כן הכרתי אותה מהצגת הסיום בבית הספר
ז זוביק התינוקת New member 11/5/06 #27 אממממ הוט ../images/Emo47.gif ובטח ש הוא מכיר את טלי מלפני 5 שנים. הוא התאהב בה ביום הראשון שהיא הובילה בייגל עם שמנת חביתו ברשל"צ משהו בשילוש של האוברול והזיעה עשה לו את זה
אממממ הוט ../images/Emo47.gif ובטח ש הוא מכיר את טלי מלפני 5 שנים. הוא התאהב בה ביום הראשון שהיא הובילה בייגל עם שמנת חביתו ברשל"צ משהו בשילוש של האוברול והזיעה עשה לו את זה
P poogy71 New member 11/5/06 #19 תשובה לשאלה השנייה המסך: "על זה כבר עניתי" הבמה: "התגובה הכי מצחיקה? מישהו אמר לי 'יעל שרוני! את כל כך כוסית! תעשי לי ילד' ואז התחלתי לצחוק...אני?? ילד???"
תשובה לשאלה השנייה המסך: "על זה כבר עניתי" הבמה: "התגובה הכי מצחיקה? מישהו אמר לי 'יעל שרוני! את כל כך כוסית! תעשי לי ילד' ואז התחלתי לצחוק...אני?? ילד???"
ז זוביק התינוקת New member 11/5/06 #22 עוד פעםיעל שרוני הזאת ../images/Emo46.gif עד שנפתרתי מהאוירה הרעה שהיא מכניסה אותי אליה כשאני שומעת את השם שלה...
עוד פעםיעל שרוני הזאת ../images/Emo46.gif עד שנפתרתי מהאוירה הרעה שהיא מכניסה אותי אליה כשאני שומעת את השם שלה...
G g a l4 New member 11/5/06 #13 ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif מה הסיכוי שתנצחו בקאן למרות שאתם לא מתחרים? אה ועוד משהו! את ועפר הייתם ביחד? (זו שאלה חובה בכל פעם! )
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif מה הסיכוי שתנצחו בקאן למרות שאתם לא מתחרים? אה ועוד משהו! את ועפר הייתם ביחד? (זו שאלה חובה בכל פעם! )
ז זוביק התינוקת New member 11/5/06 #21 ומה באמת חשבת על אילן כשראית אותו לראשונה??? אהה (אני בודקת אותך) מה האיבר הראשון שהסתכלת עליו אצל אילן ?
ומה באמת חשבת על אילן כשראית אותו לראשונה??? אהה (אני בודקת אותך) מה האיבר הראשון שהסתכלת עליו אצל אילן ?
ט טלי לשלטון New member 11/5/06 #37 ../images/Emo80.gifהרסת לנו את הבדיקה../images/Emo7.gif../images/Emo3.gif
P poogy71 New member 11/5/06 #36 תשובה "חשבתי 'מעניין מי זה? מה הוא עושה כאן?'. האיבר הראשון שהסתכלתי עליו אצל אילן הוא המעי הדק"
ט טלי לשלטון New member 11/5/06 #49 ../images/Emo80.gifתתחיל בזה../images/Emo6.gif../images/Emo27.gif http://www.tapuz.co.il/guests/default.asp?gid=436
../images/Emo80.gifתתחיל בזה../images/Emo6.gif../images/Emo27.gif http://www.tapuz.co.il/guests/default.asp?gid=436