שרשור שאלות

ברור שזה כי לא הסתפרת שנתיים!

תגזרי קצוות! כי אז הפיצולים יתפשטו למעלה... ולא שמים מסכה/קונדישנר ישירות על הקרקפת כי זה יגרום לנשירה ועוד כל מיני.. ופשוט לכי לסופר פארם/סופר ותריחי חח :)

halloo

New member
אבלאבלאבלאבלאבלאבלאבלאבלאבלאבל

אני לא רוצהלגזור לעצמי את השיער! אני קשורה אליו מאוד

אבל את לא רוצה שהוא יהרס..

תלכי לספר שאת סומכת עליו שהוא לא יגזור יותר ממה שצריך... וגם אומרים שלגזור קצוות גורם לשיער לא רק להיות יותר בריא אלא גם לצמוח יותר מהר :) בהצלחה!

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

וקודם כל אם לא גזרת את השיער הרבה זמן אז רוב הסיכויים שזה בגלל זה, כי השיער מתייבש ומתפצל.. בקשר לשמפו שאת רוצה להחליף- לרוטס (roots) יש שמפואים ומרכים במגוון מאוד גדול של ריחות מעולים (פעם קניתי מרכך בריח שמן קוקוס-היה מעולה!) ואני בטוחה ב99% שהם לא עושים ניסויים על בעלי חיים [אבל לא סוגרה על זה לגמרי..אז תבדקי בסופר אם יש את הסמל של הארנב, למרות ששוב, אני כמעט בטוחה לגמרי שהם לא עושים ניסויים] מסיכה זה דבר מעולה אבל זה לא מחליף את הקונדישינר..(לפחות בעייני) באמת מומלץ להתרחק מאיזור הקרקפת. מסיכה מעולה שאני מכירה היא של קרסטס, אבל היא קצת יקרה (130-170 שקלים), וגם המסיכה של קרסטס מומלצת אם כי לי היא לא 'עשתה פלאים' כמו שאחרות אומרות
אני לא שמעתי שהד אנד שולדרס גורמים לנשירה, ואם כן יש לך נשירה אז קודם כל תחליפי שמפו ואח"כ תלכי לברר למה יש לך נשירה כי יכול להיות שזה מתזונה לא נכונה או מחוסר ויטמינים בגוף.. בהצלחה

Dewberry

New member
מיישר שיער

אני רוצה לקנות מיישר שיער ואחרי חיפושים רבים לא הצלחתי להחליט איזו חברה ואיזה דגם הכי איכותיים. אני אשמח להמלצות שלכם לגבי איזה מכשיר הכי כדאי ומשתלם לי לקנות. תודה

HAIR CLINIC

שלום לכולם, לאחרונה התחילה אצלי בעיה של נשירת שיער. מאחר ואני רק בן 23 ולא ציפיתי לבעיה שכזו, הלכתי לרופא עור, אולם לא היו ברשותו חדשות מרעישות. לאור זאת החלטתי לפנות למכון הייר קליניק. עשיתי שם את הבדיקה הראשונית, ולטענתם הבעיה נובעת כנראה משומניות ייתר של עור הקרקפת. עלותו של הטיפול שהם מציעים היא כ-1500 ש"ח, שאחריו ייבדק המצב... הכל טוב ויפה, אבל במקרה דיברתי עם כמה אנשים בחדר ההמתנה, ומסתבר שזו האבחנה שקיבלו כולם. זה הדליק לי נורה אדומה. אז עכשיו לשאלה - האם מישהו מכיר את המקום ויכול להעיד עליו (לטובה או לרעה)? ואיך נשמעת לכם אבחנתם? תודה מראש.

intelgirl

New member
המלצה..מחליק שיער - לשיער מתולתל עבה

אין לי הגבלת תקציב כל עוד המחכשיר אמין וטוב.. הייתי במספרה ועבדו על השיער שלי עם מכשיר כזה תוך חצי שעה היה לי שיער ממש חלק.. לצערי אני לא זוכרת את שם החברה של המכשיר..

ooooooof

New member
כמה שאלות...

המסכות של אלביב לא ממש מזיזות לשיער שלי, שווה לי לנסות את קרסטס? ההבל בין המסכות ממש משמעותי? וחוץ מזה, על הקופסה של אלביב כתוב להמתין עם המסכה 10 דקות אם אני לא טועה... אבל שמעתי שיש כאלה שמשאירים את המסכה לכמה שעות או אפילו ללילה. זה מזיק? אפשר לעשות את זה? ושאלה אחרונה, יש המלצות לסרום או קרם ששמים לפני החלקה? יש לי את הHOT STRAIGHT (בקבוק ורוד) של לוראל, והוא לא משהו. תודה:)

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

אני ממליצה על צבע, כי שטיפה יורדת מהשיער מקסימום אחר שבועיים (בדרך כלל) וצבע נשאר לחודשיים שלושה (תלוי בשיער) ..

למעלה