שרשור שבועי!

BleedingDeath

New member
../images/Emo15.gif גמאני

סדרה שבועית: אנג'ל פרק באפיוורסי שבועי: הפרק שהיה היום, שפרד מתה, לוזוכרת את שמו או את מספרו :X דמות שבועית: פרד >:
שיר באפיוורסי שבועי: אין :X שיר שבועי: Snow White Queen של אוונסנס ציטוט באפיוורסי שבועי: אע, אין X: דיסק שחרשתם עליו השבוע: THE OPEN DOOR ואתר: תפוז XD ולרגל סיום חנוכה.. בכמה ארוחות משפחתיות נוכחתם: אחת, נדמה לי :X כמה סופגניות אכלתם: אולי 3, 4 במהלך השבועיים האחרונים :X וכמה לביבות: לא אכלתי
למה נגמר החופש? >:

thinman

New member
אז ככה

באפי (עדיין לא סיימתי, סוף עונה שישית). seeing red - אלוהים ישמור ווילו - אחרי סיאינג רד אני מפחד להגיד משהו אחר שהיא לא תהפוך אותי לצפרדע בלילה overfire - thc + cream - tales of brave ulysses i go insane - iommi & hughes give ma something to sing about pixies - surfer rosa nevo - אתר מידע משפטי - טונות של עבודה השבוע לא היה לי זמן לשום דבר אחר לחנוכה: ארוחה אחת 4 סופגניות - שיא נמוך עולמי של כל הזמנים בשבילי 0 לביבות - לא ייאמן, החברים שלי בהלם שיהיה שבוע טוב לכולם!

barhenhalliwell

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

סדרה שבועית: Heroes פרק באפיוורסי שבועי: Shells דמות שבועית: איליריה.. מהאהאהאה! שיר באפיוורסי שבועי: Place Called Home -Kim Richi (.. אין שום קשר לזה שרוב התשובות הנ"ל קשורות לפרק ששודר היום בערוץ 3.. בכלל לא.. זה לא שזה היה בפרק היחידי מהוורס שראיתי השבוע.) שיר שבועי: היא יודעת- נינט טייב... ציטוט באפיוורסי שבועי: ציטוט מהסטיקרים של השגרירות- Ask Around, Look It Up- Slayer , coma The דיסק שחרשתם עליו השבוע: .. מי מקשיב לדיסקים.. אולי ה"דיסק" של הקוסם.. ואתר: תפוז.. כאילו.. ולרגל סיום חנוכה.. בכמה ארוחות משפחתיות נוכחתם: תלוי איזה משפחה. אני חושב שדי הרבה, אם אתם מבנינים למה אני מתכוון. כמה סופגניות אכלתם: המון!! פשוט המון!! יותר מ 30... ועכשיו אני אלך לאכול עוד אחת :) וכמה לביבות: פוי.. לביבות. אלכתי פירה תפו"א ובטטה וצ'יפס , זה נחשב?

Fairywitch

New member
My Week../images/Emo70.gif

סדרה שבועית: אנג'ל. פרק באפיוורסי שבועי: הפרקים של אנג'ל בשבת, כולם היו מדהימים. החל מהפרק הגאוני והענק והקורע שבו אנג'ל הפך לPUPPET
ועד המעבר החד לפרק שאחריו- שבו פרד מתה
דמות שבועית: פרד מאנג'ל
שיר באפיוורסי שבועי: השיר מסוף הפרק שבו פרד מתה- אשמח לדעת מה שמו... שיר שבועי: Bodies without organs- Sunshine in the rain ציטוט באפיוורסי שבועי: Let's take out some puppets! דיסק שחרשתם עליו השבוע: כל מה שעל ה-MP3 שלי... ואתר: www.deviantart.com ולרגל סיום חנוכה.. בכמה ארוחות משפחתיות נוכחתם: אפס! כמה סופגניות אכלתם: 4 וכמה לביבות: הרבה.

Heaven..

סדרה שבועית: פיירפלי. פרק באפיוורסי שבועי: War Stories, The Message, Why We Fight, Flooded. הרבה, אבל זה מה שיש. דמות שבועית: לאוסון. סם לאוסון. נו, החייל החמוד מ-Why We Fight. שיר באפיוורסי שבועי: אין משהו מיוחד.. שיר שבועי: Money- Pink floyd.
Hello Again- Lost Prophets. ואולי גם Cheek to cheek בביצועה הנפלא של אווה קאסידי. ציטוט באפיוורסי שבועי: Tracey: Yeah well, what are you now? What are we now, Mal? דיסק שחרשתם עליו השבוע: Live at Blues Alley- Eva Cassidy.
ואתר: הממ, בטח radioblogclub הנפלא. ולרגל סיום חנוכה.. בכמה ארוחות משפחתיות נוכחתם: האמת שלא הרבה, שתיים- שלוש. כמה סופגניות אכלתם: גם לא הרבה. 3, מקסימום 4.
וכמה לביבות: none, אני לא מתה על לביבות. ערב כריסמס שמח ושבוע כיפי לכולם!
מיה.

Torn Identity

New member
פעם ראשונה נראה לי שאני עונה.

