שרשור שאלות חדש

פפסית

New member
שרשור שאלות חדש../images/Emo70.gif

מכיון ששרשור השאלות הקודם כבר עבר לעמוד שתיים ולכן איננו יכולים להגיב הנה שרשור שאלות חדש במקום לפתוח שרשורים חדשים כל הזמן.

שלום :) עזרה בבקשה:)

אוקיי אז אתמול התקנתי על המחשב את הסימס הרגיל והוא עבד מצוין ... אז התחלתי להתקין את מגיק ( הוא היחידי שיש לי ) וזה הגיע עד ל95% וכמעט סיים אבל אז הופיעה הודעת שגיאה... לחצתי על אוקיי ואז זה כאילו המשיך אבל אחרי כמה שניות זה נעלם ( חלון ההתקנה ) אז רציתי להתקין שוב אבל אז זה אמר לי שהסימס הרגיל לא מותקן אצלי ! אז התקנתי אותו שוב ושוב את הקסמים אבל אותה בעיה קרתה :( אני כבר לא יודעת מה לעשות ...

פפסית

New member
זה אומר שאת צריכה להתקין...

את הסימס הרגיל. כדי להתקין את חבילות ההרחבה את חייבת שיהיה מותקן לך במחשב הסימס המקורי

חח לא הבנת

התקנתי את הסימס הרגיל ואז התחלתי להתקין את קסמים ... אבל כשהתקנתי את קסמים הוא נעצר ב 95 % ...

פפסית

New member
נכון בסימס קסמים...

יש 3 דיסקים שמקבלים כאילו את הדיסק שאיתו תשחקי ועוד שתי דיסקים שלאחד קוראים דיסק 2 ולאחר דיסק 3 תנסי להכניס את דיסק 2 כי שאצלי זה הגיע ל95% הייתי צריכה להחליף לדיסק שתיים

לאא

מישהו נתן לי והוא הביא לי רק שתי דיסקים ... זה קורס אחרי שהוא אומר לי להכניס את דיסק שתיים .

sagi82

New member
יש לך במחשב גם את סימס החיים הטובים

כי אם יש אני עונה לך על כל השאלות

sagi82

New member
למה לצערי?

אם היה לך את זה זה היה גורם ההפראה יש לך מזל שאין לך את זה (אבל הסימס הזה עדין טוב)

חח טוב

זה בכל זאת עוד חבילת הרחבה ....... אולי תוכל להגיד לי מה היתה ההפרעה שלך ואני אראה אולי זה בכל זאת מסדר לי את זה ...

sagi82

New member
פשוט החיים הטובים

מוחק לי את הסימס הראשון שהורס לי את הגישה לשאר חבילות ההרחבה

פפסית

New member
נכון...

אבל הסימס החיים הטובים סיבך אותי רק בהתקנה של הוט דייט וחופשה

כן זה מה שקורה !

אחרי שזה מגיע ל95% וקורס אני מתקינה שוב אבל הוא אומר לי שהסימס הרגיל לא מותקן אצלי ! איך פותרים את הבעיה ?..

nitzanw

New member
גם לי יש שאלה...

מישהו מזמן אמר לי שאני יכולה לשמור בתים מסוימים שאם הסימס מתקלקל (וזה קורה לי הרבה) אני יכולה להעלות שוב את הבית למישהו יש מושג איך עושים את זה?

פפסית

New member
שאלה

בשירשור השאלות הקודם דיברו על קסמים סודיים כל מיני דברים סודיים. ומכל מה שאמרתם לא הצלחתי
למישהו יש נוסחאות סודיות??

t0p Girl

New member
שאלה ../images/Emo20.gif

אז ככה בסרגל כלים הזה עם הטרקטור וכל הדברים יש שם בית עם ועוד שאי אפשר ללחוץ עליו... יש אותו גם בסרגל של החופשה ושל הסטודיו... מה זה?

sagi82

New member
מה זה פה

כולם שואלים ואף אחד לא עונה על שום שאלה מזה מזה?

פפסית

New member
למה?

אני עונה תמיד... אבל משום מה שאני שואלת שאלה אף אחד לא עונה...

למעלה