שרשור שאלות למומחית

hashy

New member
שרשור שאלות למומחית

שלום לך וברוכה הבאה, 1. לחלק מאיתנו יש תופעה מקדימה להתקף "אאורה" של ראיית צבעים או הבהובים בגוונים שונים (יש כאלה שמתארים זאת כאורות). האם נראה לך שיכולה להיות שיירות בין הצבע שהאדם רואה לבין מצבו האישי? 2. איזה צבע ההית ממליצה למדיטציה או דימיון ודרך של הורדת מתח חשמלי גבוה בגוף ולמתח נפשי גבוהה תודה

ערב טוב וברוכים הנמצאים 1.צבעים לפנ

1.תאי המוח פועלים על תדר פולסים זהה לצבעים וגווני גוונים של הצבעים הנראים לעין מתוך קשת הצבעים. התופעה של ראיית צבע היא לרוב האזור שבו תאי המוח לפתע לא מקבלים חמצן והם מאותתים 'זהירות'. אם הצבע חוזר על עצמו אפשר להסביר כאןן את הגוון ואנסה לענות כיצד אפשר להיעזר בצבע זה או בצבע משלים לא - בהתאם לנושא - כדי לפעות בהיבט המונע התקפים כמה שאפשר, מניעה מתוך סיפוק צרכים של המוח. 2. צבע לדמיון מודרך או מדיטציה צבעים אלו הם אינדיווידואלים, במקום זה עדיך, לדעתי, למסד תהליך של 'השתרשות' לארציות ולאור כדי להפוך למה שמכנים 'צינור של אור' וכך לקבל תמיכה אנרגטית מהעוצמה המבריאה של כוכב ארץ ושל האור האינסופי. ברכותי, להתקרא אסתיה

hashy

New member
מה כוונתך ב'השתרשות' לארציות?

צבעים שחוזרים על עצמם בהבזקים אצלי הם תכלת - בשעת כאבי ראש וזהב - בלי קשר לכלום. מה הצבעים הללו אומרים, מה המשלימים להם ואיך להשתמש בהם? שוב תודה

תכלת - כדאי לך ללכת ללמוד נשימה מוד

נשימה מודעת בנתיים תתמכי בעצמך בשתית מים - ללא גזים - שלוק אחד בתדירות גבוהה לספק את החמצן הנדרש בדרף יעילה ומיידית יותר. האם המצב הבריאותי שלך התחיל כתוצאה מטראומה - אירוע שבמידיות שלו גרם לפחד עצום? אם כן נא חזרי ואמרי שכך הוא ואדע כיצד להנחות הלאה.

hashy

New member
אין לי מושג לגבי זה. אם כן, זה משהו

שהדחקתי. זה כן היה בסביבות ההתפתחות המינית שלי ואני יכולה לחשוב על אירוע שהפחיד אותי אבל ההתעלפות הראשונה או התופעות לא התחילו מיד אחרי. למדתי נשימה מודעת אך כנראה שזה לא מספיק ואני מתחילה סידרה שניה. אני בהחלט לא תמיד שותה מספיק. מה שכן, אני אשים לב מעכשיו לגבי הנשימה וההבזקים של הכחול. מה לגבי הזהב?

ההשפעה הנראת לעיין איננה מיידית אלא

לאחר זמן של הדחקת הטראומה וכלי אפשרי להגנה (פסיכוסומטי בחלקו והפרעה מגנטית ניתנת לשחרור בחלקו האחר) הזהב הוא חלק מאותה טראומה שהתכלת רצה 'לתרגם' כדי להשתחרר מממנה.

אני נפרדת ממכם באהבה ובתשובה זו:

דמיון מודרך לתהליך השתרשות מועיל: לבצע זאת בבקשה ללא שחור/אפור כי אחרת ההשפעה לא מיטיבה. לדמיין אור היורד מהקודקוד דרך עמוד השדרה. נוגע ברצפה וחודר לתוך האדמה. יצ בחדירתו תעלה עד לליבה של כוכב ארץ (הגרעין). מבקשים מדלת הגרעין של כוכב ארץ להיפתח ואז מפסיקים לדמיין - אך אם רואים או חווים משהוא יש לדמיין אותו סובב את הגוף ונעלם לטובה. לאחר דקות ספורות - עדיין בעיניים עצומות, להפנות אותן כלפי מעלה ולהתפלל במילים שלך שהבורא יפתח לפניך את שביל הנחיתו. לילה טוב לכולם וברכות לבביות. אסתיה

האשי היקרה

תרשי לי לתקן דבר קטן... במחקרים שנעשו בבית-חולים ג'ואן-הופקינס בארה"ב, גילו, שלכל חולה-נפילה יש את התופעה המקדימה להתקף, האאורה, רק שאצל כל אחד זה מופיע בצורה שונה, ועל-כן, לפי תוצאות אותו מחקר, נאמר, שיש לעודד כל חולה-נפילה לגלות מהי התופעה המקדימה להתקפים אצלו. רוב החולים מתחילים לשים-לב לאאורה בדרך-כלל אחרי גיל 22.

hashy

New member
אם באאורה את מתכוונת לכל תופעה

מקדימה אולי. אצלי לפני התעלפות באים התיקים שיכולים להגיע גם בלי קשר להתעלפות והם כבר סוג של התקף ולפני זה השינה (בד"כ זה קורה אצלי בבוקר אם בכלל) אין לי שום תחושה אחרת של צבע, אור, הבזקים, תחושה ספציפית - אני יכולה לקום והכל בסדר ואני יכולה לקום וליפול. בכל אופן אשמח אם מישהו יעזור לי לאבחן איוזשהי תופעה...

qt1

New member
אם האפילפסיה היא תוצאה של הלם

או טראומה אז רואים אורות אחרים באאורה? לא ממש הבנתי... hashy איזה תחושות כן יש לך? סחרחורות , עוד משהו?

האשי יקרה, אינני יכולה לצייר את ההי

ההילה של הבעיה דרך מחשב שכן הוא 'מעוות' את המציאות. קיימת אפשרות לצייר את ההשפעה והיכן היא נעוצה, האפילפסיה, במספר שיטות. המהירה ביותר היא ציור ההילה. יותר עמוקה ומורחבת היא ההתנסות בשאלה ממוקדת בעזרת ערכת האבחון של האורה סומא, אפשר לעשות את המיטב ולהשתחררר מהמצב הקיים בעזרת תהליך אנרגטי לא חודרני ולא מפריע לכל טיפול אחר, תהליך בו משחררים את הדפוסים ההולוגרמים של הפרעות אלקטרו-מגנטיות.

אסתיה, לי אישית...

אין שום בעיה עם מחשבים, להיפך, מאז שגיליתי את המחשב והאינטרנט יש לי הרבה הרבה פחות התקפים, יותר נכון להגיד, שמכמות של 3-4 התקפים ליום, עברתי לכמות של 1 בכמה שנים טובות... הדבר גם הוכח בבדיקת אי.אי.ג'י בזמן ישיבה ממושכת מול מחשב.

האשי...

שימי-לב למה שקורה אצלך לפני שמתחילים התיקים. כשהם מופיעים, תכתבי לך תמיד מה הרגשת קודם להם. אני, לדוגמא, יודעת, שאצלי שעה לפני התקף מופיעה סחרחורת עם תחושת בחילה.

qt1

New member
../images/Emo124.gifאורלי גשי למשרד../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

מה קורה עם המעבר , איך את מסתדרת בדירה? רוצה לשתף? אני אשמח, נראה לי שכולם כאן ישמחו לקרוא אם תבחרי לשתף...

למעלה