שרשור שאלות

wall2

New member
איפה אפשר להשיג הופעות...

של דארק סייד והחומה את ההופעות מהסיבוב המקורי של כל אחד מהאלבומים נ.ב זהו פורום פפ הכי טוב ברשת:)

oribarak

New member
איזה קטעים בsaucerful הם של גילמור

ואיזה של בארט?למרות שאפשר מאוד להבדיל בין הקולות שלהם...למה מחשיבים את האלבום הזה לתקופה שגילמור היה בלהקה? ולמה לא הכניסו את הגירסא היפה של sauceful עם השירה לדיסק? זה יותר משעמם כשזה בלי השירה...

barrrr

New member
אולי שאלה קצת מוזרה....

איפה אני יכולה להשיג חולצצות של פינק פלויד??

DanWeits

New member
PULSE

שלום! מישהו יודע האם ניתן לקנות (בארץ או בחו"ל) את ה DVD של PULSE ? זה יצא כבר? תודה!

holo

New member
הידעתם?

סתם בשביל הידע- יש בקרוב סרט סרט חדש הנקרא the final cut בכיכובו של רובין וויליאמס. זהו אמרתי את שלי, אתם יכולים להתרגש ואתם יכולים לא להגיב..

1Reebok

New member
פינק פלויד

טוב, האמ. אני לא מכיר אותם בכלל
חוץ מ, מן הסתם, החומה. ויש לי ארבעה תקליטים שלהם (כבר שנים! תמיד אני אומר לעצמי "עכשיו אני אקשיב לפינק פלויד" ומוצא את עצמי מקשיב למשינה
) אז התקליטים הם כלדקלמן: **ציור של משולש עם קשת בענן** (דארק סייד אוף דה מון?) Wish You Were Here **צילום של פרה** (AtomHeart?) Animals יש מביניהם אחד שנחשב ליותר איכותי?

MissBrainDamage

New member
כמה שאלות...

קודם כול אני חדשה כאן, אז היי לכולם. והנה השאלות שלי: 1.איפה אני יכולה להשיג חולצות באיכות טובה ויפות של הפינק פלויד? 2.יש לי את האלבום wisk you were here, ורציתי לדעת אם יש אלבום הופעה של האלבום הזה..? תודה!

melancholy man

New member
ככה

קודם כל פה לא מדברים על אלבומים שאפשר "להשיג" אלא על כאלה שאפשר לקנות בחנות, כלומר על אלבומים רישמיים של הלהקה. להופעה של החומה יצא בשנת 2000 אלבום הנקרא: Is There Anybody out There? The Wall: Live 1980-1981 ומתעד את סיבוב ההופעות של החומה, האלבום מורכב מקטעים ממספר ממקומות (בעיקר מ Earl's Court בלונדון) והוא תיעוד טוב מאוד כנראה לאחת ההופעות הגדולות והמרשימות בתולדות הרוק. לסיבוב ההופעות של Dark side אין אלבום הופעה רישמי, אבל קטעים מהאלבום ניתן למצוא בחלק מאלבומי ההופעה שיצאו לאורך השנים

NIR Y

New member
זה יעזור

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=648&QID=6448

melancholy man

New member
אין קשר בין הסרט של רובין וויליאמס

לאלבום בשם הזה של פ"פ, הסרט הוא סרט עתידני על אנשים שעורכים (חותכים) על תקופה בה לכל אדם מותקנת מעין "קופסא שחורה" המתעדת את חייו, כך שאפשר לערוך מכך סרט לאחר מותו של האדם, ולפיכך הסרט נקרא The Fainal cut, כלומר העריכה האחרונה...

melancholy man

New member
איכותי? את מי זה מעניין?

תקשיב למוסיקה, מה שיותר מוצא חן בעינך יותר איכותי, זה לא נהיה יותר פשוט מזה.

Shakty

New member
בחייאת - יש עדיין בעמוד הזה דיון על

חולצות...אפילו לט צריך להפעיל את החיפוש - רק להסתכל. לגבי הופעות מהתקופה של WISH YOU יש לא מעט אבל כולן בוטלגים וזה לא משהו שמקבליםפה בפורום בברכה, תפני אלי בפרטי ואתן שמות של בוטלגים מאותם שנים.

oribarak

New member
אהלן ריבוק..זה oribarak מפורומשינה

סוף סוף הגעת לצד היותר רגוע ואיכותי של המוזיקה ולא המקפיץ של משינה הגברים חושרמוטה

oribarak

New member
אה ושכחתי לציין את האיכותיים

כמו שאמרת, דארק סייד הוא הכי טוב שלהם...atom heart mother זה דיסק שלדעתי הוא בין ה3 ראשונים שלי, יותר מwish you werer here...אני יותר מתחבר אליו משומה...אבל רק בזמן האחרון החומה זה דיסק כבד לכאלה שלא שמעו אף פעם...תשמע דארק סייד ראשון הוא הכי קליל מביניהם והכי קליט וגם animals אם יש לך סבלנות זה רוק איכותי אבל קצת ארוך

One Echoe

New member
אח שלי קנה חולצה של דארק סייד...

ב"תומר" בדיזינגוף, בת"א...

למעלה