שרשור שיעורי בית

Eddiez

New member
HELP!!!!!

הייי אני צריך עזרה דחוף!!! אני צריך כל חומר אפשרי על "עופרה גלברט". קורות חיים, סיכומים עליה, כל דבר!!! תודה רבה מראש לכל מי שיגיב!!

למישהו יש תקצירים?

לספרים הבאים? הזמן הצהוב מישהו לרוץ איתו 4 גברים ואישה אחת ארבע אימהות תמרה הולכת על המים בת יפתח חול בעיניים מחזיר אהבות קדומות חיי נישואין שמות רומן רוסי פונטנלה עיר קסומה עפיפונים נתיב המלח ספר הצחוק והשכחה גסבי הגדולך אני מעוניין לקרוא ספר לשם עבודה באוניברסיטה ואבקש תקצירים לאחד הספרים תודה.

מוטי99

New member
דימוי עצמי בספרות או בשירה

אני צריך חומר או הפניות לחומר בנושא דימוי עצמי בכל תחום מתחומי הספרות, לא משנה איזה... תודה מראש

inu

New member
איפה יש ספורים של סביון ליברכט?

שלום לכם, איפה אפשר למצוא באינטרנט חומר (מאמרים) על ספורים קצרים של סביון ליברכט? (כגון כריתה ועוד)

ורדה ש

New member
יש לקסיקון

הוא נקרא "לקסיקון אופק לספרות ילדים" ואפשר למצוא אותו בכל ספריה. כרגע הלקסיקון לא נמצא תחת ידי, אבל אני כמעט בטוחה שראיתי שם ביוגרפיה שלה.

een ogenblik

New member
מעוניין לקרוא ספר?

מי שמעוניין לקרוא ספר, בדרך כלל מבקש המלצות, ולא תקצירים, כך שיש לי ספקות בקשר לבקשה זו. האם עבודה באוניברסיטה שונה משעורי בית? כי לי נדמה ש"פורום זה אינו מיועד למתקשים בהכנת שיעורי בית". אם "שיעורי בית" מכוונים רק לרמות הנמוכות של ההשכלה, אז כנראה שיש מקום לבקשה שכזו כאן (ולי רק נותר ליבב על רמת העבודות המוגשות באוניברסיטה על סמך תקצירי ספרים).

ורדה ש

New member
אולי לפני שעושים מאמץ?

לפני שמתאמצים לקרוא תקציר, כדאי להתאמץ טיפה פחות ולקרוא לפחות שורה אחת? זו השורה שבראד הפורום הזה (זו שמתייחסת לעזרה בהכנת שיעורים).

ורדה ש

New member
אה, כן! ועוד עצה: -

ברוב חנויות הספרים המקוונות נותנים תקציר של הספרים. צריך רק לטרוח ולחפש. וסליחה על טעות הכתיב (שבראד=שבראש)

עופרה גלברט אבני?

מחברת "קירות שלא רואים"?? מגניב...קראנו את הספר הזה בכיתה, וגם לנו נתנו עבודה על קורות חייה.. (ספר פשוט רע דרך אגב...נוראי!-לטעמי כמובן) אני לא חושבת שיש לי את הסיכום עליה עוד..זה היה לפני שנתיים בערך..
בהצלחה בכל אופן!

Rivendell

New member
שרשור שיעורי בית

כל הודעה הקשורה בנושא שלא תשורשר הנה תימחק.

coolit

New member
פליייז, אני לא צריכה סיכום!!!../images/Emo26.gif

אני רק צריכה שתגידו לי איך נראה אורי על הכריכה של הספר.. בלונדיני עם עיניים כחולות? יש לי את הספר, רק שחצי מהכריכה שלו מקולפת.. בדיוק איפה שאורי ושומסקי יושבים. רואים את הסוסים, אבל לא אותם.. בקיצור.. בקשה תעזרו לי!! ובמהירות...

חפץ/חנוך לוין

היי.. יש לימחר מבחן על הספר חפץ ברצוני לקבל מידע בנוגע לספר ואם יש אתר שמפרט כל מערכה וכל תמונה בספר?

למעלה