שרשור שאלות

SaRaS GirL

New member
טבע נאות וגם בירקנשטוק בהתחלה כואבות

כל נעל אורטופדית בפעמיים-שלוש הראשונות שנועלים אותה טיפה לוחצת וטיפה מכאיבה, כי נעל אורטופדית מתאימה את עצמה לכף רגל שלך ובעצם כף הרגל שלך נטבעת בסוליה (ככה קוראים לזה?..נו איפה שהרגל נחה עליה) וזה דבר שלוקח זמן, ובגלל זה רק בפעם הרביעית שתנעלי את הנעל יהיה לך נוח איתה,ובסוף יוצא שהנעל מתאימה בדיוק לך, ובגלל זה עדיף לא להשאיל טבע נאות להרבה זמן לאנשים.. בכל מקרה לי יש טבע כבר מכיתה ט' (עכשיו אני עולה לי"ב) שתי רצועות בעצם הקלאסיות,ואני לא מוכנה להפרד מהן אפילו לא לרגע. :] ולפעמיים-שלוש הראשונות שאת לובשת פשוט תשימי חבילת פלסטרים בתיק.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif כואבות?

יש לי גם בירקנשטוק וגם טבע נאות והן ממש ממש לא כואבות. את הראשונה ששמעתי שאומרת את זה..

כואבות?!!

בתור מישי שיש לה ארבע זוגות בירקנשטוק,וחורשת להם תצורה,אפפכם לא כאב לי מהם.גם לא בפעם הראשונה. והסבר קטן:בירקנשטוק זה מדרס שמתאים את עצמו לכף הרגל...ככה שזה הרבה יותר בריא!!מסתם נעל רכה...בקיצור,בירקנשטוק שולט.

בננות , עזרה |: חחח

היום אני נוסעת לכפר המוזיקה , . מה לללללללללללבווווווווווווווושששששששששש ? ? ? ? שורט קצר וגופיה ? חצאית וגופיה ? חח כמובן שהבגד ים השחור מלמטה . . .

Forever Noa

New member
../images/Emo206.gif

אני ביקשתי מקרובת משפחה בלוס אנג'לס שתשלח לי תיק של Jansport , אני אשמח אם תעלו תיקים של Jansport עם דוגמאות שאתן אהבתן! וזה די דחוף:]] תודה=)

Forever Noa

New member
וואי תודה רבה=)

ואם למישהי יש עוד דגמים אז תשלחו בבקשה:]]

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמה אני לובשת לראיון עבודה?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אוקיי,אז מחר יש לי ראיון עבודה באחד המלונות הנחשבים בת"א ואין לי מושג מה ללבוש!
עכשיו,הדבר שהכי מתקרב לאלגנטיות כלשהי בארון שלי זוהי שמלת מיני שחורה מאיטליה שלמעשה היא די קז'ואלית,ויש כאלה שיאמרו שהיא קצרה מידי ובקיצור לא הכי מתאימה שיש,אבל מבין כל הארון אני חושבת שהיא כנראה היחידה שתתאים איכשהו.מה עושים?! בקשר למכנס שחור אלגנטי-תשכחו מזה.גם חם,וגם המכנס שיש לי מוציא לי שניצלים אז אין מצב.ובקשר לחולצות,על זה בכלל אין מה לדבר,הכל אצלי צבעוני קיצי ושמח ולמרות שהאיש שאיתו דיברתי נשמע לי מאוד נחמד והוא גם אמר לי שכל האנשים שם סבבה ואין לי מה לדאוג,אני לא יודעת איך הם מצפים שאבוא
אז...אשמח לקבל עזרה/הכוונה/וואט אבר ועל הדרך גם איזה "בהצלחה" קטן
תודה מראש

sSשוחיףSs

New member
בהצלחה...

ואת האמת שאנ י ממש לא טובה בעניין הזה של ראיונות עבודה אבל המון בהצלחה

למעלה