שרשור שאלות לשבת

nina89

New member
תגובה

קולורסטיי של רבלון יעשה את העבודה, אני משתמשת בינתיים בגוון הבהיר ביותר 110, לא יודעת אם הוא נמכר גם בארץ, תצטרכי לשאול בסופר פארם.
הכיסוי שלו גבוהה ואטום לגמרי, אבל, אם את רוצה לנסות להעלים את הבליטות אני מציעה לך לחפש פריימר טוב שתניחי מתחת למייקאפ. בהצלחה.

התאמת מייקאפ -
ארוך

איזה כיף זה שמאפרים אותך ופתאום העור נראה מושלם?
גם ליזה היה ככה - אופרתי לצילומים ואז "ראיתי את האור"! מכאן הדרך להתמכרות טוטאלית לאיפור היתה קצרה מאוד (מדי).

"גוון עור בהיר" זה קצת כללי מדי - את יכולה להעלות תמונה של עור הפנים שלך או לכתוב איזה מייקאפ כבר יש לך ואז המומחיות פה יוכלו לומר לך גוונים נוספים שיכולים להתאים.

המרקם הכי נפוץ למייקאפ הוא נוזלי - בעיני הוא הכי נוח לשימוש וגם לרוב הכי הגייני. באופן אישי אני אוהבת להשתמש גם במייקאפ מינרלי - שמגיע בצורת אבקה. הכיסוי שלו יותר טבעי בעיני, אבל הוא מחייב שימוש במברשת.
אני חושבת שמייקאפ בסטיק הוא לא כ"כ נוח, ומייקאפ מוצק יצא לי לראות רק אצל מאפרות מקצועיות.

אם את משתמשת במייקאפ נוזלי, כדאי לך לפדר קצת לפני שאת מניחה סומק. כי אם כשאת מניחה את הסומק המייקאפ עוד קצת לח, הסומק יצור כתם ויהיה קשה לטשטש אותו ולגרום לו להראות טבעי.

כשאת מניחה מייקאפ בעצמך - יכולות להיות שלוש סיבות למה זה לא נראה טוב:
1. הנחה לא אחידה.
2. גוון לא מתאים.
3. סוג מייקאפ שלא מתאים לעור.

הנחה - אפשר להניח מייקאפ באצבעות, עם ספוגית, או עם מברשת. יש כמה סוגים של ספוגיות והרבה סוגים של מברשות. הבחירה תהיה לפי מה שהכי נוח לך וגם לפי ההתאמה לסוג המייקאפ. (רק לצורך הדוגמא - מייקאפ נוזלי לרוב מניחים באצבעות, או עם מברשת שטוחה או מברשת "קבוקי", שהיא עגולה וצפופה; מייקאפ מינרלי שמגיע באבקה מניחים עם קבוקי - אי אפשר להניח אותו עם מברשת שטוחה או באצבעות).
הנחה באצבעות הכי מהירה והכי טבעית, אבל לא תמיד הכיסוי הוא אחיד.

התאמת סוג המייקאפ לסוג עורך - את בטח יודעת אם העור שלך שומני, יבש או מעורב. יש סוגים שונים של מייקאפ שמתאימים לסוגי עור שונים. לדוגמא - מייקאפ שנועד לעור יבש ומונח על עור מעורב / שמן לא ישרוד עליו יותר משעה-שעתיים.

התאמת גוון מייקאפ - ההצעה שלי היא דווקא לא להתייעץ עם דיילות הפארם, אלא עם מאפרות מקצועיות שיש בחנויות של איפור מקצועי: מאק, איל-מקיאז', קריולן, אינגלוט, מיקי בוגנים. זה משתי סיבות: 1 - יש הבדל גדול במקצועיות של דיילת למקצועיות של מאפרת מקצועית. 2 - התאורה בפארמים היא פלורסנטית ומטעה. בחנויות האיפור המקצועי לרוב התאורה מתאימה יותר להתאמה מלאה של גוון המייקאפ. נכון שבחנות של מאק לדוגמא יתאימו לך רק אחד מסוגי המייקאפ שלהם; אבל ברגע שתדעי את הגוון שנכון בשבילך באחת החברות, תוכלי להשוות אותו באמצעות טבלאות שיש ברשת עם סוגים אחרים של מייקאפ ולנסות.

עוד הצעה היא, לעשות שיעור איפור עם מאפרת מקצועית. זה עולה בד"כ סביב 250 ש"ח לשיעור של שעתיים (לפעמים יותר או פחות, תלוי בוותק וב"שם"). אז תוכלי לשאול את כל השאלות שלך ולקבל הדרכה ספציפית איך לאפר את פניך בצורה הכי מתאימה. הרבה מאפרות גם מוכרות מוצרים של חברות מסוימות בהנחה. אני עשיתי שיעור כזה עם מאפרת מקסימה ומאז אני מאפרת את עצמי כך שזה גם מטומע יפה בעור, גם מחזיק מעמד הרבה זמן וגם לא נראה כמו שכבת טיח
.

