שרשור שאלות

שאלה...

יש לי שיער שחור ואני רוצה שהוא יהיה יותר שחור כאילו שחור פחם... בשורש הוא שחור וככול שהוא מתארך הוא מתבהר. הייתי רוצה לדעת מה יותר עדיף לי לעשות לצבוע בצבע או שאמרו לי אפשר לעשות שטיפה לשיער בצבע שחור..?

crazyhair

New member
שאלה בקשר לתוספות שיער ..

מישהו אולי יודע איפה בדיוק בתחנה המרכזית מוכרים תוספות שיער?(אני לא מדברת על השיער שמחובר לקליפס) או אם יש מישהו שיודע על מקום אחר שאפשר לקנות ממנו תוספות שיער במחירים מוזלים ? אוף אני תקועה עם השאלה הזאת כזה שבועיים :\

שירוש2310

New member
שאלה בקשר לפן!=]

שלום!=] קניתי פן חדש שהמליצו לי עליו... קוראים לו - sutu 9000 מישהי שמעה על זה..? הוא טוב..? תודה :]

רגישות לצבע שיער

אני רגישה לצבע לשיער יש פה מישהי שגם רגישה? אם כן יש איזה תחליף שצובע שיער לבן?

תומר 10

New member
צמות../images/Emo216.gif

היי אני רוצה לעשות צמות צמודות לחצי ראש כאלה
ויש לי כמה שאלות: האם ניתן לעשות צפוף יותר? מישהו יודע את סביבות המחירים?(בחיפה אם זה עוזר) וכמה זמן מומלץ להישאר עם זה? והכי חשוב...האם אני בפורום הנכון?
תומר

shiron22

New member
צבע ביתי או צבע במספרה ../images/Emo92.gif

בדרך כלל אני נוהגת לצבוע את שערי במספרה בעיקר גם כי יש לי שיער לבן פה ושם החלטתי לנסות ערכה ביתית לצביעה הריח היה נוראי בקושי הצלחתי לנשום ולפזר את החומר על השיער וגם החומר הרבה יותר נוזלי מהחומר בו משתמשים במספרה מה ההבדל בין חומר לצביעה ביתית לזה המשתמשים בו במספרה ? מה יותר בטוח ? אם יש דבר כזה בטוח יותר אשמח שיאירו את עייני

בעיית נשירה ../images/Emo4.gif

עברתי לאחרונה ניתוח ובעקבותיו אני צריכה לקחת המון ויטמינים , ואני לוקחת אותם ועדיין השיער נושר בכמויות מטורפות וזה מלחיץ אותי מאד (מן הסתם) מה עוד אפשר לעשות עמ"נ שישאר לי עוד שיער ... חברה המליצה לי לשים שמן זית על השיער לכמה שעות? אשמח להמלצות שלכם תודה עדי

klaimi

New member
שיער בעייתי

היי לכולם, יש לי שיער בעייתי למדי, תלתלים מקורזלים ביותר (לא כמו של אתיופיות..אבל בדרך לשם.) לאחרונה השתחררתי מהצבא, והגעתי למסקנה שהשיער שלי פשוט נהרס בשנתיים שרק אספתי אותו ושמתי עליו קרמים זולים שהרסו אותו לחלוטין...כל פעם שאני באה לצאת מהבית, אני מסדרת אותו, אבל אחרי 5 דק' זה הופך לגוש תלתלים ג'יפיים.. החלטתי לנסות להחזיר אותו למצב נורמלי... אני צריכה עצות... שמעתי על קרם של "קארין" שממש טוב...ואני אשמח לעוד עצות.. איך לעזאזל שומרים על ה"מראה הרטוב" הזה לאורך זמן?

crazyhair

New member
צבע ..

אני צבעתי את השיער לשחור כבר כמה פעמים ומניסיון אני יכולה לומר לך ששטיפה סתם מזיקה לשיער לעומת צבע שאפילו החייה לי את השיער עד כמה שזה ישמה מוזר..

אותם צבעים

רק שבמספרה איכותית ישתמשו בצבעים הכי איכותיים וגם ידעו איך וכמה לערבב, כמה בידיוק להשאיר לך את זה על הראש, מתיי לשטוף וכד'.. בקיצור ההבדל שהם מקצועיים ואת לא..

לא הכי מומחית בתלתלים..

אבל מוס טוב אמור לעשות את העבודה.. חכי לעוד הודעות משאר חברי הפורום..

Black Jane

New member
הנשירה מסיבות בריאותיות?

צמחונות, או משהו בסגנון? אם כן - אז קודם כל יפה מאוד שאת מטפלת בעצמך ולוקחת ויטמנים. שנית, איך את חופפת? יום-יום או פעם ביומיים או מה שיוצא?

תודה לך על התשובה

לא בגלל צמוחנות אלא בגלל ניתוח שעברתי בקיבה אני לוקחת המון וטימנים כל יום ועדיין השיער נושר הכי קשה לי לראות את הכמויות על הרצפה זה מדאיג אותי שאשאר עם כלום שיער מאחר ואני שנים עושה פן בבית , אז אני ממשלא חופפת כל יום , חופפת כל איזה 5 ימים רק בכדי לא להתעסק עם הפן יותר מדי

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

קודם כל לשיער הרוס יש לי כמה המלצות.. דבר ראשון להסתפר.. אם תסתפרי השיער יגדל יותר בריא. דבר שני לעשות לפחות פעמיים בשבוע מסיכת שיער, אם השיער פגום לכי על אחת טובה (למשל של קרסטס, אבל היא קצת יקרה 120-170 שקלים) שבאמת תשקם את השיער.. ובקשר לקארין, יש לי חברה שמשתמשת בו ואמא ואחות שהשתמשו בו עד לא מזמן ואז גילו קרם יותר טוב (אין לי מושג איזה..אם את רוצה אני אבדוק בשבילך אח"כ) וכולם מאוד המליצו עליו, במיוחד לתלתלים.. ואני חייבת להגיד שקרם טוב באמת עושה את העבודה ורואים את השינוי.. שיהיה בהצלחה

mgirl

New member
גם אני מתולתלת

ועוד כזו עם סוג של אובססיה לשיער, ניסיתי המון מוצרים והסוג שמצאתי הכי הכי טוב הוא הגלייז - יש בסופר פארם של אינדולה (אבל הוא לא משהו), ויש גלייז של פול מיטשל (משיגים במספרות אבל הוא די יקר), ויש גם כל מיני סוגים אחרים. אני קניתי של vitamins בחנות למוצרי שיער למספרות והוא עלה לי 50 שקל ומספיק לכמה חודשים.

aarmani

New member
גל נוזלי גלייז תפוחים

האומנם זה חיקוי של פול מיטשל ועלותו חצי 80 שח במספרות .זה חומר שחברת אינדולה משווקת. עושה עבודה מעולה. או קרם בונה תלתלים .גם הוא של חברת אינדולה. לי יש הרבה ניסיון מעצב שיער 15 שנה

למעלה