שרשור שאלות לטלי

poogy71

New member
שרשור שאלות לטלי

אתן תשאלו את טלי שאלות ואני אענה עליהן בשמה

../images/Emo6.gif

יש לנו מציפן חדש
טוב נו זרמת עם השטויות שלי נזרום איתך "טלי איך את כל כך רזה??"

poogy71

New member
טלי עונה:

ציטוט ממה שטלי אמרה לי: "אני לא כל כך רזה. זאת אשלייה אופטית. אם שמים 2 מראות בזוית 90 מעלות, נוצרת אשלייה של מלבן מיוחד, וזה משפיע על העולם בכך שאני נראית רזה" דיברתי גם עם אילן והוא אמר: "זה שהיא אוכלת רק פריכיות אורז וכרוב סגול עם קוטג' לא אומר שהיא רזה. אין תגובה!"

התשובה שלך טלי רק מראה על

הרס עצמי... את בהכחשה והדרך לאנורקסיה קצרה
אני יודעת אבלמה המטרה הנסתרת שלך.. את רוצה לשחק ילדות... אבל אין מה לעשות כמה שלא תהיי רזה הגובה מכשיל אותך...

poogy71

New member
טלי הגיבה

טלי: "לזה את קוראת הרס עצמי? וזה ששיחקתי בשתי טלנובלות אחת אחרי השנייה לאחר שהפצרתי בגיא פינס שאני לא, לא מראה על הרס עצמי???" והיא הוסיפה: "אני לא רוצה לשחק ילדות. אני רוצה לשחק ילדות רעות! אין מה לעשות...אני מכורה לטלנובלות! זה עושה לי טוב"

poogy71

New member
"האם את קוראת לי ילדה רעה?"

אני מצפה שתעני לי במהרה

poogy71

New member
"שתיהן??""

טלי אמרה לי להוסיף: "אני מכירה רק אחת. את שירי מימון. היא מקנאה בי מאוד בגלל שגנבתי לה את החבר...מה שמו...עפר...אבל אל תשכחו שהוא זה שהכיר לי את החבר הנוכחי. מה דעתכן שאני אספר לכן איך? הוא היה חבר של השירי הזאת. יום אחד יצאנו אני, עפר, שירי והוא לדאבל דייט. בלילה מצאתי את עצמי עם חברי לעכשיו" ואז: "את לא חושבת שאת חוצפנית?!?! איך את מעזה לומר שאני גנבתי לה את החבר? היא מכרה לי אותו!"

poogy71

New member
תגובתה של טלי!!

טלי: "זה תלוי. אם מישהו זורק לי כדור על היד, וזה גורם לי לפצע, אני שמה תחבושת. היא אני רוצה להיות קולית ולהרגיש אוורירית בזמן מחזור, אני שמה טמפון"

תגידי טלי

היה לך קשה להתפשט על הבמה ובסרט? מה התגובה הכי מצחיקה שקיבלת מהקהל או מצוות ההפקה?

poogy71

New member
תגובה

טלי הגיבה לכל שאלה בנפרד בנוגע לסרט: "את מדברת על סרט הפורנו מהשרשור השני? אם כן, אז לא הייתה לי בעייה...אני ידעתי שזה מה שהולך להיות. התגובה הכי מצחיקה שקיבלתי הייתה שאני רזה מדי" בנוגע להצגה: "ממש לא...אבל זה בגלל שיש לי טריקים. תראי, בשלב הראשון אני מורידה את החולצה. ואז את המכנסיים. אם הייתי עושה הפוך, זה היה יכול להיות קשה"

עכשיו אני מבינה למה התחלת לכתוב

רק עכשיו פוגי (תצא לשניה מטלי
) לקחלך חצי שנה לשנן את כל מה שטלי אמרה אי פעם... יפה לך להתחבא מאחורי אחותך. בסוף נגלה שהיא בכלל פקאצת נינט ואתה תמיד היית סטוקר לטלי

poogy71

New member
עלית עלי

אחותי מכורה לשיר שלנו ואפילו אין לנו הוט נאלצתי להתחמק לבתים של אחרים כדי לראות טלנובלה בע"מ וזה לא לקח חצי שנה. אני עובד על זה כבר חמש שנים

g a l4

New member
הכרת את טלי עוד לפני?../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

ולירון יש לך פה הזדמנות לעבודה

למעלה