שרשור שאלות למאיר

B o N u s

New member
../images/Emo19.gifשרשור שאלות למאיר סוויסה../images/Emo110.gif

מאיר מתארח בפורום ביום רביעי בשעה 19:30.. תרשמו כאן את השאלות שלכם אליו

B o N u s

New member
מאיר ../images/Emo13.gif

1) איפה הסדרה מצולמת
2) כמה פרקים היא
3) האם כיף לך לצלם את הסדרה
4) האם אתה מוכן לעשות קאמבק אם יצפאן
5) אתה עדיין רואה מתי שמשודר בערוץ 22 את המופע שלכם
6) איך הכימייה בינך ובין מירי
7) האם תוכל לתת דוגמא לדבר בסדרה שהוא ממש אבל ממש לא אתה
8) איך היה לך להיפרד מרותי
היא באמת בחו"ל כמו שמסופר בסדרה
שיהיה לך ערב טוב

flymy

New member
הנה כמה תשובות (למרות שאני לא מאיר)

1. הסדרה צולמה בתל-אביב פרט לשני פרקי סיום העונה שצולמו בנפאל. 2. צולמו 10 פרקים וישודר פרק נוסף של מאחורי הקלעים בנפאל (סה"כ 11 פרקים). 6. אפשר לראות ראיון וידאו מיוחד של מירי ומאיר באתר הזה (בתוך חדשות), שמה הם מדברים על הכימיה ביניהם במהלך הצילומים. הראיון צולם בהקרנת הבכורה של שני הפרקים הראשונים בסימנטק תל-אביב.

look away

New member
שאלות למאיר../images/Emo70.gif

1.תיהיה עונה שניה לתוכנית? 2.איזה זמר אתה אוהב? 3.מהו סוג המוזיקה המעודף עליך? 4.מכל הנושאים בעולם למה בחרת לעשות סידרה ריאליטית על החיים הפרטיים? מה נתן לך את ההשראה לחשוב על הנושא 5.למה דווקא סידרה ריאליטית? 6.איזה חלק בסידרה אתה הכי אוהב? 7.מה הדבר השני שלך שהיית רוצה לעשות במידה ולא היית שחקן? 8.איך זה לשחק מול שחקנית כמו מירי בוהדנה? 9.מול הקהל בבתיאטרון או מול הקהל בטלביזיה..? זהו בנתיים אם יצוץ עוד אני אוסיף

look away

New member
עוד שאלה.

קרוב לוודאי" (9.4%) ירידה באחוזי הצפייה לעומת תוכנית הבכורה שספגה אחוזי צפיה גבוהים...(נכון לתאריך 04.06.06) מתוך כתבה באתר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3258641,00.html מה לדעתך גרם לירידות באחוזי הצפיה של התוכנית ואיך תוכל לשפר זאת?

junk angel

New member
שאלות למאיר סוויסה../images/Emo70.gif

מה חשבת לראשונה כשאמרו לך לראשונה שאתה משחק בסדרת טלוויזהי
מה חשבת על זה שתופיע עם יאצפן בסדרה
כמה פרקים יש בסדרה
הרגשת שזו חוויה חד פעמים או עוד סתם מופע
זו פעם ראשונה שאתה מופיע עם מירי בוהדנה
אחרי צילומי הסדרה, אתה חושב שתעשה קאמבאק עם יאצפן
ועוד שאלה לא קשורה לסדרה- אתה הרי שיחקת בסרט הישראלי "הלהקה", איך הרגשת כשפירסמו את המחזמר לפני כמה זמן

למאיר סוויסא

ע"פ הפרומואים הרבים וכמי שראה אותך די הרבה בחיי (ובהערת אגב זה לא מקדם אותך לשום מקום) אתה לא חושב ש90% צפו בתכנית הבכורה (נפלנו גם אנו בסט') כי ציפו ל"קצת בשר" מצידה של מירי בוהדנה ומשלא הגיע - בפרק השני חלה צניחה כה גדולה ? קשה להשתחרר כי בניגוד לפועליך הקודמים שאמנם לא היו יצירות מופת (בנאי למשל) אך ניכר התכנון וירידה לפרטים וכאן יש רושם עז של ישראליות-חפיפניקית נפוצה, האם לא נועצתם במספיק כותבים ? מה הכיוון להמשך ? אותו קונספט שכנראה לא מקדם את ההפקה הזו ? המון המון
!!! מחזיקים לכם אצבעות !

מאיר סוויסה ברוך הבא ../images/Emo23.gif

היי מאיר... הבנתי שיפה ירקוני חמותך מופיעה בתוכנית. איך היא קיבלה את הפירוד בינך ובין אשתך רותי ומה טיב היחסים שלכם היום? אחלה סידרה...

היי מאיר

אני מבינה שאתה גר לבד אחרי שהאשה עזבה האם אתה כבר יוצא לדייטים
האם יש לך הצלחה אצל נשים (שאולי מתלהבות מהשמועות עליך ועל מירי...)
בכל מקרה שתדע שבעיניי אתה חמוד מאוד... נטאלי

עצבת

New member
שאלה לגבי אבי דיין ../images/Emo23.gif

אסי דיין הוא שחקן מוכשר ורב פעלים. לאחרונה הסתבך בפרשת סמים... ספר לנו קצת על אסי השחקן והאם אתה לא חושב שהשימוש שלו בסמים מזיק לתדמית של הסידרה?! בהצלחה

היי../images/Emo142.gif

היי מאיר... אני קוראת אדוקה של הבלוגים שלך ושל מירי. האם אתם באמת כותבים אותם? האם אתה קורא את הבלוג של מירי? (ואם כן למה אתה לא מגיב?!) והאם אתה קורא בכלל בלוגים אחרים בתפוז? בהצלחה בתוכנית..

flymy

New member
מאיר כנס ../images/Emo13.gif

מעבר לביקורות המפנקות, אתה מרגיש שלם עם הסדרה הזו? היא מאוד חושפנית ולכן נדרש אומץ ווואחד וובאס בשביל להיות כל-כך גלוי. בנוסף, האם יש מחשבה לכיוון של עונה שנייה *טפו טפו טפו*?

B o N u s

New member
מאיר

1) איפה הסדרה מצולמת? 2) כמה פרקים היא? 3) האם כיף לך לצלם את הסדרה? 4) האם אתה מוכן לעשות קאמבק אם יצפאן? 5) אתה עדיין רואה מתי שמשודר בערוץ 22 את המופע שלכם? 6) איך הכימייה בינך ובין מירי? 7) האם תוכל לתת דוגמא לדבר בסדרה שהוא ממש אבל ממש לא אתה? 8) איך היה לך להיפרד מרותי היא באמת בחו"ל כמו שמסופר בסדרה?

מאיר סוייסה

היי מאיר אני חברה של לימור וולף אחינית שלך מה קורה איתך?אני היתי בבית של סולתנה גם ו אני ב קשר טוב עם לימור ו אלין אוהבת תמיד פאינה

למעלה