שרשור שירים.

bariska

New member
אני ממליץ על...

слава медяник-Судьба картежника Темница

jeniam

New member
שירים מבחינת מילים או מנגינה?

מנגינות שאני אוהבת- metallica- the unforgiven metallica- nothing else matters שירים- no doubt- don't speak linkin park- runway

vicki16

New member
אני אוהבתתתתת לשמוע מוזיקה

הינה כמה שירים שאני אוהבת: Seal- Kiss from a rose Reamon- Supergirl Aerosmith- I don't wanna miss a thing אביב גפן- אהבנו אביב גפן- אולי Rasmus- Still standing

Angel lips

New member
לי יש שניי שירים

1) אני אוהבת את השיר פרחה... אני מזדהה איתו (הרי אני זונה רוסיה). 2) השיר השני זה "לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה אוהב...." שיר מאוד מרגש והמילים שלו תמיד נוגעות לי בלב.

D SHADY

New member
בקשר לפיטלורה..

אני דווקא דיי אוהב את פיטלורה-הצעיר כן!! יש לו שירים עם מסר טוב במיוחד השיר הענק Ih ne zavut
וככה בכלל יש מלא שירים שאני אוהב וקשה לבחור את הספיציפים.

Pink floyd -Learning to fly

שיר כל כך טוב,אני ממש אוהב אותו.זה לא קל להבין את המשמעות שלו,כי הוא אמור איכשהו להתייחס לחברי הלהקה.בכל אופן אני ממליץ עליו! אה ואני יודע קצת לנגן את ההתחלה של wasted years :)

okts

New member
אני מקשיבה בזמן האחרון

Mario Winans- Dont want to know Hoobastank- The reasons D12- My band Eamon- Fuck it

מבחינת מילים (כי אין שם מנגינה)

לאחרונה נורא התחברתי לרחל המשוררת. יש לה מילים כל כך חזקות שמפלחות את הבטן. אבל זה בהחלט שלב שצריך להגיע אליו. לפני שנתיים נגיד, זה היה רחוק ממני שנות אור.

טוב, בואו נראה...../images/Emo98.gif

קשה לי להמליץ על שיר אחד, אבל אני יכול להמליץ על זמר אחד שהוא אחד הכשרונות היותר גדולים שאי פעם קמו..שמו בוב דילן האגדי( שהוא דר"א יהודי...) והוא אגדת רוק ו מבחינתי הזמר האהוב עלי. שלא נדבר על כך שכל כך הרבה זמרים זמרות ולהקות עשו קאברים לשירים שלו... זה מתחיל מגאנז אנד רוזז, ממשיך אצל ג'ימי הנדריקס ואפילו אביב גפן ומשינה עיברתו שירים שלו... אז מומלץ ביותר!!!

v o d k a

New member
../images/Emo42.gifsupergirl-reamonn פשוט ענק

חוץ ממנו, שאותו אני שומעת כל יום המון פעמים יש עוד המון להקות שיושבות לי טוב טוב בפנים- פינק פלויד
דרים ת'יאטר
נירוונה
נייט-וויש
סטרטווריוס
סמשינג פאמפקינס
דייב מת'יוס
סטאטיק אקס
אלו המובילות...
נראה לי שבטח שכחתי עוד המון...

למעלה