שרשור שינה

אהלן אהבה במלואה
אחלה שאלה

אם את שואלת אותי, אני שונאת לישון. אני ישנה רק בלילה וגם זאת רק בגלל שאני מוכרחה. אני לא אוהבת לישון בכלל. מצידי, אם היה איזה כדור המבטל את הצורך בשינה, הייתי לוקחת אותו בשמחה רבה.
לדעתי, שינה היא בזבוז זמן. היא צורך גופני/פיזי בלבד. אם קורה במקרה ונרדמתי צהריים בגלל איזו שהיא עייפות בלתי מוסברת, הרי אני מתעוררת עצבנית ומבואסת. הרגשתי היא כשל אחת שגזלו ממנה שעה או שעתיים מהחיים. אני עושה את כל המאמצים שלא להירדם אף פעם מוקדם מדי. אין מאושרת ממני כאשר אני מצליחה להחזיק את עצמי ערה עד אחרי חצות.
פעם הייתי בכלל חיית לילה. לא הייתי נרדמת אף פעם לפני השעה שתיים אחר חצות. מתעוררת מאוחר מדי אמנם, אבל לפחות הייתי מרוצה מזה שהלילה שלי קצר

ואהבה במלואה, תודה על איחולי ההחלמה,
הבעל עבר את הניתוח בשלום והוא כבר בבית מאתמול,
הוא נח, פותר תשבצים, רואה טלוויזיה ועושה חיים

תודה לאל

אפרופו שינה, עולה לי בראש רק השיר של אריק איינשטיין
http://www.youtube.com/watch?v=_y-64tIavVo

גם בשבילי זה בזבוז זמן

אבל זו סתם התמכרות ישנה או יותר נכון הרגל ישן, שאני צריכה כבר להיפטר ממנו.
אני כרגע לא עובדת, אז הרגלי השינה שלי החמירו :(
איך את מעבירה את היומיום אם אפשר לשאול?

שאלה טובה

אני לא מתעוררת מוקדם מדי, ככה שלא נשאר לי הרבה זמן פנוי לשרוף. למעשה, כמעט ואין לי זמן פנוי. הבוקר מוקדש לסידור הבית, אחר כך הכנת ארוחת בוקר, לפעמים צריכה לצאת לקניות, לפעמים צריך לנקות, ולקראת הצהריים צריך להכין ארוחת צהריים לקטנים והם כבר מעסיקים אותי לפחות עד השעה חמש אחר הצהריים. לפעמים הבת מגיעה בערב עם הקטנצ'יק, ככה שהבית שלי לא שקט לרגע. כפי שאת רואה, אחר הצהריים אני אוהבת להיות בפורום, לקרוא דברים ברשת, וכמובן לראות קצת טלוויזיה. בקיצור, לא משעמם לי לרגע. ואם אני אחטוף תנומה בצהריים, אני פשוט אתעצבן נורא

אה נחמד :)

הבת מגיעה עם הקטנצ'יק? את סבתא מאוד צעירה, גם יש לך ילדים קטנים, וגם נכדים (אם הבנתי נכון)

אז לי אין שעות קבועות מתי להתעורר, לפעמים מתעוררת מאוחר ולפעמים מוקדם, מעדיפה מאוד להתעורר מוקדם, ובכלל מעדיפה לצפות ביום עולה מאשר בשמש ששוקעת.
אני גרה עם ההורים ואין לי ילדים, אם אני מנקה זה לרוב רק את החדר שלי, יש לי אמא חולת ניקיון ולא נשאר לי ממש מה לנקות בבית עצמו כי היא עושה הכל.
את הזמן שלי אני מעבירה בקניית דברים שאני צריכה, בגלישה באינטרנט, בלהסתובב עם חברות, ולהיות לפעמים אצל החבר.
עד לפני שבועיים עבדתי בחנות קטנה וחמודה (למשך 3 שנים) אבל אני כנראה לא אמשיך כי מסיבות בריאותיות לא הצלחתי לסיים משמרות וקיבלתי על זה על הראש כבר יותר מידי.
כרגע לא יודעת לאן אמשיך הלאה, אבל אני רק יודעת שיום אחד אני אצטרך ללמוד משהו (מקצוע)

אה אני רוצה לתקן משהו

אמנם אני סבתא צעירה
אבל הילדים שלי גדולים. כשכתבתי "הקטנים" התכוונתי לנכדים הגדולים שלי בני ה-11 וה-8 אשר באים אליי אחרי הלימודים לארוחת צהריים ונשארים אצלי עד אחר הצהריים או עד שאחד ההורים מצלצל וצועק להם לבוא הביתה, כי אם זה היה תלוי בהם, הם היו גרים אצלי
הקטנצ'יק הוא בן שלוש וחצי וגם הוא מתחיל לעשות סימנים של אחד שלא רוצה ללכת לבית שלו אלא להישאר אצלי כמו אחיו הגדולים
בקיצור, אני מודה שאיתם לא משעמם לי בכלל, במיוחד כשעכשיו לגדול יש חברה סוף סוף והוא כל פעם מבקש ממני איזו שרשרת מתקופת הסיקסטיז שהוא יכול לתת מתנה לחברה החדשה. השבת הוא סיפר לי שהם ציינו שבועיים לחברות וכששאלנו כיצד הם ציינו זאת, אז הוא ענה שהוא העניק לה שרשרת במתנה (מהאוסף שלי) ונתן לה נשיקה ביד (אבירי מצידו) וכשגיסי שאל אותו, למה לא התנשקתם? הוא צחק במבוכה ואמר: אבל אני רק בן 11

