צבע לשיער
אני צובעת את השיער שלי יחסית הרבה (לפי מה שאומרים לי מההה את שוב הולכת לצבוע הרגע צבעת...) בין פעם בחודש לפעם בחודשיים כשאם זה פעם בחודשיים זה פשוט כי לא יה לי כסף או כוח לצבוע לפניכן.... לפני כחצי שנה עשיתי הבהרה על כל השיער כי רציתי צבע בהיר וחזק מאד, (במספרה) ועל זה צבעו לי את הצבע שרציתי. אחרי כמה חודשים נמאס לי (Vשיער שלי היה לפניכן חום כהה) וחזרתי לצבוע בגוונים כהים. עכשיו- הצבע דוהה לי נורא נורא מהר. זה בעיקר מעיק מבחינה כלכלית... לצבוע כל חודש? מה קרה? עזבו- זה דוהה יותר מהר מאשר כל חודש זה דוהה אחרי כשבועיים... אבל במצב שאפשר להסתובב עוד... אח"כ זה כבר נהיה ממש הבדלים מכוערים בין השורש לשאר השיער. אני רוצה לצבוע עכשיו שוב. השורש שלי חום כהה- שזה קצת כי לא גדל הרבה- אחר כך זה חום כהה קצת פחות- באמצע איפשהו זה נהיה חום ג'ינג'י ובקצוות זה כבר ג'ינג'י..... (האמת שזה פחות נוראי ממה שזה נשמע) בקיצור השיער שלי מתבהר בהדרגה בגלל שהרי כמה שיותר קרוב לקצוות שם צבעתי הכי הרבה פעמים (למרות שהסתפרתי לא מזמן....אז זה כבר לא כזה נורא) השאלה שלי- איזה צבע טוב אני יכולה לקנות שלא ידהה מהר? אני רוצה שהשיער שלי יהיה בצבע סגול חציל או אדום כהה- א-ב-ל- לא חום סגול או חום אדום, אלא שממש יראו שזה צבע אחר, לא שבשמש השיער שנראה חום או שחור ייראה אדמדם או סגלגל... אדום- או סגול- כהה. תודה.... (יצא נורא ארוך.....טעות.)