שרשור שירים

LimiMimi

New member
Unfinished Sympathy

מאסיב אטאק. I know that I've imagined love before And how it could be with you Really hurt me baby, really cut me baby How can you have a day without a night You're the book that I have opened And now I've got to know much more The curiousness of your potential kiss Has got my mind and body aching Really hurt me baby, really cut me baby How can you have a day without a night You're the book that I have opened And now I've got to know much more Like a soul without a mind In a body without a heart I'm missing every part

LimiMimi

New member
2+2=5

רדיוהד המושלמים ;[ Are you such a dreamer? To put the world to rights? I'll stay home forever Where two & two always makes up five I'll lay down the tracks Sandbag & hide January has April's showers And two & two always makes up five It's the devil's way now There is no way out You can scream & you can shout It is too late now Because You have not been paying attention I try to sing along I get it all wrong Ezeepeezeeeezeepeeezee NOT I swat em like flies but Like flies the burgers Keep coming back NOT Maybe not "All hail to the thief" "But I am not!" "Don't question my authority or put me in the dock" Cozimnot! Go & tell the king that The sky is falling in When it's not Maybe not. (ahh diddums.)

LimiMimi

New member
Sit down, Stand up

רדיוהד. sit down, stand up sit down, stand up walk into the jaws of hell (sit down, stand up) walk into the jaws of hell (sit down, stand up) anytime (sit down) anytime (stand up) sit down, stand up sit down, stand up we can wipe you out anytime (sit down, stand up) we can wipe you out (sit down, stand up) anytime (sit down) anytime stand up (the rain drops the rain drops) sit down (the rain drops the rain drops) oh the rain drops x47

Oo The Gush Oo

New member
עברי לידר ונינט טייב - הכאב הזה.

מילים: עופרה חזה לחן: יזהר אשדות ועופרה חזה עד עכשיו לא נשאר דבר רק תני לי סימן הכאב שהיה נשאר כן כל הזמן אני מתרחק, כמו גל נעלם ועל החול החם רק המבט שמכאיב כל כך כשחום גופך בי אוחז בי ומתרגש לוהט בי ומתפתל הכאב הזה מכה בי עוד בדמעות כל הקיץ תם בא לו הסתיו זיכרונות מציירים ענן כמו אז כן עכשיו אתה מתקרב ומלטף את פני ונושם אותי, מתלהט מולי, ועיני רטובות כל כך כשחום גופך בי אוחז בי ומתרגש לוהט בי ומתפתל הכאב הזה... אני אי שם בין שבר בין ענן בין דם ובין עשן אבוד כל כך ולי אין כוח, אין כוח עוד לראות אותך נופל, אין לי כוח עוד... כשחום גופך בי אוחז בי ומתרגש לוהט בי ומתפתל הכאב הזה... מכה בי הוא...

Oo The Gush Oo

New member
מוש בן ארי - בין הצלילים.

מילים: מוש בן ארי לחן: דני קרק ובימים האחרונים ככה את עולה בי ומוציאה בי גם כאב וגם צחוק על הבטחות שלעולם לא יתקיימו ועל חלומות שהעתיד עוד ימחוק ובלילות שאת היית כל כך קרובה שם ורגעים בהם נפלנו מצחוק ואיך היינו דוהרים בכל הכוח רוכבים רוכבים אל איזה אופק מתוק והסיפור הזה סופר ולא רק פעם לאיזה אוזן נגנבה אותה מנגינה אם עצובה ואם שמחה הייתה ברגע כן כה תלוי טיבה ברוחות העונה על רגעים שאת היית שם מחבקת על רגעים שכעסך בי נרגע ואיך היינו דוהרים בכל הכוח רוכבים רוכבים כך אל אותה זריחה ובשתיקות בין הצלילים תמיד חלום מעיר בי מעמעם את הפחדים וזה נוגע בי עמוק בפנים רכוב כך על סוס פרא רץ דוהר אל כל הכיוונים נוגע לא נוגע בי סופו של יום ומה עלייך אספר עוד על איזה רגע שם אשים תאורה על איך שבלילות היית כל כך אוהבת על איך שבבקרים שרפת את הזריחה מה ששם קרה תמיד יהיה בנצח גם אם לרגע נע בין טוב הוא לרע תמיד נהיה שם דוהרים בכל הכוח רוכבים רוכבים כך אל אותה שקיעה ובשתיקות בין הצלילים...

