שרשור שדים

JuffoWup

New member
שרשור שדים

או.קיי, השם קצת מרתיע, אבל זה העניין. בזמן האחרון אני מנסה להכניס כל מני שדים למשחק של אקזלטד, אבל הם תמיד יוצאים לי מפלצות מעוותות, ואני לא מרגיש שהם מספיק בעלי אישיות בתור יצורים שאמורים להיות באמת מיוחדים. אז, הקיצר, להלן רשימה שהכנתי של היוזיס, אני מאוד אשמח אם תצרפו דעה שלכם בקשר לשד ואיך הוא אמור להיות (מראה, אופי, שטיקים , לאיזה יוזי הוא שייך, מעגל ראשון או שני- וכו') הרשימה: The Ebon Dragon The Silent Wind The Demon City The Sea that Marched Against the Flame She Who Lives in Her Name The Black Boar that Twists the Skies The Endless Desert The Mother of Creation The Dragon Beyond the World

JuffoWup

New member
לדוג': שד מדרגה ראשונה

ווראקשה, השוכן בין הפחדים לסטיות Woraksha, He who Dwells Between Fears and Deprevations נשמה שלישית של ג'אסינט, הנסיך על המגדל, הנשמה השמונה-עשרה של אדג'ורן הרוח השקטה. ווארקשה הן ישויות שהדרך הטובה ביותר לתאר את ההתממשות הרגילה שלהם בבריאה היא בצמרמורת. כווארקשה נמצאים בבריאה בני תמותה רגילים מודעים להם רק בכך שהם מרגישים צמרמורת קשה שלא עוברת בעורפם, למרות שהם בד"כ מתרגלים לה בתוך כמה ימים... שם מתחילות הבעיות. הווראקשה ניזון מהזוועות הנוראיות ביותר שבני אדם יכולים לגרום אחד לשני, אונס, רצח ועינויים הם רק מעט מהדברים שלחישותיו של הווראקשה גורמות לאנשים אשר מאבדים אט אט את שפיותים לעשות. אם נשגב יכול לראות רוחות אשר לא התתממשו הוא חראה את הווראקשה כרוח חצי שקופה של אישה יפיפיה אשר פניה מעוותות לחלוטין ועיניה הריקות והשחורות הן מראות לאימה של מלפיאס. כשווראקשה נהרגת או מאיזו סיבה אחרת מגורשת מהבריאה חזרה לכלאה היא משחררת זעקה שאיש לא יכול לשומעה אך היא גורמת לכל הסובבים אותה להיתקף בזעם בלתי נשלט ולשפוך אותה על הסובבים אותם.

Gilgam69

New member
מגניב

אהבתי את ווראקשה, רעיון מגניב. לא כל כך הבנתי את הקשר בין ווראקשה לבין הנושא שכתבת. בכל אופן, לפי הבנתי ווראקשה היא הנשמה המגדירה של הנסיך על המגדל, נכון?

JuffoWup

New member
אתה צודק, נפלה טעות

עפ"י ההיררכיה שהצגתי, הווראקשה היא שד ממעגל השני. ההיררכיה צריכה להיות ככה: יוזי=אדג'ורן מעגל שלישי= הנסיך שעל המגדל מעגל שני= ??? מעגל ראשון= הווראקשה עמכם הסליחה. אני אשמח אבל עם מישהו ימלא את החסר בשד משלו, נא לזכור ששד ממעגל שני צריך להיות מאוד יחודי ועוצמתי.

JuffoWup

New member
לאור התגובות ההיסטריות לשרשור

החלטתי להוסיף שד נוסף... והפעם: טקאז', האימה המשתקפת על שפתיים שבורות. Takazh, Reflecting Horror on Broken Lips שד מהמעגל הראשון של היוזי:חזיר הבר השחור שמעוות את השמים. לזמן את הטקאז' הוא אחד הדברים הקשים ביותר היודעים למכשיפם בבריאה, לא מכיוון שהוא לא ממשי בזמן הזימון אלא בגלל שהוא קיים רק בהשתקפויות. לכן מכשף אשר מעוניין לזמן את הטקאז' חייב להעמיד מראה במרכז מעגל הקשירה (Binding Circle) ולכתוב את המילים הכולאות אותו על המעגל בכתב מראה, אחרת הוא המעגל לא יכלא אותו והוא יהיה רשאי להסתובב חופשי בבריאה. הטקאז' עצמו מופיע בבריאה רק בהשתקפויות אל מול הקורבן המיועד שלו, וכשהוא מופיע הוא לוקח על עצמו את הדמות הכפולה של האדם היקר ביותר לקורבן (בן זוג, מאהב, צאצא וכו') אשר נפטר זה מכבר, ההבדל היחידי הוא בעיניים העצובות של האהוב, אשר משקפות את כל העצב שהטקאז' יודע. הקורבנות המופתעים של הטקאז' לרוב לא מודעים כלל לעובדה שככל שהם מסתכלים יותר במראה, בעיני האהוב שחלף, שהטקאז' אט אט שואב את נשמותיהם לשאול. הדרך היחידה להלחם בטקאז' היא להצמיד למראה בה הוא מתממש חפץ אשר עליו קשורה שמחה רבה (כדור של ילד,טבעת נישואין וכד'), הטקאז' נמשך אל החפץ ואז שוברים את המראה ולמעשה כולאים את הטקאז'. הטקאז' הכלוא ישתחרר רק כאשר יצמידו את אותו חפץ למשטח בעל השתקפות. הטקאז' יכול לעבור בחופשיות בין חפץ משתקף אחד למשנהו, גם אם אין ביניהם מגע. בנוסף, לא רק קורבנו של הטקאז' יכול לראותו בעצם המשתקף- אך כל אדם אחר אינו מושפע מההתקפה שואבת הנשמה של השד. יצוין כי איש אינו יודע כיצד נראה עולם המראה של הטקאז', אם אכן יש כזה, או כיצד נראה טקאז' באמת, אם אכן יש לו צורה משל עצמו.

למעלה