שרשור שבועי!

שרשור שבועי!

סדרה שבועית: פרק באפיוורסי שבועי: דמות שבועית: שיר באפיוורסי שבועי: שיר שבועי: ציטוט באפיוורסי שבועי: דיסק שחרשתם עליו השבוע: ואתר: ולרגל סיום חנוכה.. בכמה ארוחות משפחתיות נוכחתם: כמה סופגניות אכלתם: וכמה לביבות: שתהיה לכולנו חזרה נעימה לשגרה, ושבוע נפלא לכולם! מיה.

Every Single Night

סדרה שבועית: מכושפות
, אבל לא באשמתי. פרק באפיוורסי שבועי: I Will Remember You, Forever, Entropy. דמות שבועית: אניה, דון. שיר באפיוורסי שבועי: Full of Grace, It Doesn't Matter. שיר שבועי: הליכה לקיסריה. ציטוט באפיוורסי שבועי: "Well, I'm not good, and I'm okay." דיסק שחרשתם עליו השבוע: אין משהו ספציפי.. ואתר: תפוז, כרגיל. ולרגל סיום חנוכה.. טח איזה. בכמה ארוחות משפחתיות נוכחתם: פעמיים בכל יום.. 14. כמה סופגניות אכלתם: מעט מאוד.. אולי 2. וכמה לביבות: גם כן מעט מאוד. ;( שתהיה לכולנו חזרה נעימה לשגרה, ושבוע נפלא לכולם! תודה, לי יש עוד כמה ימים בבית עד אז.
עידו.

בתור מנהל פורום באפי

יש אנשים שיצפו ממני לתעוב קשות את הסדרה... ואני חושב שמנהלת מכושפות לשעבר תוכל להעיד על הצד הפגוע שלה בקטע הזה.

חנה../images/Emo99.gif

בתור אחת שגרה כל כך קרוב אליי אנחנו חייבים לשמור יותר על קשר. *שולח מסר*

כן, אני גר 20 דקות מחיפה..

ואני חולה. 39.6
ויש לי מתכונת ומבחן להשלים, והמון חומר. ולא רוצה.

¥otamsh

New member
....../images/Emo201.gif תרגיש טוב!!

אם זה עוזר לך גם לי יש המון חומר להשלים ומבחנים וזה... וטכניון זה רעעע!

Fairywitch

New member
אני צריכה לצאת משנת החורף שלי../images/Emo122.gif

שקועה בכתיבת עבודות, לא נכנסת למסן... אנשים כבר חושבים שאני סתם לא סימפטית

Torn Identity

New member
זו לא אשמה, זה תודות. ../images/Emo11.gif

תודות לי. ^^ ובקצב הזו זו תהיה הסידרה השבועית לעוד הרבה זמן.

Torn Identity

New member
הלו, סולד עמוקות. ../images/Emo11.gif

ובגלל זה אני רוצה להקדיש לך וולפייפר שהכנתי באיזה 6 בבוקר.
הוא לא משו ומכוער, אבל, היי, העיקר הכוונה.

נמ

סדרה שבועית:אמ, נגיד שHeroes פרק באפיוורסי שבועי:אממ, לא יודע, נגיד ש Hole In the World כי ראיתי אותו היום... דמות שבועית: - שיר באפיוורסי שבועי: Blue, כמו כמעט תמיד שיר שבועי: Black Star של Radiohead ציטוט באפיוורסי שבועי: I may be a cold blooded jelly donut but my timing is impecible (לכבוד חנוכה)(קרדיט לאביב, שבכינה את הטריוויה באירוע חנוכה שייני של השגרירות כי ממנה לקחתי את הרעיון) דיסק שחרשתם עליו השבוע: The Bends של Radiohead ואתר: אין אחד מיוחד. ולרגל סיום חנוכה.. בכמה ארוחות משפחתיות נוכחתם: משפחה גדולה? אף אחת, משפחה גרעינית- לא יודע. כמה סופגניות אכלתם:Let's see... 4 ביום שישי כשחילקו בבצפר, 6 ביום רביעי (בתור ארוחת ערב ><) ועוד 4 במהלך השבוע בכללי אז 14- לא מספיק וכמה לביבות:לא יודע פסטיבוס שמח! (אם אתם רואים סיינפלד אתם אמורים להבין...)

למעלה