שרשור שבועי.

שרשור שבועי.

הנה חזרתי.. אחרי כמעט חודש! סדרה שבועית: פרק שבועי: סצנה שבועית(קטגוריה חדשה): ציטוט שבועי: שיר באפיוורסי שבועי: שיר שבועי אחר: צרפו תמונה אם בא לכם. סוף שבוע נפלא לכולם!! מיה.

angelus42

New member
howdy mates! ../images/Emo88.gif../images/Emo188.gif

סדרה שבועית: בררר, לא ראיתי הרבה טלוויזיה בשבוע אחרון, חוץ מכמה CSI.. פרק שבועי: Normal again סצנה שבועית(קטגוריה חדשה): כשבאפי מגלה את אמא שלה שוכבת מתה על הספה
ציטוט שבועי: לא מקורי במיוחד, אבל "if nothing we do matters, than all that matters is what we do" שיר באפיוורסי שבועי: Full of Grace..... שיר שבועי אחר: מסיבה מאוד לא ברורה Sweet Home Chicago / the Blues Brothers. דמות שבועית: קיילי
שיהיה שבוע מעולה ובהצלחה לכל המתחפשים למינהם!

../images/Emo54.gif

סדרה שבועית: לא יצא לי לראות טלויזיה לאחרונה. פרק שבועי: Lies My Parents Told Me. לא לשבוע האחרון אלא להיום, באופן ספציפי. סצנה שבועית: כל סצנה מכות אלימה במיוחד. ציטוט שבועי: Bugger this. שיר באפיוורסי שבועי: Let Me Rest in Peace (לא ממש שבועי, יותר כמו חודשי. או אפילו יותר). שיר שבועי אחר: Boys Don't Cry של Plumb. דמות שבועית: ספייק.

../images/Emo148.gif

סדרה שבועית: באפי. פרק שבועי: Homecoming, Earshot ו- Crush. דמות שבועית: באפי, כי בעקבות הצפייה בפרקים נשכחים (אך מצויינים) נזכרתי עד כמה היא דמות נהדרת. סצנה שבועית(קטגוריה חדשה): באפי רצה ורצה כדי למנוע מריילי לעזוב, אך בסופו של דבר מביטה בו טס, והוא לא שומע אותה קוראת לו. סצנה מדהימה שכמעט גרמה לי לבכות, והותירה אותי בהלם טוטאלי בערך 10 דקות. ציטוט שבועי: I am my thoughts. If they exist in her, Buffy contains everything that is me and she becomes me. I cease to exist. Huh. (אוז במיטבו). שיר באפיוורסי שבועי: Goodbye To You, כי לפני שבוע- שבועיים ראיתי את 'טבולה ראסה' שוב ונזכרתי עד כמה זה שיר מדהים. שיר שבועי אחר: Perfect- Fairgound Attraction, פשוט שיר כיפי שגלגל"צ הזכירו לי עד כמה הוא כזה. צרפו תמונה אם בא לכם. סוף שבוע נפלא לכולם!! (ופורים שמח!). מיה.

Arielcohen

New member
עכשיו אני...

סדרה שבועית: Dirt פרק שבועי: מממ.... Go fish. נוסטלגי ומשעשע סצנה שבועית(קטגוריה חדשה): אנג'לוס ופיית נלחמים עד שהוא מחליט לשנות אותה, בעונה הרביעית של אנג'ל. ציטוט שבועי: "He had to split..." שיר באפיוורסי שבועי: I will remember you שיר שבועי אחר: יהודית רביץ - כשתבוא האהבה. צרפו תמונה אם בא לכם. דמות שבועית: פרד. דמות כ"כ מדהימה.

ping93

New member
שלי

סדרה שבועית: אנג'ל (אני עכשיו מסיימת את עונה 5. ברגעים אלה ממש) פרק שבועי: Bad Girls סצנה שבועית(קטגוריה חדשה): באפי מחקה את הבאפיבוט בסוף של Intervention. ציטוט שבועי: "?and instead, I choose to pout and whine and feel the burden of slayerness" שיר באפיוורסי שבועי: Splendid - Charge שיר שבועי אחר: REM - It's the End of the World as We Know It

למעלה