Oo The Gush Oo

New member
מירי מסיקה - עכשיו אתה חוזר בחזרה.

מילים ולחן: אריק ברמן קצת כועסת אבל מבינה לא נעלמת לי בכוונה פשוט שבינתיים כאן כל-כך הרבה קרה עכשיו אתה חוזר בחזרה קצת עצוב לי אתה איש כזה חכם ורק דבר אחד למדתי ממך עזבתי את הבית עברתי לדירה שכורה ועכשיו אתה חוזר בחזרה אבל אתה יכולת להתקשר, אני יכולתי לענות יכולנו לדבר, אפילו על שטויות שנים אני חשבתי שאולי עשיתי משהו רע ועכשיו אתה חוזר בחזרה אבל אתה יכולת להתכתב, אני יכולתי בלילות לשכב עם ערימת שקרים ולהתעלות היום כבר לא פוחדת שיעזבו בלי אזהרה אז עכשיו אתה חוזר בחזרה מאוד אוהבת, לא זאת השאלה אתה מבין נכון, אני לא יכולה שוב לתת ללב שלי לחטוף ממך כזאת סטירה אז עכשיו אתה חוזר בחזרה אבל אתה יכולת להתקשר, אני יכולתי לענות יכולת לדבר דקה עם הבנות שנים אני חשבתי שאולי עשיתי משהו רע ועכשיו אתה חוזר בחזרה אבל אתה יכולת להתכתב, אני יכולתי בלילות לשכב עם ערימת שקרים ולהתעלות היום כבר מחייכת, וגם לזו שבמראה ועכשיו אתה חוזר בחזרה אתה יכולת לבקר, אני יכולתי לחסוך שנתיים של טיפול כדי להבין בסוף שחיפשתי את הדמות שלך בכל בחור שלי כרע אז עכשיו אתה חוזר בחזרה

Oo The Gush Oo

New member
אייל גולן - אם יש גן עדן.

מילים ולחן: דורון מדלי יש רגעים נגמרות לי המילים רק הראש מלא תמונות רעשים ודמיונות רגעים נגמרים ההסברים רק הלב עובד שעות לכסות את הדמעות אם יש גן עדן או מקום מסתור עכשיו חבקי אותי ואת פצעי וקחי אותי אליו אמא אני רוצה בנפש פנימה לחזור הביתה, אל ביתי כמו שהיה בילדותי קורא לך - אמא אני רוצה בנפש פנימה לחזור אלי ואל דמותי שלא אצא מדעתי יש רגעים לא יודע מה עושים מול עיניים אדומות מול גבהים ותהומות רגעים שהכל נשבר בפנים וכולם אומרים תפילות ואני מלא קללות אם יש גן עדן או מקום מסתור עכשיו חבקי אותי, את כאבי וקחי אותי אליו אמא, אני רוצה... אם יש גן עדן או מקום מסתור עכשיו קחי אותי אליו

Oo The Gush Oo

New member
מורן קריטי - שקט.

