שרשור שבועי

queen helen

New member
שרשור שבועי

כהרף עין עוד שבוע חלף, עם המון התרחשויות (או שלא...) ספרו איך עבר עליכם השבוע, בתוספת שיר, כמובן. ולמה לעזאזל כל יום שישי בחורף הזה גשום?

אצלינו אין גשם...

קיבלתי סוף סוף את המייקאפ שהמדריכה שלי קנתה באוסטריה (היא גרה שם) ושלחה עם חברה שלה שבאה לבקר. חיכיתי לו יותר מחודש וחצי. אממה... מסתבר שהוא בהיר מידי! >.< חומר מדהים אבל בהיר! ממש התבאסתי. עלה לי איזה 120 ש"ח. עכשיו אין לי ממש מה לעשות איתו. אם יש לי מאופרות אז רובן ארצישראליות והן יותר כהות. וחבל שהמייק-אפ סתם ישב אצלי ויעלה אבק...
אולי אעביר לקוויני אם יתאים לה - קוויני! תשלמי לי בשוקולד עם צימוקים של לינדט?! שתי חבילות! כדאי לך!
1. דיברתי עם החברה שלי מב"ש שלומדת קוצ'ינג. היא סיפרה לי היום ששאלה את המדריכה שלה אם המושג א-מיניים מוכר לה. והמדריכה אמרה שהיא שמעה על המושג. אז חברתי שאלה אותה, מה דעתה על הנושא והמדריכה אמרה שזה cover up ובעצם סוג של "מנגון הגנה". אחרי כמה בירורים מסתבר שהיא מעולם לא אימנה א-מיניים. אבל את ה"ידע" שלה היא הוציאה מהפסיכולוגיה (בגרוש) שכידוע, איבחנה א-מיניות כמחלת נפש. קיצר, להפתעתי חברתי ביקשה לדעת על הנושא, ושמחתי להסביר לה. ואח"כ רצתה שאכין לה חומר וגם סיכום שתוכל להפנים וגם להראות למדריכה שלה. כדבריה היא רואה בה בן אדם עם פוטנציאל גדול להתפתחות והיא מאוד רוצה שהמדריכה תראה את הנושא גם מעיניים אחרות ולא רק מהפסיכולוגיה ולא תהיה מקובעת בדברים מיושנים. ובכלל לקחת את הפסיכולוגיה בע"מ. אז אני צריכה איך לסכם לה הכל ולהביא לה מאמרים. וואו, יש כל כך הרבה מה לאמר XD 2. מצב בעבודה מבולבל בטירוף. עד כדי שלא יכולתי יותר וביקשתי מחלה מהרופא! קולטים? הייתי כל כך מיואשת, מותשת ועייפה שפשוט ביקשתי מהרופא שלי יומיים מחלה למרות שלא הייתי חולה (פיזית) XD איזה רופא חמוד
שיר: PAUL אין לי שיר. אז שמתי טריילר לסרט מטורף וקורע מצחוק שהורדתי. נתקלתי בו בטעות באתר של imdb. לא ברור לי למה לא הביאו את זה לקולנוע בארץ (או שכן ואני לא זוכרת). קיצר. באמת מצחיק (רק לא אהבתי את הקטע של מסאת הקללות בחצי השני שלו - טוב, זה שייך להומור האמריקקי...)

queen helen

New member
איפה קונים שוקולד עם צימוקים של לינדט בת"א?

נראה לי שיש המון חומר בפורום ובשאלות הנפוצות על א-מיניים. לא נראה לי שאת צריכה להתחיל להכין משהו משל עצמך. בכל מקרה - היוזמה מצויינת, ושיהיה בהצלחה! אגב - אני לא חושבת שכל הפסיכולוגים מקובעים בדברים מיושנים, פשוט אין מספיק תודעה והבנה של הנושא. מה קרה בעבודה? לרב אני שונאת סרטים כאלה, אלא אם אני במצב רוח מאד מסויים. כרגע אני במצב הרוח הזה בדיוק.

האמת שהחברה רוצה מחקרים

ואני לא ממש מצאתי אותם
בעבודה רוצים שאעשה כמה דברים בבת אחת. שכחו שאני לא יכולה לעשות כמה דברים בבת אחת כי אני... בן אדם!!!!

את לא בן-אדם!! את א-מינית!

א-מיניים הם לא בני אדם! שכחת? לגבי מחקרים - תפני ל-K500. הוא שומר אותם אצלו בכספת

k500

Active member
מנהל
התכוונת בכספת בבור

עם קוד גישה משתנה, כניסה על בסיס סורק רשתיות ובוחן לב וכליות

k500

Active member
מנהל
חשבת לקנות אותי בשוקולד?

