שרשור שאלות

נימרודל

New member
הם שוחטים שם.

רציני, מלא כסף. חנות טובה, אבל הם שוחטים. אם אני לא טועה- אז יש בשוק, ועוד כל מני... זה לא בעיה להשיג.

pink floydror

New member
אישית

קניתי שם, בתומר הוצאה מיותרת את האמת - 90 ש"ח לחולצת טי. יש עוד כמה חנויות בארץ שאפשר להשיג בהן חולצות כאלה, אבל אינני יודע אילו.

Rinor

New member
אני רכשתי בחו"ל

אני רכשתי חולצה מדהימה של פינק פלויד בחו"ל ואפילו הראיתי אותה פה בעבר...הנה היא שוב, רק כי פתחתם דיון - וזול לצערי זה לא...לא נורא...לדעתי היה שווה, החולצה הכי יפה שיש לי בארון יום טוב לכל...

One Echoe

New member
לפי מה שהבנתי,

זה היה אמור לצאת בעוד מספר ימים, אבל דחו את זה בחודש...

flowerboy69

New member
באמזון נראה לי...

יש המון מקומות באינטרנט שמוכרים בסביבות ה 25-30 דולר.

melancholy man

New member
במקום כמה הודעות שנמחקו

לפי תקנון הפורם, אין לעודד או להסביר כיצד ניתן להשיג מוסיקה מתוכנות שיתוף קבצים או בכל דרך פירטית אחרת.

wall2

New member
הסבר...

אני מתכוון להופעות מצולמות. ואם אי אפשר לקנות בחנות(מה שלפי מיטב ידיעתי אי אפשר) אז איפה בכל זאת אפשר להשיג את זה...

melancholy man

New member
אאל"ט

יש וידאו של ההופעה של החומה עליה דיברתי. ואם אי אפשר למצוא בחנות או בחניות הוירטואליות ברשת, הפורום הוא לא ממש הכתובת.

בינג

New member
אין הופעות רישמיות

של החומה ושל דארק-סייד...אני מתכוון מאותה תקופה יש את "פינק פלויד בפומפיי" שהז הופעה משנת 71 אם אני לא טועב כך שאין באה את החומה ואת דארק סייד עוד כמה ימים ספורים אני חושב אמורה לצאת ההופעה Pulse לDVD שבה מנוגן דארק סייד המלא, ז"א את כל השירים וכמובן שעוד שירים אבל ההועפה היא מ94 כך שווטרס לא נמצא שם ויש עוד נגנים אחרים שזה דבירם שאני פחות אוהב.. חוץ מזה יש את The Making Of Dark Side שאני לא יודע אם יש שם קטעים מהופעות ויש לגילמור ולווטרס הופעות בנפרד לכל אחד שגם שם יש שירים מפה ומשם....שוב זאת התקופה אחרי שהם התפרקו כך שלפי דעתי לפחות זאת לא אותה הרגשה של החוויה שצופים בהופעה...

One Echoe

New member
פומפיי יצא לפני שדארק סייד

נעשה. ולמעשה-בגרסת הבמאי יש קטעים מצולמים של הלהקה עובדים על האלבום. והחומה, בכלל יצא ב79, 8 שנים מאוחר יותר מפומפיי.(הוא יצא ב71, לא?) ואני ראיתי באתר של פינק פלויד, הרשמי אני חושב. קטע מההופעה של החומה... עם גילמור ווטארס ביחד!... לא ידעתי שיש הופעה כזאת מצולמת, אם בכלל. לפי מה שהבנתי קיימת גרסא לא חוקית... ווטארס אמר שהוא מצא את הצילומים של פעם... משהו כזה

בערך ...

פומפיי צולם לפני -DSOTM יצא, כמובן, וגרסה מוקדמת של הסרט יצאה עם השירים שצולמו באיטליה ובפריז, בלבד. אבל בינתיים DSOTM יצא, ונהפך לסנסציה בינ"ל. הבמאי החליט לנצל את המומנטום, והכניס לסרט את קטעים שצילם באולפן, כאשר הלהקה עבדה על DSOTM. וזו הגרסה שיצאה לאקרנים, באמצע שנות השבעים.

ובאשר לצילומי החומה

גם על זה דובר כאן בעבר, אך נחזור שוב: הלהקה הסריטה חלק מההופעות, בכוונה לעשות בצילומים שימוש בסרט "החומה". בסופו של דבר לא נעשה שימוש בצילומים. יש בוטלגים שלהם (או חלק מהם) באיכות גרועה במיוחד; לדברי ג'יימס גאת'רי, הפילם בו השתמשו התפורר, מסיבות טכניות, אך ניתן להצילו. כנראה יש תוכניות לעשות כך, לפי מה שווטרס אמר בראיון לאחרונה.

בינג

New member
זה מה שהתכוונתי

כתבתי בהודעה שבפומפיי אין קטעים מדארק סייד ומהחומה...זה די ברור לי השנים של יציאת האלבומים...פשוט רשמתי את כל ההופעות לDVD שיש לפ"פ

One Echoe

New member
כן...

קראתי אחרי זה שוב את ההודעה שלך והבנתי את זה. לא שמתי לב לזה

למעלה