בהצלחה!

TokisBride

New member
לגבי הפצעונים

ראיתי שענו לך על כל השאר,אבל לגבי הבליטות שנוצרות מהם - איפור עובד על אור וצל, כיסוי והבלטה של מאפיינים מבחינת מראה, אבל טקסטורה היא בעייתית באיפור. את לא יכולה להפוך פצעון לפחות בולט בגלל שימוש במייק אפ מסויים, ואם כבר מדברים על זה, כדי להסתיר פצעונים ואת האדמומיות שלהם כדאי להשתמש בקונסילר ולא במייק אפ, כי הקונסילר מיועד לשטחים נקודתיים.

חוץ מזה, שגרת טיפוח נכונה בדרך כלל עוזרת לך להיפטר מהרבה מהפצעונים שרוצים לצאת :) בהצלחה!

shiribt

New member
ספורה, מאק, אינגלוט...

וכל "דראגסטור" שתמצאי... (במנהטן יש בכל חור חנויות בשם דוויין ריד שיש בהם מוצרים של החברות הזולות יותר - מייבלין, לוריאל, קאבר גירל וכו')

ella xoxo

New member
NAKED PALETTE של Urban Decay

האם אפשר להשיג בחנות כלשהי בארץ או רק דרך האינטרנט?! אני לא מכירה אותה אישית, אבל חושקת בה הרבה זמן...למישהי יש אותה בתיק? האם היא באמת טובה ויעילה כמו שנדמה לי?

yulka303

New member
מבחינתי אחת הרכישות המוצלחות!

מאוד שימושית בעיניי מבחינת הצבעים (העיניים שלי ירוקות), והאיכות של הצלליות מדהימה.
לי הייתה אפשרות לקנות אותה בחנות, אבל העדפתי להזמין מהאינטרנט (לא זוכרת איזה בדיוק, אבל אחד מהאתרים ששולח לארץ) כי זה יצא לי זול יותר

אתרים לקניית איפור

היי :)
איזה אתרים מומלצים ובטוחים יש לקניית איפור ומוצרי טיפוח באינטרנט? (חוץ מstrawberry)

אחרי שראיתי קרם שאמא שלי קונה נמכר בstrawberry ב300 שח ובפארמים ב850 (ודיילת מאוד נחמדה אפילו המליצה לי לקנות אותו שם ולא אצלה ) החלטתי שהגיע הזמן להתחיל לקנות באינטרנט
כרגע אני מחפשת מוצרים של benefit ו-NARS ולא מצאתי בstrawberry יותר מדי

תודה :)

ממישלי

New member
מוצרים של נארס תמצאי ב hq hair

בנפיט קצת יותר בעייתי, מרבית האתרים שמחזיקים בהם כמו לוק פנטסטיק, asos ופיל יוניק לא שולחים לארץ. יש את האתר של המותג עצמו ששולח לארץ אך דמי המשלוח הם יחסית גבוהים.

עוד שאלה- מס קניה

הבנתי שמעל 75 דולר יש מיסים שצריך לשלם...
אני מתכננת לעשות קניה שהולכת להיות יותר גדולה מ75 דולר (117 דולר)
מה האחוז שלוקחים למיסים?

תודה :)

Evil Kittie

New member
פייס&בודי של מאק

יש לו גרסא אולי יותר קטנה??? אין לי מה לעשות עם ג'ריקן כזה
אני משתמשת במייקאפ לעיתים רחוקות [פעם בשבועיים וגם זה לא תמיד...]
יש לי מייקאפ של 30ML שפתוח כבר שנתיים ולא גמרתי חצי אז השלכתי אותו לפח... יבאס אותי שזה מה שיקרה לו..

The Bitter End

New member
כן, לאחרונה הם הוציאו אותו גם

בגרסא של 50 מ"ל.

[אבל אני מתה על הג'ריקן, כפרעליו!].

כן!

משום שנשמעו ברחבי העולם טענות דומות לשלך בנוגע לגודל הבקבוק, החברה החליטה להחליף אותו עכשיו לגודל של 50 ML, הגיע לחנויות בדיוק השבוע

marina4o

New member
באמת? ומה עם המאפרים שאוהבים את הגודל?

אני פשוט מנסה להבין כי לדעתי המחיר נשאר אותו דבר או ירד קצת, לא? והגודל הוקטן...(בדיוק כפי שקרה עם פיגמנטים)

גם אצל מאפרים

הרבה טוענים שהמייקאפ מתקלקל הרבה פעמים לפני שהוא נגמר..
המחיר ירד למחירו של הסטודיו פיקס פלואיד.. וגודלו עדיין יותר גדול מהפלואיד.

למעלה