שרשור שאלות לסופ"ש!

מייבש לק

אני זקוקה נואשות למייבש לק , אבל שעובד ! רצוי במחיר סביר ושפוי .. תודה :)

Blue Potion

New member
פראנץ'...

תמיד הייתי שתי ידיים שמאליות כשניסיתי לעשות פראנץ'

תמיד איכשהו הייתי שמה מעט מידי לבן, יותר מידי לבן, משהו היה מתפקשש או נמרח בצורה... ועזבו את זה שגם אם יצא לי בסדר, תוך 24 שעות הכל מתקלף וממש לא מזכיר פראנץ'...

ופתאום עלתה לי הערה, אולי זה בגלל הלק שאני משתמשת?
אני משתמשת בלבן+שקוף של שיק...
יש מצב שזה בגלל הלק? יש לכן ניסיון בלעשות פראנצ'ים של שיק?
באיזה חברה אתן משתמשות כשאתן עושות פראנץ'?

denush

New member
לדעתי ממש מומלץ להשתמש במייבש!!

ככה זה לא נמרח, שומר על העיצוב יותר זמן, ומקבל גימור אחיד ומבריק

LemonLimeLilach

New member
יכול להיות שזה מתקלף בגלל השקוף

אין לי ניסיון עם הספציפי של שיק, אבל קרה לי בעבר. מעבר לזה, אם את משתמשת הרבה בידיים או מקלידה הרבה בצורה שדופקת את קצות הציפורניים זה גם עוזר לשחיקה ובגלל שזה פרנץ' זה יותר בולט.

Bonushkie

New member
לגבי פרנץ'

אני אישית לא ניסיתי את הסט של שיק אבל ראיתי שהרבה אנשים אומרים שהסט פרנץ' של שיק שווה לתחת. יש מצב שזה יעבוד עם לק טיפה יותר איכותי.

לדעתי מומלץ קודם כל לשים לק בסיס, ואז לעשות את הפרנץ'(מומלץ להשתמש גם בלק ורדרד שקוף או ניוד שמתאים לצבע העור ולא רק לעשות את הפס ולהשאיר את שאר הציפורן ריקה) ועל זה לשים מייבש. המייבש ישמור על זה וגם יעשה את זה מבריק ויפה כזה.

אישית כבר מזמן לא עשיתי פרנץ' אבל זה עבד לי עם כמה לקים לבנים. היה לי של OPI שממש כמעט נגמר, של צ'יינה גלייז ושל סאלי האנסן(אלה של 20 שקל בסופר פארם). כולם עבדו בערך אותו דבר ביחד עם המייבש והבסיס.

אם זה מנחם אותך אז לי מתקלף אחרי יום

ובגלל זה אני לא עושה, למרות שאני מאוד אוהבת.

GiraffAdida

New member
יש ל buki style לק שמתייבש בשניות..

זה לק מיוחד לפראנץ', קניתי אותו לפני כמה חודשים בסופר-פארם. עליי הוא מאוד עמיד, הבעיה שצריך לעבוד איתו מהר כי הוא מתייבש מאוד מהר.
וכמובן לשים בסוף טופ איכותי.

יש גם את הלקים של לוריאל פריז (מבוסס ג'ל) שהם מאוד עמידים עליי... ויש להם לבן חלבי מאוד יפה ומתאים לפראנץ'. תנסי... והם עכשיו במבצע :)

אגב, גם לי יש ידיים שמאליות בכל הנוגע לפראנץ', ואני שוקלת לקנות את הדבר הזה:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=French+Tip+Dip&_sop=15
נראה מאוד שימושי לעקומה כמוני :)

Blue Potion

New member
תהייה

איך לא נהרסות לכן הציפורניים אם כל שבוע אתן מחליפות לק מחדש?

לי הציפורניים נהרסות גם כי הן לא נושמות (אם אני הולכת אם לק מסויים שבוע וקצת), ואז בא המסיר לק ועוד יותר הורס אותן...
כל שבוע אתן מעלות צילומים מהממים של עיצובים שאתן עושות, ואני מתה לעשות את זה גם!! אבל הציפורניים שלי פשוט לא עומדות בזה...
רציתי לדעת אם זה קורה לא רק לי...

צונית

New member
משתמשים בלק בסיס...

הציפורניים שלי לא ראו אור יום כבר שנים...
פשוט צריך להשתמש בלקים נורמליים, בלק בסיס טוב ובמסיר לק ללא אציטון.

מאיזו בחינה נהרסות?

הציפורנים שלי סופר חזקות כי אני מקפידה להשתמש במחזק כל הזמן.

הצבע שלהן לא משהו (מעט צהבהב, אולי גם כי אני מעשנת) אבל זה כאמור לא משנה לי כי גם שלי לא ראו אור יום שנים...

נועם@בת

New member
שאלה על seche vite

שלום, קוראים לי בתיה, וכבר שבועיים שלושה אני הולכת עם ציפורניים מטופחות עם לק שזה הישג אינסופי בשבילי
. (עכשיו תגידו we love you Batya
).
לפני שבועיים נתקלתי באיביי בטופ קואט של seche vite ובלי לחשוב יותר מידי הזמנתי אותו. הוא אכן מתייבש במהירות ומשאיר ברק יפיפה על הציפורניים (אני לא מפסיקה להסתכל ולהתמוגג), אבל הוא נורא מתקלף. אחרי יומיים שלושה הוא פשוט כאילו מתייבש, מתנתק מהציפורן ומתקלף בחתיכות.
האם זה בגלל שמרחתי אותו ישירות על הציפורן או על הלבן של הפראנצ'? או שככה זה, יומיים שלושה וקדימה למריחת הלק הבאה?

תודה
בתיה

denush

New member
לא הבנתי איך מרחת אותו?

קודם כל, כל הכבוד! חח

הטופ זה לק שאמור להיות טופ מעל העיצוב הסופי....
גם בפרנץ' כדאי לשים איזהו לק ורדרד כדי לא לשים טופ ישירות על הציפורן....
את משתמשת בלק בסיס?

Bonushkie

New member
את משתמשת בבסיס?

אישית שמתי לב שאם אני שמה בסיס הלק מחזיק הרבה יותר זמן. אני כנראה לא דוגמה טיבה כי אני לא עובדת עם הידיים במיוחד אבל אם אני שמה בסיס לק יכול להחזיק לפעמים אפילו שבוע שלם או קצת יותר לפני שיש מספיק קילופים שזה כבר נהייה מכוער וצריך להוריד. בלי זה אולי יומיים-שלושה?

כל אחת מתאים משהו אחר, אני משתמשת בבסיס לציפורניים טבעיות של OPI(אני שמה מחזק ומעל את הבסיס, אבל זה כי הציפורניים שלי במצב די זוועה) אבל שמעתי המון דברים טובים על Orly Bonder שאותו אפשר להשיג רק בחו"ל.

נועם@בת

New member
לא השתמשתי בבסיס

תודה לשתיכן על התגובות.
מרחתי ישירות על הציפורן את הקשת הלבנה של הפרנאצ' ומעל טופ קואט. עכשיו אתן מספרות לי שאני צריכה להוסיף עוד שכבה? נו, שויין, אם כבר החלטתי לטפח את הידיים אני מוכנה להשקיע. לא אכפת לי להשקיע.
כמה צריך לעלות Orly Bonder? (הקלות הבלתי נסבלת של קניות באינטרנט)
אם אני רוצה שכבת בסיס טובה וחסרת צבע, מספיק שכבה אחת? מעליה קשת לבנה של פראנצ' ומעל טופ?

המון תודה
בתיה

למעלה