קדמת הבמה אבל בסוף השורה... לו ידעתי איפה היא תשב...
ס סתם בשביל שאלה New member 18/5/07 #30 את צוחקת עלי... נעים מאוד, אני זו שתשב משמאלך (או מימינך... לא כל כך ברור לי מאיזה צד סופרים את המושבים). או במילים אחרות, שורה 7 כסא 19.
את צוחקת עלי... נעים מאוד, אני זו שתשב משמאלך (או מימינך... לא כל כך ברור לי מאיזה צד סופרים את המושבים). או במילים אחרות, שורה 7 כסא 19.
A Aerogirl New member 18/5/07 #31 נעים מאד, אופיר לא צוחקת...נחמד לדעת שמישהי שם ליד, בגלל זה החלטתי לכתוב בפורום... מגניב!
N noosh New member 18/5/07 #32 יו, אני חייבת למרות שזה לא קשור - נכון שאת כותבת בפורום אירוסמית' גם? או כתבת? (פשוט פעם הייתה לי תאוריה ש(כמעט)כל הכינויים בפורום אירוסמית' מתחילים ב-Aero)
יו, אני חייבת למרות שזה לא קשור - נכון שאת כותבת בפורום אירוסמית' גם? או כתבת? (פשוט פעם הייתה לי תאוריה ש(כמעט)כל הכינויים בפורום אירוסמית' מתחילים ב-Aero)
N noosh New member 18/5/07 #42 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צודקת, לא סימנתי .
A Aerogirl New member 19/5/07 #53 התשובה היא כן ויכול להיות שאת צודקת במובן מסויים. אולי באמת כשהיינו תמימים חשבנו שיהיה משעשע להרשם לפורום אירוסמית' ולהוסיף אירו לשם, אבל זה היה מזמן...
התשובה היא כן ויכול להיות שאת צודקת במובן מסויים. אולי באמת כשהיינו תמימים חשבנו שיהיה משעשע להרשם לפורום אירוסמית' ולהוסיף אירו לשם, אבל זה היה מזמן...
J janejungle New member 18/5/07 #43 קיבינימט כולכם!! אני בגוש א' שורה 4 כסא 20 ומשהו... ינעל ראבק!! אני לבד!!!!!
R Remedy Lane 9 New member 18/5/07 #47 גוש ג', שורה 4, כיסא 51 ואני לבד שם, אבל נוש הבטיחה בראוניז!! "-P