שרשור שבועי!

../images/Emo58.gif

לפי המנגה גין השתעשע בה קצת ונתן לה לחשוב שהוא יציל אותה. ואז הוא אומר לה "סתם, בצחוק!". ...o_o ומשום מה, זה גורם לרוקיה לרצות לחיות שוב, אבל מה לעשות, מאוחר מדיי. <_< רוקיה מבקשת שיחזירו את איצ'יגו והחבר'ה לעולם שלהם, והאיש הזקן הזה שאני לא זוכרת את שמו אמר "פ'סדר", אבל הוא בעצם חשב "בווחעחעחע בחיים לא! D<". ואני בכלל חשבתי שהקפטן הזה הוא שועל. אבל מה אני יודעת. o_o;

איזה רעים!../images/Emo58.gif בגוף ההודעה

גין מעצבן אותי! וגם הזקן הזה! אררררג! בהייתה כתבה על מילים מוזרות. אז אני אשתמש בהן. הוא גורןם לי לרצות צ'וגי-גירי. (זותומרת- לנסות את החרב החדשה שלי על עובר אורח {מילה אמיתית! ויש גם מילים מוזרות יותר- אני סתם מתעצלת}) הוא בקפיינגיישט. (שזה בתירגום מגרמנית "פרצוף שמתחנן לאגרוף שייתקע בו")

Violettecat

New member
יש לי השערה...../images/Emo58.gif

אני חושבת שקיאקויה לא הרג את רנג'י בגלל שביאקויה הוא שומר חוק ואיש של כבוד,ולהרוג את הסגן שלך ללא משפט ,גם אם הוא הזמין אותך לקרב של אחד על אחד ,זה לא חוקי..... שמישהו יאמר את זה לאייזן......XP

../images/Emo58.gifלפרקים במנגה שלא הגיעו לאני

-מה אמ"ג!! זה מתחיל הזוי בטירוף XDDD איצ'יגו מציל את רוקיה בסצינה מטורפת, ואז מעיף אותה, תרתי משמע, אל רנג'י XDDDDDDDD איצ'יגו וביאקויה נלחמים הקפטנית משירסיום בפרק 31 נלחמת נגד יורואיצ'י *__* מגלים על העבר של הקפטן עם הראסטות הזקן ההוא מוריד את החלק העליון של היוקטה(או איך שלא קוראים לזה) שלו וזה מטריד מאוד X__X הדלי של הקפטן עם הדלי על הראש נשבר ויש לו ראש של שועל o.o; והעלילה בכלל מתחילה לצבור תאוצה O: *לא לקפוץ להציץ לפרקים מתקדמים יותר* *לאאא*

dark max

New member
מה זה?!

את כותבת את כל זהו ומצפה שניתן לך להפסיק?! למרות שלא חידשת לי כלום, אני רוצה ספוילרים!!!

זה פחות או יותר כל מה שהיה../images/Emo58.gif

שהגעתי אליו עד אז.X= וגם עכשיו אני עדיין בקרב של איצ'יגו וביאקויה. זה אחד הקרבות היחידים בבליץ' שממש הייתי מרותקת אליהם.*__* איצ'יגו התחזק בטירוף. (אמ"ג, נפלו לביאקויה כמה רולים.XDD)

למעלה