שרשור שירים.

AcesHigh

New member
שרשור שירים.

שכל אחד ימליץ על שיר שהוא אוהב ויסביר למה המליץ עליו ולמה אהב אותו. אני אתחיל iron maiden-wasted years אני ממליץ עליו בגלל המסר שהוא מעביר.. לא לשקוע בהרהורים או לחפש את הדברים הטובים או הרעים בחיים... פשוט החיים יפים מבסיסם, תחיו את החיים כמו שהם.. חוץ מזה, המלודיה מוסיפה גוון חיובי, הטלפתיה האדירה בין הגיטריסטים, סולו עוצמתי וסולן עם קול סוחף... תורידו, אתם לא תתאכזבו ואם כן אז הבעיה היא אצלכם.

YuLi825

New member
שלי...

pretenders- i'll stand by you אני מאוד אוהבת את השיר הזה, חוץ מהעובדה שזה שיר מאוד יפה, זה גם השיר שלי ושל אהובי יבגני

מה את אומרת? אני הייתי קודם! ../images/Emo8.gif

זה שיר נהדר, שמדבר על חברות וקבל האהובך כמו שהוא/היא. והוא גם מתנגן ממש יפה. זה היה שיר הסלואו בחתונה שלנו, וזה השיר שלנו בערך ממתי שהיינו יומיים ביחד.

m a n k o

New member
וווע

корол и шут- Мёртвый Анархист אני מכורה לשיר הזה כבר הרבה זמן
גם הוא היה השיעור הראשון שלי בנסיעה הראשונה שלי באוטו

bariska

New member
ממ אחלה להקה..../images/Emo13.gif

אבל קצת נמאס לי מהשיר הזה

m a n k o

New member
אני בטוחה

שגם לי עוד כמה זמן ימאס מהשיר מרב שאני חורשת עליו...

sweety01

New member
שיר יפה שאני אוהבת הוא

Bryan Adams Have You Ever Really Loved A Woman To really love a woman To understand her - you gotta know her deep inside Hear every thought - see every dream N' give her wings - when she wants to fly Then when you find yourself lyin' helpless in her arms Ya know ya really love a woman When you love a woman you tell her that she's really wanted When you love a woman you tell her that she's the one Cuz she needs somebody to tell her that it's gonna last forever So tell me have you ever really - really really ever loved a woman? To really love a woman Let her hold you - til ya know how she needs to be touched You've gotta breathe her - really taste her Til you can feel her in your blood N' when you can see your unborn children in her eyes Ya know ya really love a woman When you love a woman you tell her that she's really wanted When you love a woman you tell her that she's the one Cuz she needs somebody to tell her that you'll always be together So tell me have you ever really - really really ever loved a woman? You got to give her some faith - hold her tight A little tenderness - gotta treat her right She will be there for you, takin' good care of you Ya really gotta love your woman...

Demon D

New member
שיר שאהבתי לא מזמן של

DMX - I Miss You יש עוד כמה כמו Eminem - marshall methers Eminem - Words are weapons Eminem - Lose yourself ויש עוד הרבה בסיגנון הזה...

s h u r i k

New member
יש הרבה מאוד שירים שאני אוהב!

אבל לתקופה הזאת השרי שהכי אהוב עלי זה: Осколок льда של Ария. הנה המילים. לא יודע למה, אני פשוט אוהב את השיר! ואם אנחנו כבר בעניין של מוזיקה, אז לאיזה סוג של מוזיקה אתם שומעים, ואיזה להקות? אני למשל שומע Hard Rock, Death Metal, Metal , Trash Metal ,Heavy Metal . להקות כמו Ария ,Маврик metalica, Nightwish, Ozzy ועוד כמה להקות רוק רוסיות!

AcesHigh

New member
מכיר

בגלל זה אמרתי שהם איירון מיידן הרוסים... זה די ידוע....

bariska

New member
גמני מכיר..יש להם אחלה מוזיקה

אבל הקולות לא משו
אבל על טעם ועל ריח..

l1zard

New member
יוו יש מלא שירים...

אז הינה כמה: mudvayne-not falling mudvayne-world so cold lacuna coil-falling beseech-endless waters сектор газа-лирика сплин-выхода нет cranberries-zombie מכל השירים אפשר להבין איזה סגנון אני מעדיפה.. והשיר האחרון.. אני פשוט חולה עליו... (לא שאני לא חולה על שירים אחרים) מומלץ ביותר.. :)

פגעת בנקודה רגישה

Vertigo - not a girl המילים של השיר פשוט כאילו יצאו לי מהראש... Pink Floyd - Another Brick In The Wall (We don't need no education) Pink Floyd - Wish You Were Here Pink Floyd - Brain Damage Pink Floyd - Eclipe השירים של פינק פלויד שכתבתי נותנים לי שקט נפשי, נחת ושלא נתחיל לדבר אפילו על המוזיקה! גיטרות חשמליות שולטות!!!!!!

למעלה