קודם תעברי סיווג ביטחוני א-מיני

אותי הוא פסל על הסף

אני כנראה לא מספיק א-מינית בשבילו
זה לא הוגן האפליה שיש כאן נגד הא-פורים!!! אולי את תצליחי לעבור. אני מחכה במתח לראות

k500

Active member
מנהל
מלשכת הדובר נמסר שהדברים אינם נכונים

הדברים יצאו מהקשרם וסולפו בצורה שמשתמעת באופן שונה מהאמת. עוד נמסר שהקריטריונים לקבלת חומר מסווג הינם ידועים ומפורסמים אחת לכמה זמן במכרז פתוח לציבור הרחב שבו ניתן לעיין גם בתקנון המפורט. כמו כן, הטענה כאילו יש כאן אפליה כביכול משוללת כל יסוד ואינה עומדת במבחן המציאות. כתבנו מוסיף שחלק מהחומר פורסם בעבר מספר פעמים ואין מניעה לקרוא אותו גם כיום. בקיצור, יש הרבה חומר גם ב-AVEN, צריך לחפש היטב
ואין קשר לא-מינית מספיק או לא, איך הגעת לזה? סתם את מחרטטת ואוהבת להשמיץ

אם אין לה בעיה עם אנגלית והיא באמת רוצה להבין

וללמוד, אני חושבת שהכי הכי טוב להפנות אותה ל-AVEN. החומר שם מסודר, מתומצת, והכי מקיף ומדוייק שיש כרגע. היא יכולה לקרוא שם את ההגדרות השונות בתמציתיות או בהרחבה. יש שם הכל! ואם משהו לא יובן לה, היא יכולה אח"כ להכנס לכאן ולשאול שאלות (או דרכך...) הבלבול בעבודה זה בגלל השינויים 'בהנהלה'( (ראשי צוותים וכאלה...)? הסרט נראה ממש מצחיק.

הסתכלתי ב-AVEN

אבל לא ממש מצאתי שם מחקרים. יש הרבה הגדרות ותשובות לשאלות שזה גם טוב. אבל היא רוצה גם מחקרים וסקרים. איפה הסקרים ש-AVEN עשו בקהילה?

אני

דברים טובים:הרכב חזר מהמוסך מהר לפני שבכלל הספקתי למצמץ. מצאתי בגד שחיפשתי הרבה זמן. הייתי בקניות השבוע ופגשתי מישהו שלא פגשתי הרבה זמן וזה עשה לי מצב רוח דברים רעים: דיברתי השבוע עם אמא והיה די מתוח. אני לא מסוגלת להרגיש אליה חמלה/רגש. והיא קצת מרגישה עליי אחרי השיחה איתה נכנסתי למיטה ולא הפסקתי לבכות. לבכות על כמה שאני חסרת טאקט. אולי הייתי צריכה לזייף העיקר שהיא תרגיש טוב . במקום זה עשיתי ההפך יצאתי בנזק של 2000 שקל על הרכב ששהה במוסך. אבל יש לזה צד טוב . היה חובה במילא. עשיתי השבוע בדיקות דם והמצב לא משתפר אלא הולך אחורה ללא שום כיוון בהיר. הרופאה פסקה לי סופית שיש לי חוסר ספיגה ונתנה לי איזה אבקה כזו לשים באוכל וכ'ד. נקווה שיעזור משום מה השבוע נכנסתי לקטע מוזר וחזרתי לשתות.......... לא ממש לשתות אבל אחרי כמה שנים טובות שהפסקתי אז....... כן.. כנראה שהמצב מאותת לי שהכל לא טוב. אבל אני מקווה שזה לא יגרר ליותר גרוע. נתקעתי שעתיים השבוע בדואר לשלם כמה דברים . היה סיוט. השבוע כמעט נכנסתי ברכב שנסע לפני בגלל שהייתי עסוקה בלחפש מסמכים שהייתי אמורה להעביר למס הכנסה
שיר:http://www.youtube.com/watch?v=waGkmPv_NSo&ob=av3e שיהיה סופ"ש מעולה ובעיקר עם הרגשה טובה לכולם

חיפשת מסמכים תוך כדי נהיגה?

ואני חשבתי שאני עושה שטויות... מזל שלא קרה כלום. הורים זה סרט... ורק אל תשתי... אם המצב הרפואי שלך גם ככה לא משהו, זה הדבר הכי גרוע שאת יכולה לעשות. תרגישי טוב!

למעלה