ווקשע
T T h e G i r l New member 4/10/02 #37 אוקיי- שאלה ../images/Emo35.gif איך קוראים לפרק שהם היו בחתונה הזאת ורורי נישקה את ג´ס וכריס בא ואז הלך כי שרי בהריון......... אקיצר איך קוראים לפרק? ואם אתם יודעים גם לפרק אחריו.... תודה!
אוקיי- שאלה ../images/Emo35.gif איך קוראים לפרק שהם היו בחתונה הזאת ורורי נישקה את ג´ס וכריס בא ואז הלך כי שרי בהריון......... אקיצר איך קוראים לפרק? ואם אתם יודעים גם לפרק אחריו.... תודה!
מ מ כ ו ש פ ת New member 4/10/02 #40 קוראים לפרק I Can´t Get Started ואם זה הפרק האחרון של העונה אז אין יותר פרקים בעונה השנייה. מן הסתם. ולשרשר בבקשה, תודה.
קוראים לפרק I Can´t Get Started ואם זה הפרק האחרון של העונה אז אין יותר פרקים בעונה השנייה. מן הסתם. ולשרשר בבקשה, תודה.
T T h e G i r l New member 5/10/02 #46 תודה- אבל- לא התחילה עונה שלישית בארצות הברית? אז איך קוראים לפרק הראשון של העונה השלישית?
S shirakl New member 5/10/02 #64 מישהי יכולה להגיד לי את שם ומספר הפרק ששודר בשבת שעברה? פספסתי אותו, אז אני אנסה לאוריד מקאזאאה... תודה!
מישהי יכולה להגיד לי את שם ומספר הפרק ששודר בשבת שעברה? פספסתי אותו, אז אני אנסה לאוריד מקאזאאה... תודה!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 5/10/02 #65 אם את מדברת על הפרק הזה.. שבתמונה אז קוראים לו "Rory´s Dance" וזה פרק מספר 8, מהעונה הראשונה.
S shirakl New member 6/10/02 #68 אה, אסל רק תיקון קטן... הפרק RORY´S DANCE ששודר בשבוע שעבר הוא פרק מספר 109 ולא 108...