שרשור שורות

פלוטו24

New member
שרשור שורות

סתם בשביל שיהיה נחמד לדעת באופן מסודר איפה כולם יושבים ואולי נגלה פה עוד קירבות במושבים... אחרי שזה יגדל, אפשר לעשות משחק עם חיצים מי יותר קרוב למי

HorseTears

New member
שורה ראשונה בקדמת הבמה

קשה לי שלא להתמוטט מהמחשבה.. כיסאות 4 ו 5.

frostatmidnight

New member
כן לצערי

לא הצלחתי לסחוב אף אחד, או ליתר דיוק, אין מסביבי אנשים שבאמת יודעים להעריך את המוזיקה האיכותית של טורי, אבל אין מצב שאפספס :)

כן, אין הרבה כאלה,

וזה באמת לא שווה לפספס בגלל זה! [
טורי
] ישר כח P: ושורה ראשונה - אוף אוף לכו לכו ;( איזה כיף לכם :(:(:( כאילו, תהיו שמחים ממש..... :)

frostatmidnight

New member
חח :) תודה :)

ברור שנהיה שמחים, חיכיתי הרבה זמן להופעה הזאת וכבר התחלתי לתכנן לנסוע לחו"ל לראות אותה :)) אני כבר שמחה שאני לא ארגיש לבד. שונאת להיות לבד בהופעה, וזה כיף כשיש כל כך הרבה אנשים מהפורום מסביב. לא יכולה לחכות כבר להופעה! :)

HorseTears

New member
/tapuzforum/images/emo13.gif

אני אהיה הבחור עם שלט גדול וצהוב שרשום עליו MILF.. או TILF..

TILF

זה קצת מוגזם, לא? אוף כאילו, אני לא יכולה לצאת מהקטע שהיא התכוונה לזה כבדיחה. כאילו, הייתי חושבת שטורי היא לא בדיוק הבנאדם שמחפש להרגיש כאילו אנשים מחפשים לז... אותו... לא שאני מתיימרת להיות חברה הכי טובה שלה ולדעת, אבל, אהמ, מי אנד אה גאן והכל... למרות שגם מי שלא תהיה, זה לא שאתה בדיוק מתכוון לזה ואולי אפילו ממש לא, ועדיין, ההרגשה שזה יוצר או עלול ליצור... למה זה מפריע לי אישית אני לא יודעת. חח. אני אפסיק עכשיו.

אני מסכימה איתך

כאילו לא יודעת. מפריע לי לשייך את הביטוי הזה לטורי. ואני לא יודעת אם הייתי כותבת אותו על שלט, אפילו שהיא הכניסה את זה לשיר.

../images/Emo45.gif

אני לא נגד באופן נחרץ, אבל גם אני מרגישה לא בנוח. היא נאנסה ע"י מעריץ אחרי הופעה שלה. עכשיו היא בחורה חזקה, ונשואה, והיא תתמודד, אבל לא הייתי רוצה שהיא תראה את זה בכלל ממעריצים בישראל. היא תהיה מדוכאת כזה. עדיף לא לקחת את הסיכון... כאילו, אני מקווה שלא תיקח. אני חשבתי שאם אנחנו כבר יהודים, אז גם אנחנו יכולים להרים מופע כזה. ואני בטוחה שגם מאיתנו היא תבכה, יהיו לה הרבה סיבות.

HorseTears

New member
זה נקרא משבר גיל הארבעים

טורי אומרת i am a ‎MILF, dont u forget‎ שלוש פעמים בשיר ומאחר שקוראים לה טורי (TILF) אני אראה לה שאני לא אשכח.. אני בטוח שאם היא מעידה על עצמה כמישהי שהיית מז*#ן, ממש לא יפריע לה שבקהל יושב מישהו עם שלט שכזה.. /tapuzforum/images/emo13.gif

שורה רביעית כיסאות 28-29.

גאד, הולך להיות לה חם בסוף יולי, גם ככה היא בגיל המעבר. למי אכפת. איזה כיף. יהיו שמיים פתוחים ונעים נעים.

למעלה