שרשור שאלות.

PrincessaBarbie

New member
אה, כן, יש גם התלבטות[+תמונות]

איזו חצאית יותר יפה לדעתכן? אני פשוט לא מצליחה להחליט! אני אוהבת את כולן
חצאית מספר 1. חצאית מספר 2. חצאית מספר 3. [המשך בהודעה הבאה]

Inbarush91

New member
קחי S יש לי XS וזה ממש ממש צמוד

ולדעתי חצאית מספר 1 למרות שכולן יפות:)

אז ככה

[אוף כתבתי הודעה וזה לא שלח
] אני הכי אהבתי את החצאית השנייה. יש לי חצאית ג'ינס מאברקרומבי, במידה 0. אממ ולהמחשה של מידות בארץ- נגיד בג'ינסים של לי קופר אני 24. ובחולצות מומלץ לקחת S, כי XS זה לדוגמניות אנורקסיות וזה סופר צמוד. :]

PrincessaBarbie

New member
Juicy Coutur+Sass&Bide

ג'וסי קוטור- מזה בעצם? מותג? מעצב/ים? למה זה כל כך יקר? סאס&בייד- כנ"ל, זה שני מעצבים או מה..? ואיך מבטאים את השם? סאס כמו פס/פז[חולמות פז..]או זה בכלל סאס כמו ג'אז? בייד כמו בייק[אופניים באנגלית]?או בייד כמו READ?[לקרוא באנגלית]? חחח תודה

אמממ

אני חושבת שלג'וסי קוטור אין ממש חנויות משלהם, אלא יש חנויות שמוכרות בגדים שלהם, ככה שזה מעצבים [או יותר נכון מעצבות, נשמע לי יותר הגיוני]. סאס&בייד אני לא מכירה, אבל מבטאים את זה כמו ג'אז וכמו בייק.

15אני15

New member
שאלהשאלהשאלה

ממ יש לכן בתיקיות המון בגדים וגם אתן ממש אוהבות לשלב בגדים כזה.. אז רציתי לשאול מאיפה אתן מוצאות תמונות של בגדים באינטרנט??

B a Z u K a

New member
לדעתכן מכנס גלישה זה רק ליםולבריכה?

הייתן יוצאות איתו מהבית למקומות אחרים לפעמים? אם כן אז לאן? ואני לא מדברת על זה כעל "לדפוק הופעה" חח.. זה רק כזה כשיוצאים אפילו לקניון ואין כוח להיתארגן יותר מידי וחום איימים בחוץ אז ללבוש את זה וגופייה.. מה אתן חושבות?

PinkWin

New member
ההדפס יצא טוב לדעתכן?

בעקרון, משום מה יצאו הבדלי צבעים בין הפומבה לכיתוב. אבל ידיד שלי אמר שזה ממש מגניב ככה
מה דעתכן? זו מתנה לידיד אחר שלי

15אני15

New member
אני חושבת שזה באמת מגניב..

וההבדלי צבעים?..בקטנה.. בקושי רואים..

juicyt

New member
התלבטות ראיתי בקסטרו חצאית מיני

ג'ינס כחולה כהה עם הציור הזה מאחור (הוא צבע רק חום) היא כרגע ב-100 שקל כדאי?

למעלה