אל תשחקי, אל תשכחי יש בך עוד כוח להמיס אותי כליל את ואני בדרך שלי גשם בחוץ ואת בוהה בעננים הביטי בפניי, האור כבה הביני, האויר נגמר ככלות הנשימה שקט ואיך הזמן עובר לאט כשאת שותקת שוב מנסה, שוב מחכה ואז הולכת לא רציתי שנסביר, עכשיו הכל אויר וזה נגמר כמו בחלום, רגע פתאום את מתרחקת וחוזרת למקום בחוץ אנשים, אורות חלשים ורק הרוח מלחשת בין בתים הביטי בפניי, האור כבה הביני, האויר נגמר ככלות הנשימה שקט ואיך הזמן עוצר לאט כשאת שותקת שוב מנסה, שוב מחכה ואז הולכת אין מה להסביר, מאז הכל אויר וזה נגמר שקט ואיך הזמן עובר לאט כשאת שותקת שוב מנסה, שוב מחכה ואז הולכת לא רציתי שנסביר, עכשיו הכל אויר רק התמונה שעל הקיר ואז השקט, איך שהזמן עוצר מעט כשאת שותקת שוב מנסה, שוב מחכה ואז הולכת אין מה להסביר, מאז הכל אויר וזה נגמר

Oo The Gush Oo

New member
סינרגיה - עד אלייך.

מילים: רון הופמן ורועי גפן לחן: רון הופמן מדוע את כל כך נראת שונה, מדוע המבט שלך עצוב, וכמה רגעים עברו מאז שבאתי ואמרתי לך שלום, אז אל תתני לדרך לייאש, ביחד נעצור ונבקש שיום אחד נחזור ונהיה שיום נחזור ונהיה ביחד זה אחד שמנסה תסתכלי הרחק מכאן, זה אני שמגיע עד אלייך אבוא .. עד אלייך אבוא .. רציתי רק לומר לך שאני אגע בכל פינה שתבקשי, ובכל אוהבייך אלחם אקח אותך אלי ולא אתן מבטיח שזה לא יקרה יותר, עכשיו זה כבר הסוף אני חוזר פיתחי אלי את כל מה שסגור פתחי כי זה אני.. תסתכלי הרחק מכאן, זה אני שמגיע עד אלייך אבוא .. עד אלייך אבוא ..

Oo The Gush Oo

New member
קורין אלאל - שיר לשירה.

מילים: יהונתן גפן לחן: קורין אלאל דברי עכשיו ילדה אני שומעת, כל העולם מקשיב למלמולך. דברי, מלאך שלי, אני יודעת שלא תמיד יקשיבו לקולך. דברו שפתיים יחפות, דברו עיניים, כל עוד חלב נוטף מחיוכך. חבקי את כל פחדי בשתי ידייך, חבקי דובים גדולים מתוך שנתך. עולם חדש וטוב אני אתן לך. כבר במבט כחול את מגלה, כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח קורץ צהוב צהוב מתוך האפילה. תהיי קטנה מאומה לא יפגע בך. סיכת פרפר קשורה בשערך. תהיי קטנה מאומה לא יברח לך. אני אהיה גדולה גם בשבילך. דברו שפתיים יחפות, דברו עיניים, כל עוד חלב נוטף מחיוכך. חבקי את כל פחדי בשתי ידייך, חבקי דובים גדולים מתוך שנתך.

Oo The Gush Oo

New member
סינרגיה - יחד נתגבר.

מילים: בנואה נחייסי לחן: רון הופמן אתה מביט בי מהצד, מרגיש ומסתתר. כל כך רוצה לשלוח יד, שכל זה ייגמר, אני לא אוותר. אתה סוגר את עצמך בדיוק כמו בעבר, תבין כל כך קשה לי שוב לראות אותך נשבר, ולמרות האכזבה שלקחה לנו הכל, אם רק תביט סביב תבין שאין לאן ליפול. הגיע זמן להתעורר לא לפחד לצאת שוב לעולם שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם וגם אני בוכה בשקט, מוכרח להילחם. ואז בסוף היום נשאר שם רק אני לבד עם הדמעות, אין מי שינחם. אתה סוגר את עצמך בדיוק כמו בעבר, תבין כל כך קשה לי שוב לראות אותך נשבר, ולמרות האכזבה שלקחה לנו הכל, אם רק תביט סביב תבין שאין לאן ליפול

למעלה