GnomeBubble
New member
שרשור שיחה ביפנית
לבקשת lostharpy, שרוצה לתרגל דיבור ביפנית, וגם סתם בשביל הכיף (מזמן לא היה לנו שרשור כזה), אני פותח שרשור שיחה ביפנית. כל אחד מוזמן לנסות לדבר, אפשר לדבר בקאנג'י, בהירגאנה או ברומאג'י, אבל (כלקח מפעם קודמת) אני מבקש ממי שכותב בקאנג'י/הירגאנה שיוסיף גם רומאג'י כדי שכולם יוכלו להבין
ועוד דבר: כל מי שמוצא טעות או יש לו הערה ויכול שיעיר בבקשה, המטרה שלנו היא ללמוד לתקן את הטעויות שלנו בדיבור. אז, אני אפתח בהודעה ראשונה:
לבקשת lostharpy, שרוצה לתרגל דיבור ביפנית, וגם סתם בשביל הכיף (מזמן לא היה לנו שרשור כזה), אני פותח שרשור שיחה ביפנית. כל אחד מוזמן לנסות לדבר, אפשר לדבר בקאנג'י, בהירגאנה או ברומאג'י, אבל (כלקח מפעם קודמת) אני מבקש ממי שכותב בקאנג'י/הירגאנה שיוסיף גם רומאג'י כדי שכולם יוכלו להבין
日本語の勉強はまだ始めたばかりだったあの頃、気が狂いそうなほど難しいと思ってた。漢字を読もうとしたとき何の意味のない絵ばかりに見えた。まさか漢字が何だかわかるときがくると思もってなかった。確かにそれは欲しかった、でもあんなに遠く見えた。それでも、とても楽しかった、日本語の勉強は。「難しければ難しいほど面白いじゃない?」と思って勉強を続けた、それから一瞬間にも退屈じゃなかった。今はもうあんまり難しいとは思ってない。こんなに面白い言語を勉強しながら難しさのことを考えるひまが残ってないからさ。 nihongo no benkyou wa mada hajimeta bakari datta ano goro, ki ga kuruisou na hodo muzukashii to omotteta. kanji wo yomou to shita toki wa nan no imi no nai e bakari ni mieta. masaka kanji ga nandaka wakaru toki ga kuru to omottenakatta. tashikani sore wa hoshikatta, demo annani tooku mieta. soredemo, totemo tanoshikatta, nihongo no benkyou wa. "muzukashikereba muzukashii hodo omoshiroi janai?" to omotte benkyou wo tsuzuketa, sorekara isshun nimo taikusu janakatta. ima wa mou anmari muzukashii to wa omottenai. konnani omoshiroi gengo wo benkyou shinagara muzukashisa no koto wo kangaeru hima ga nokottenai kara sa.