שרשור שירים

שרשור שירים

סתם.. כי לא היה לנו אחד כזה בפורום (חוץ מאיזה שרשור off אחד אבל לא כולם כתבו והיו רציניים). משה, אם תוכל להכניס את זה למאמרים אחרי שהשרשור יתמלא אז סבבה. או. קיי מתחילים - כל אחד יתן פה שיר : אלך איתך לכל מקום , הלב שלנו הוא אדום איתך אני לעד אצעד, אף פעם לא תיהי לבד אוהב אותך לעולמים, אני אדום כל החיים חושב עלייך כל היום , אני רוצה למות אדום.......... אדום עולה עולה עולה, אדום עולה עולה עולה .......... (בסגנון של ..... togethere? לא זוכר מה שם השיר המקורי..) מקווה שתמשיכו ת'שירשור

שירים על שחקנים!

נתחיל דוקא עם לימונד, לימונד לימונד יאלה רביב לימונד תשחק מהנשמה יאלה הפועל מלחמה. ווליאם איברי עולה עולה עולה, עולה עולה עולה. דורון שפר: הוא אלוהי הוא מבורך ממכבי הוא ברח ועכשיו כולם שדורון שפר הוא אדום!! תמשיכו אתם!

שiש

New member
יוני ניר

תעשה לי ילדדדדד :) חחח שרשור קורע... לך תשיר שירים של אוהדים בצורה כזאת, לא פלא שזה נשמע ככה: וווווההההווווו עולה עולה אדום עולה ווואו וואו יוהוווווווווו אוווו אוווווו אווווווו עוללללללה עולה עולהההההההההההההההההההההה אאאאוווווווואוווו אווווווווווווווו נראה את הקבוצות האחרות מתחרות בשירים שכאלה...

שיר על עידו...

עידו עידו קווווווווווווווווווווווווז'יקרוווווווווווווווווווווווו

AGENT SHESH

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo73.gif

וואו.. הפעם ממש הארכת! איזה שיר! כמה בתים יש פה...? 1... 2... 3... 4.. 5... חמישה בתים יש פה! פששש...

EL CHE VIVE

New member
עידו:

עידו עידו קוז'יקרו עולה עולה עולה עידו עידו קוז'יקרו עולה עולה עולה אוווו קוז'יקרו עולה עולה עולה (במנגינת רוזה של יורם גאון)

EL CHE VIVE

New member
מול מכבי פתח תקווה בסיום

שרו לדרוקר להכניס את אליהו ואחר כך להכניס את בסרגליק כשהוא הכניס את שניהם שרו לו שיכניס את עידו...

משהו יודע את המילים...

של הזכיה ביולב? לא מכבי לא ביתר כל הדרך אל הגמר וכו`הגביע הוא אדום. משהו יודע את המילים?

קבל

עוד תראו יבוא היום שהגביע הוא אדום והעולם כולו ידע שאירופה אדומה. כל אירופה אדומה, כל אירופה אדומה, כל אירופה אדומה............. לא מכבי , לא.....(אני אוהד בית"ר) כל הדרך עד הגמר וכל אירופה תגלה שהפועל עולה עולה. הפועל עולה עולה, הפועל עולה עולה........ וכן הלאה

EL CHE VIVE

New member
אדום זה הצבע:

אדום זה הצבע אדום זה הלב הלב זה הפועל אותך רק אוהב אלך אחרייך עד סוף העולם אתן גם כפיים אשיר כל הזמן הפועל עולה עולה עולה הפועל עולה הפועל עולה עולה עולה הפועל עולה

פולדינג...

פולדינג, ריקי פולדינג נה נה נה נה נה נה נה נה נה פולדינג, ריקי פולדינג נה נה נה נה נה נה נה נה........... (בסגנון פלינגסטונס או איך שלא קוראים לזה)

EL CHE VIVE

New member
והשיר האהוב עליי../images/Emo13.gif

שלף עבריין פלילי אתה שחקן כמו שדרק שארפ הוא ישראלי (במנגינת האוווו הפועל עולה)

למעלה