השחור.
M M a M u S h A New member 28/8/06 #18 המקום היחידי שראיתי לפני כמה ימים.. זה בקרביץ בפ"ת בתחילת החופש היה בכל מקום..עכשיו נעלם מכל המקומות.
המקום היחידי שראיתי לפני כמה ימים.. זה בקרביץ בפ"ת בתחילת החופש היה בכל מקום..עכשיו נעלם מכל המקומות.
B BarbiBarush New member 28/8/06 #14 ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifתסרוקות\תספורות../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif למישהו אולי יש תמונות של כל מיניי תסרוקות ותספורות? אם כן תעלו בבקשה... היה לפניי כמה זמן שירשור כזה, אבל אני לא מוצאת... אם יש למישהו קישור או משו זה יהיה נחמד ויש גם פוטולוג של זה... של תסרוקות, יש אותו למישהו?
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifתסרוקות\תספורות../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif למישהו אולי יש תמונות של כל מיניי תסרוקות ותספורות? אם כן תעלו בבקשה... היה לפניי כמה זמן שירשור כזה, אבל אני לא מוצאת... אם יש למישהו קישור או משו זה יהיה נחמד ויש גם פוטולוג של זה... של תסרוקות, יש אותו למישהו?
P panic at the disco New member 28/8/06 #16 נעלי מונייקה../images/Emo203.gif אמרו לי שיש נעלי בובה בפול אנד בר אז מי שראתה..העיצוב של הנעל קלאסי או עם כל מני תוספות?באיזה צבעים יש ומה המחיר ...
נעלי מונייקה../images/Emo203.gif אמרו לי שיש נעלי בובה בפול אנד בר אז מי שראתה..העיצוב של הנעל קלאסי או עם כל מני תוספות?באיזה צבעים יש ומה המחיר ...
M M a M u S h A New member 28/8/06 #19 יש שם כמה סוגים.. ממה שראיתי היה שחורות פשוטות באיזה 300 ש"ח.[מישהי פה קנתה אותן] ואפורות כאלה עם פפיון מקדימה.[אין לי מושג מה המחיר,כנראה בסביבות ה200]
יש שם כמה סוגים.. ממה שראיתי היה שחורות פשוטות באיזה 300 ש"ח.[מישהי פה קנתה אותן] ואפורות כאלה עם פפיון מקדימה.[אין לי מושג מה המחיר,כנראה בסביבות ה200]
ש שירושית000 New member 28/8/06 #23 מישהו יודע מתי זה יריד המותגים ? באיזה תאריך באיזה שעות וכל זה....
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 28/8/06 #24 ../images/Emo190.gifג'אנספורט קורדרוי אדום../images/Emo190.gif איפה אפשר להשיג באזון הקריות/חיפה?? אפשר גם בצפון בכיוון עפולה.....
../images/Emo190.gifג'אנספורט קורדרוי אדום../images/Emo190.gif איפה אפשר להשיג באזון הקריות/חיפה?? אפשר גם בצפון בכיוון עפולה.....
T T h u m b e l i n a New member 28/8/06 #26 ראיתי בקרביץ בצומת ביג... אבל ראיתי רק אחד ויש מצב שכבר קנו אותו.