סדרה שבועית: על טבעי.
ובאפי ומכושפות, כרגיל.
פרק באפיוורסי שבועי: I will remember you וספירלה.
דמות שבועית: באפי, דון ואנג'ל.
שיר באפיוורסי שבועי: Something to sing about ומוזיקת CHOSEN. שיר שבועי: שיהיה Pink - U & Ur Hand ו Fall Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race. ציטוט באפיוורסי שבועי:
BUFFY: It changes everything, Spike! I want you out. I want you out of this town, I want you off this planet! You don't come near me, my friends, or my family again ever! Understand?​
דיסק שחרשתם עליו השבוע: כל מה שקשור באוונסנס.
ואתר: תפוז, חראגיל. ולרגל סיום חנוכה.. בכמה ארוחות משפחתיות נוכחתם: אפס. כמה סופגניות אכלתם: איזה 6-7. וכמה לביבות: 2.

¥otamsh

New member
D=

סדרה שבועית: אנג'ל פרק באפיוורסי שבועי: זה שהיה לפני shells דמות שבועית: פרד T___T שיר באפיוורסי שבועי: השיר בסוף של שלז שיר שבועי: כל הסיפור- היהודים ציטוט באפיוורסי שבועי: angel: "didn't you listen?" דיסק שחרשתם עליו השבוע: אמממ היהודים? ואתר: תפוז=P ולרגל סיום חנוכה.. בכמה ארוחות משפחתיות נוכחתם: 1, 2 כמה סופגניות אכלתם: 6 ככה וכמה לביבות: בכלל לא=/ שיהיה לכולם שבוע נחמד ביותר!

charmer

New member
כי משעמם בלילה

סדרה שבועית: מה, אני שוב אגיד מתחילות מחדש? פרק באפיוורסי שבועי: אני אהיה כמו כולם ואגיד Shells, שלמענו שברנו שבת דמות שבועית: כן, פרד! שיר באפיוורסי שבועי: הא! פה אני אהיה מקורית! Melanie Doane - Can't Take My Eyes Off You (שבדיוק התחיל) שיר שבועי: כל דבר של בת'אני ג'וי לנז, בעיקר Let Me Fall (רז, אתה כ"כ מקבל ממני מכות) ציטוט באפיוורסי שבועי: Oz:I am my thoughts. If they exist in her, Buffy contains everything that is me, and she becomes me. I cease to exist. דיסק שחרשתם עליו השבוע: אני לא ממש בקטע של דיסקים. אבל בהחלט חרשתי על בת'אני ג'וי לנז. ואתר: פה, ניאופטס, ישראבלוג.. ולרגל סיום חנוכה.. בכמה ארוחות משפחתיות נוכחתם: תבדקו אצל בר-חן כמה סופגניות אכלתם: סופגניות זה איכסה וכמה לביבות: הרבה, אבל לא מספיק

the first 666

New member
עונה

סדרה שבועית: המומינים פרק באפיוורסי שבועי: "נוצרתי לאהוב אותך" (עונה 5) דמות שבועית: אפריל שיר באפיוורסי שבועי: - שיר שבועי: "כשזה עמוק" ציטוט באפיוורסי שבועי: BUFFY: Can you cry? Sometimes I feel better when I cry. But ... there might be rust issues. APRIL: Crying is blackmail. Good girlfriends don't cry. BUFFY: Oh. APRIL: I rechecked everything. I did everything I was supposed to do. I was a good girlfriend. BUFFY: I'm sure you were. APRIL: I'm only supposed to love him. If I can't do that, what am I for? What do I exist for? BUFFY: I don't know. (shakes head) It isn't fair. He wasn't fair to you. APRIL: It's getting dark, It's so early to be dark. ~~~ No ... people are the strangest people. (she looks down as Xander continues working) I mean, look at me obsessing about being with someone. It's like ... I don't need a guy right now. I need me. I need to get comfortable being alone with Buffy. ולרגל סיום חנוכה.. בכמה ארוחות משפחתיות נוכחתם: 1 כמה סופגניות אכלתם: וואי מלא.. :) וכמה לביבות: 4-5 :) שתהיה לכולנו חזרה נעימה לשגרה, ושבוע נפלא לכולם! מיה. - תודה.

k R I P s

New member
עונה. ../images/Emo13.gif

סדרה שבועית: לא ראיתי, אבל לרוב היו דיבורים ומפגשים על באפי, אז באפי. פרק באפיוורסי שבועי: Primeval אני אוהב את חברים שלי
דמות שבועית: זאנדר שיר באפיוורסי שבועי: standing של ג'יילס שיר שבועי: הקצב משגע (הגירסה החדשה) ציטוט באפיוורסי שבועי: Buffy: Xander! Willow: Oh, wonderful Xander! Buffy (while giving a group hug): You know we love you, right? Willow: We totally do. Xander: Oh God, we're gonna die, aren't we? דיסק שחרשתם עליו השבוע: הקוסם! חדש חדש חדש! ואתר: תפוז, כמו תמיד. ולרגל סיום חנוכה.. בכמה ארוחות משפחתיות נוכחתם: אממ... 1 אולי... כמה סופגניות אכלתם: 2 גדולות (מפגש לביבאפי אשמים) ו2 קטנות וכמה לביבות: 2-3 לה לה! אוהב אתכם.

למעלה