שרשור שאלות לשמוליק ---

תגובה על "טיאר ברשת"

שלום שמוליק שלום למנהלים ולחברים! אני חדשה כאן ואציג את עצמי, קוראים לי ליאת ואני בת 23. ראיתי לא פעם את התכנית "טיאר ברשת", ולא כל-כך התלהבתי בגלל שלדעתי התכנית מציגה דברים שלא ראוי שיהיו בטלוויזיה כמו למשל:הצגת ביה"ס לחשפניות שנעשתה לפני כמה שבועות, ועוד הרבה דברים שאני לא זוכרת אותם כרגע. למרות שהתכנית משודרת בשעות שילדים אינם צופים בטלוויזיה, אני חושבת שיש מקום לשיפורים, במבנה התכנית וברמת הסקס שהצעירים נחשפים אליה. לדעתי יש צורך לשים הבהרה לפני התכנית האומרת שהתכנית אינה מיועדת לילדים אלא רק למבוגרים מעל גיל 18. צפיתי בתכנית אולי 3 פעמים, וביקורת זו מבוססת על פעמים אלו בלבד. מקווה שהביקורת שלי לא פוגעת ושהיא תילקח בחשבון, ליאת.

הגיגלס

New member
לשמוליק טיאר ... או לבהביבו תתיחסו

שלום לכם , קודם כל רציתי רק לשאול מדוע עדיין לא קיבלתי את הפרס שמגיע לי ממכם בעבור בדיחת הקרש של שעשיתם , אני מחכה לזה כל כך ואמרו לי שתוך שבוע זה יגיע ועדין לא הגיע . אפשר בבקשה לבדוק את הנושא ? הדבר השני הוא לשמוליק שלא ענה לי עדיין על הרעיון שלי תשמע אני מאוד אוהב את התוכנית שלך..ואהבתי את תחרות הפריי סטייל שעשית שהיה ממש נחמד ומיכוון שהתוכנית היא לצעירים ולצעירים ברוחם אולי תעשה תחרות של סטנד אפיסטים צעירים , כל אחד יקבל כמה דקות להצחיק ובסופו של דבר מי שיבחר בעצם יוכל להיות " הכוכב הבא " בעולם הבידור או משהו כזה.. בגדול זה הכיוון ... אפשר עוד לחשוב על זה אל בגדול זה הכיוון .. יש כל כך הרבה אנשים מצחיקים במדינה שכל כך קשה לחיות בה אז למה לא לנצל זאת ? בחחיאת תחשוב על זה..... תודה ותמשיך להצליח !

iSrAeLLL

New member
סיאנס בשמוליק טיאר..

שמוליק יש לי בקשה אישית.. אולי תראה שוב את הסיאנס שהיה אצלך בתוכנית ונקתע באמצע או שתעשה סיאנס שוב...אני בטוח שזה מעניין עוד הרבה אנשים חוץ ממני..

996

New member
איפה דידי הררי

שבוע שעבר אדון שמוליק הודיע שבתוכנית שתשודר היום יופיע דידי הררי ושות' לתוכנית. אז איפה דידי ? דפק ברז?! מזל שיש את לימור בלוקמן שתמיד מפתיעה עם תלבושת חדשה

D driver

New member
../images/Emo124.gif לדעתי אני ראיתי את ...

לדעתי אני ראיתי את המציאות העל טבעית הזאת, שרון בלוקמן
, במציאות טפו טפו טפווו
... וזה לא צחוק זה באמת מדהים. לדעתי זאת תופעה מדהימה (אחרי ויינרמן
שיוצאת אט אט לגמלאות
) שראוי לציון באחד מכתבי ההסטוריה של מדינת ישראל
ומה דעתכם על גינס??? לא חושבים ככה??? שמוליק
, לך יש דיעה בעניין???
D driver

יש סיכוי שהפורום הזה קצת יתעורר

לחיים? ושאולי שמוליק יכתוב כאן מידי פעם????? ואגב אין סיכוי שייתנו שידורים חוזרים של התוכנית? אפילו באינטרנט?

maayan69

New member
שמוליק יקירי...

לא יקרה כלום אם קצת תשתתף במה שקורה פה ותגיב שוב נהיית סנוב? סתם נשמה אתה יודע שאני מתה עליך אבל באמת קצת התייחסות

בהביבו

New member
החלק הראשון בשבילי ?

אז אני אענה. אין לנו כל חלק בתוכנית המשודרת וכך גם עולה שאין לנו חלק בפרסים המחולקים בה. בכדיי לברר זאת אני עלה מול הצוות של התוכנית, אפשר דרך אתר רשת: www.reshet.com

אממ....

קטעים מהתוכנית ניתן כבר למצוא בעמוד התוכנית באתר של רשת. שמוליק אני מאמין לאט לאט יתחיל לכתוב יותר בפורום. שידורים חוזרים בטלוויזיה, אני חושב שאין סיכוי..

dors

New member
לקוווווווווווווווווווווווווום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נראה לי שהערתי אותם...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo46.gif!!!!

Miss Ireland

New member
שמוליק, 2 שאלות

1. יש לך חברה? 2. אתה עדיין בקטע של לא להתחתן אפילו אם תתאהב? ובלי קשר, אתה לא רוצה ילדים?

בהביבו

New member
שרשור שאלות לשמוליק ---

שרשרו לפה שאלותכם, או יותר נכון נצלו את השרשור הזה שיאסוף את כל השאלות שנשאלו עבור שמוליק טיאר.

Miss Ireland

New member
שמוליק, 2 שאלות

1. יש לך חברה? 2. אתה עדיין בקטע של לא להתחתן אפילו אם תתאהב? ובלי קשר, אתה לא רוצה ילדים?

למעלה