בכל אופן, אני מאחלת לך שתתחילי ללמוד עד מהרה איזה שהוא מקצוע שייתן לך סיפוק וגם תוכלי להתפרנס ממנו, כי אני לא יכולה לתאר את עצמי בגילך ללא עבודה. בחיים שלי לא הייתי בלי עבודה. גם אם לקחתי איזה שהוא פסק זמן של כמה חודשים, מיד חזרתי למעגל העבודה כי לא יכולתי להיות בבית. היום כמובן המצב שונה ואני נהנית מהשהות שלי בבית. המעניין הוא שעכשיו פחות משעמם לי מאשר בתקופה שהייתי הולכת לעבודה

אה הבנתי, איזה מתוקים

נשמע שיש לך נכדים ממש מתוקים וכייפים , שיהיו בריאים :]
אני גם נהנת מהחיים ללא עבודה כרגע, רק החיסרון הוא שאני מרגישה מבוזבזת, האמת זה לא עסק להישאר בלי עיסוק הרבה זמן, הופכים לזומבים, ישנים הרבה, אוכלים הרבה, בקיצור פרזיטים P:

אני שוקלת לחזור לעבודה, אבל כנראה שאבדוק את האפשרות הזו מחר..
שיהיה עם נעים

שרוני68

New member
אוהבת

לישון. בחמש וחצי בבוקר אני על הרגליים ובערב נרדמת מהר.
קורה לעיתים שאני נרדמת לפני הילדים והם אלו שנותנים לי נשיקת
לילה טוב.

אני ושינה לא מסתדרים הכי טוב

אז כמו ייקה מצוי כל צהרים אני סוגר את הדלת במשרד שלי ומנמנם 20 דקות...

אני מהמתעוררים מוקדם מאד ורצה הגורל ששתי הנשים בחיי אהבו ואוהבות להתעורר מאוחר. אז כשהייתי נשוי, החתולה ידעה בדיוק מי נותן לה לאכול בבוקר והיא היתה בפסיעות ארוכות עוברת מעליה ומגרגרת לי באוזן בתזכורת על נוכחותה. ואז היינו אוכלים ביחד...(אגב, החתולה היתה לבנה וקראו לה "לילה" והיא אהבה עגבניות...)

purehoney

New member
אני לא יודעת אם זה נחשב בשרשור הזה אבל

אני בערך 2-3 שעות ביום מנקרת...

בטח שזה נחשב

לנקר זה הדבר הכי שנוא עליי בכל מה שקשור לנושא השינה. אני מאוד מנסה להימנע מכך עד כמה שאפשר

מה שמתחשק לי זה לישון

בגלל שלא יוצא הרבה בחודשים האחרונים בגלל איזו קופיפה קטנה, גיליתי שלפעמים גם
שעה-שעתיים באמצע היום יכולים לעזור. (רק חבל שאי אפשר שהכפיל שלי יחליף אותי בשיעורים שאני מלמד).
אני אוהב לישון, ואם אפשר הרבה.
[URL='http://www.youtube.com/watch?v=-jGw1tUr7dA']www.youtube.com/watch?v=-jGw1tUr7dA[/URL]

אפרופו קופיפה

מה שלום הקטנה והאימא שלה?
אתה מזכיר לי שכאשר אני גידלתי את הקופיפים שלי, הייתי מייחלת לשנת הצהריים. מהרגע שהתחלתי לעבוד משעות הצהריים ואילך עד הלילה, כל הרגלי השינה שלי השתנו. שנת הצהריים ירדה מעל הפרק והחל פרק חדש בחיי של שינה מאוחרת בלילה וקימה מאוחרת בהתאם

שתיהן בסדר

לקטנה הייתה אדמדמת ולאשתי האהובה סתם חום וצינון.
כרגע שעות שינה זה משאב יקר, אני משדל לנצל אותו כל עוד אפשר.

המעניין הוא שמאז שהתחלנו לדבר על שינה

אני מוצאת את עצמי מתייחסת לשינה שלי

עד עכשיו בכלל לא ייחסתי חשיבות לנושא. הלכתי לישון כשהייתי עייפה וזהו. עכשיו פתאום אני שמה לב ועושה חשבון כמה שעות ישנתי הלילה

זה כמו מרבה רגליים שהולך לו לדרכו צעד אחר צעד,
עד שמישהו שואל אותו, בוא'נה איך אתה הולך עם כל כך הרבה רגליים מבלי להתבלבל?

אין לי שינה, יש לכם עצות מה לעשות

כדי שאצליח לישון ?
בקושי שעתיים אני יושנת, וגם את זה אני משיגה רק אם אני הרבה בפייסבוק עושה לייקים לכולם, לכל מי שמעלה סטטוס או תמונה, כל אדם שאני רואה שזקוק לתשומת לב אני חייבת לתת לו תשומת לב באמצעות לייק, אני לא סופרת גם ליייקים אני עושה אבל עושה לכל מי שאני רואה עדכון שלו, ואם אני פיספסתי אז אני מרגישה שאני לא יכולה להירדם.

בערך שעתיים ביממה אני נרדמת.

למעלה