שרשור שינה

ship2006

New member
חייבת עצות דחוף....

ביתי בת שנתיים וחודשיים ,בימים האחרונים החלה לקום בלילה לעבור אלינו ולא להרדם במשך שעה ואף יותר ,פחות מפריעה לנו שהיא עוברת אלינו מה שמפריעה שהיא לא מצליחה לקום בבוקר לגן . מה עושים בנידון? ניסיתי ללטף להתעלם וכו' אבל זה לא מצליח ,מעבר לכך גם ההרדמה אחרי טקס קבוע בסביבות שמונה וחצי תשע היא מאוד קשה רוצה רק שנשב לידה ולא מוכנה שום דבר אחר. אולי עובר עליה משהו שאני לא יודעת מהו,או שמא הגבולות וגיל שנתיים. יום טוב לכולם מחכה לגלגל הצלה שלכן/ם שירלי

memko

New member
כל כך מוכר...לצערי

גם אצלנו הרדמה קשה, והוא מתעורר באמצע הלילה וער שעות...לא מצליח לישון. אין לי תשובות, אני מקווה שזה יעבור להם..

אילתית 2

New member
מוכר מוכר

אומנם נרדם במיטתו...אבל באמצע הלילה מגיע אלינו בהתחלה היה ישר נרדם וישן איתנו בתקופה האחרונה הוא משתולל..משחק...עולה ומטפס עלינו...מחפש אקשן באמצע הלילה...בהתחלה דיברנו הזזנו אמרנו לילה עכשיו ישנים לא משחקים וכו..מלטפת וכו..מנסה להרדים...עד שהתחלתי להתעלם אנחנו "ישנים" והוא באמצע ביננו מחפש עם מי לשחק ולמי להפריע ואת מי להעיר...כשלא מצליח לו כי אנחנו "ישנים" ולא מתייחסים...הוא נרדם חזרה... לפעמים נותנת לו בקבוק מים שותה ונרדם...מנסה גם כל מיני.. מקווה שיעבור מהר...כי אני עייפה!

ship2006

New member
אנחנו ישנים עם מזגן

אז לא נראה לי שחם לה. אני רואה שזה צרת רבים מה עושים ? אני היום החלטתי שאני עושה את הטקס הקבוע (סיפור,נשיקה חיבוק)ויוצאת מהחדר נראה לי שהתלות הזאת שאני צריכה להיות בחדר עד שהיא נרדמת וכאשר היא מתעוררת ולא מוצאת אותי היא מקור הבעיה מה אתן חושבות?

בוליפלג

New member
היי שירלי../images/Emo140.gif

שטחתי וכתבתי בימים האחרונים על העניין...בשרשורים שדיברו ממש באותו נושא. אני מצרפת ובהזדמנות זו מגיע לרוני
כי כבר כמה לילות שהיא נרדמת לבד, מבלי לטייל או לצאת מהחדר
(וזה הישג מרשים למי שמכיר אותה
)

בוליפלג

New member
הקישורים

לא רוצים לישון ושכחתי להוסיף - שאף הקדימה את שעת השינה בשעה
(נרדמת ב21:00+ במקום ב22:00+)

ship2006

New member
תודה בנות ידעתי שיש

על מי לסמוך מקווה שהלילה יהיה יותר קל ומבטיחה לעדכן יום מקסים שירלי

גם אצלנו אני אובדת עצות כבר

יובל אפילו לא מסכימה להירדם במיטה שלה, רק בסלון או במיטה שלנו. אנחנו מעבירים אותה למיטה שלה ובאיזה שהוא שלב באמצע הלילה היא קמה בבכי עד שאנחנו לוקחים אותה למיטה שלנו, היא שמה ראש וישר נרדמת. לעיתים היא לא מפסיקה לבכות איזה רבע שעה ופשוט בלתי אפשרי להרגיע אותה. היא לא רוצה שניגע בה, לא לחבק, לא ללטף, לא כלום.... אין לילה אחד שהיא לא עוברת, גם לא בטעות.... יש לנו גם בעיה איתה בבוקר, קשה לה לקום לגן. הבוקר שלנו לא נראה משהו, כי כל דבר זה "לא לא לא לא לא ולא" להחליף חיתול זה סיוט, בגדים אני מלבישה לה את של הגן אחרי האמבטיה ערב קודם, אחרת זה היה לוקח שעות.... לנעול סנדלים זה פרוייקט. זה בטח לא מנחם אותך, או אולי קצת
מקווה שיעבור בקרוב, כי בעוד חודשיים וחצי מצטרף אלינו קטנצ'יק ואין לי מושג מה יהיה....

למעלה