מבינים בצדק כי הלילה הלבן דומה ליום בכרית האוטומטית של חוף הים האלמוני משחקים זוגות זוגות זוגות בדומינו הדומינו לא דו מיני הדומינו הוא חד מיני הדומינו לא דו מיני הדומינו הוא חד מיני מיקונוס מתחתינו ואנחנו לא מתלוננים הייתי שולחת מיקי מאוס קטן שישחה עד לחוף תל אביב ומתערבב עם מיקוננוס נוסקונמי

s i m i

New member
אני מכירה את המילים!

אני מכירה אותן! מאה אחוז. אבל אני בשום פנים ואופן לא מצליחה להזכר איך השיר נשמע. מעצבן. זה יבוא אלי.

THE ronch

New member
OMG

אני בדיוק שומעת את השיר הזה בביצוע הזה וכשראיתי שרשור שירים פתחתי אותו כדי להוסיף את השיר הזה :| דברי איתי!!!1

אולי אשים רק שמות?

Gunz and Roses - welcome to the jungle(שיר מצחיק. שנהנהנהנהניי.
). Garbage - cherry lips K's Choice - Always Everywhere Norah jones - turn me on Norah Jones - Feeling the same way Norah Jones - The long day is over Norah Jones - I dont know why I didnt come Skunk anasie - Twisted Alanis Morissette - King of Pain ועכשיו! קצת עברית- אפרת גוש - תמיד שאתה בא אפרת גוש - ג'ורג'יה אפרת גוש - שחזור אפרת גוש - פעם בחיים ענבל פרלמוטר- יובל ענבל פרלמוטר - זהירות מהמרווח ענבל פרלומטר - סיגריות לייט כוורת - גוליית(אוה, עוד שיר משעשע.) כוורת - אלף כבאים אחינועם ניני - החיים יפים רונית שחר - אהוב יקרה קורין אלאל עם אביתר בנאי - כשזה עמוק ברי סחרוף - באמונה עיוורת אבטיפוס - בוקר טוב עולם. טוב, אין לי כח. חזרתי לסיים את המבחן האחרון(!!!) במיקודית. להת'!

למעלה